Raspberry Pi berøringsskjerm round-up: Fra billige bittesmå skjermer til paneler i tablettstørrelse

Raspberry Pi: Den indre historien til $ 35-datamaskinen Medskaperne av kortet med et kort med stort kort forteller historien om hvordan gjennombruddsmaskinen ble født.

Raspberry Pi på 35 dollar er en bemerkelsesverdig dyktig datamaskin for pengene, men i motsetning til mange moderne enheter, leveres den ikke med en skjerm.

Mer om innovasjon

 • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
 • Augmented reality for business: Cheat sheet
 • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
 • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

På grunn av Pis bemerkelsesverdige suksess, er nå et bredt utvalg av skjermer tilgjengelig for den lille maskinen, fra lommer til nettbrettstørrelser.

Enda bedre, mange av disse er berøringsskjermer, slik at brukeren kan kontrollere Pi-en uten å koble til et eget tastatur og mus. Og hvis du bare trenger et enkelt svart-hvitt skjermbilde som bruker veldig lite strøm, kan du til og med øke Pi-en din med en eInk-skjerm.

Her er et utvalg berøringsskjermer tilgjengelig for Raspberry Pi, og en eInk-skjerm du kanskje vil prøve.

Tiny - Adafruit PiTFT Plus TFT berøringsskjerm

Hva er det: Denne petite skjermen måler bare 2, 8 tommer, men kan brukes til å kontrollere Pi via det offisielle Raspbian OS.

Det kan bare være 320x240 oppløsning, men det er raskt nok til å glede seg over jevn videoavspilling og Raspbian-skrivebordet kan konfigureres slik at det er brukbart på en så liten skjerm.

Når det er sagt, det er en resistiv berøringsskjerm, så ikke forvent at den skal være like responsiv som en berøringsskjerm på din typiske moderne smarttelefon, og krever en god del konfigurering i Raspbian-kommandolinjen for å få den i gang, selv om fullstendige instruksjoner er er gitt.

Skjermene sitter på toppen av Pi, kobler via styrets GPIO-pinner og fungerer med Pi Zero, Pi 3, Pi 2 eller Model A +, B +.

Hvor å kjøpe: Tilgjengelig fra Adafruit

Pris: 35 dollar

Bilde: Adafruit

Liten - Bangood berøringsskjermveske

Hva er det: Denne nye Raspberry Pi-saken ser ut til å ha slått et akkord med Pi-eiere som ønsker å legge til rimelige berøringsskjermbilder til Pi-baserte mediesentre eller hjemme-automatiseringssystemer.

Den 3, 5-tommers skjermen er plassert i toppen av Pi-saken og har en oppløsning på 320 x 480. Vesken har åpninger for alle Raspberry Pi-portene, inkludert strøm, microSD-kort, Ethernet, USB og så videre. Mens saken har hull på en påmontert kjølevifte, er det ikke mulig å bruke berøringsskjermen og en kjølevifte samtidig.

Det er noen ulemper, skjermen er langsom å oppdatere, noe som gjør den uegnet for spill eller se på en video, og har en resistiv berøringsskjerm som krever større kraft for å gjenkjenne berøring enn typiske kapasitive skjermer. For å samhandle med skjermen kommer saken med en pekepenn.

Der hvor å kjøpe: Tilgjengelig fra Bangood

Pris: $ 16

Bilde: Bangood

Medium - offisiell Raspberry Pi berøringsskjerm

Hva er det: Denne syv-tommers skjermen er spesielt enkel å komme i gang med på grunn av å være den offisielle Raspberry Pi Foundation berøringsskjermen for Raspberry Pi.

Den kapasitive berøringsskjermen på 800 x 480 fikk nylig støtte i hovedlinjen Linux-kjernen, noe som betyr at den bør glede seg over støtte i de store Linux-baserte operativsystemene som kjører på Pi, så vel som i det offisielle Raspbian OS.

Kompatibel med Raspberry Pi 3 Model B og A, støtter skjermens drivere 10-finger berøring og skjermtastatur i Raspbian, og det drives via Pi's GPIO-pinner og kroker til Pi's DSI (Display Serial Interface) -port via et bånd kabel.

Hvor å kjøpe: Tilgjengelig fra Adafruit

Pris: 79, 95 dollar

Bilde: Adafruit

Stort LCD-skjerm med bølgebar

Hva er det: Hvis du leter etter en skjerm i nettbrettstørrelse med høyere oppløsning, er det noen få alternativer tilgjengelig.

Denne 10, 1-tommers IPS-skjermen fra Waveshare har en oppløsning på 1280 x 800 og kan kobles til Raspberry Pi via HDMI og via en USB Type A til microUSB adapterkabel, som må kjøpes separat.

Den kapasitive berøringsskjermen er beskyttet av herdet glass og lover å jobbe med alle Pi som kjører Raspbian, Ubuntu, Kali Linux, Retropie eller Windows 10 IOT Edition, uten behov for dedikerte programvaredrivere.

Der hvor å kjøpe: Tilgjengelig fra Waveshare

Pris: $ 109.99

Bilde: Waveshare

Noe litt annerledes - Adafruit PaPiRus eInk-skjerm

Hva er det: Hvis du er ute etter et skjerm som bare trenger å oppdateres med jevne mellomrom, gir denne 2, 7-tommers eInk-skjermen et alternativ med lite strøm som etterligner utseendet på blekk på papir.

Skjermen kobles til toppen av alle Raspberry Pi-modeller fra andre generasjon og fremover, takket være at den er tilgjengelig som en HAT som kobles til styrets GPIO-pinner.

Oppløsningsskjermen på 264x176 er designet for å brukes til skilting eller et skjerm som bare trenger oppdatering med intervaller.

Inkludert er også en batteridrevet sanntidsklokke (RTC) med vekke-på-alarm-funksjonalitet, via en valgfri tilbakestillingsnål og fire valgfrie slimline-brytere.

Hvor å kjøpe: Tilgjengelig fra Adafruit

Pris: 49, 95 dollar

Bilde: Adafruit


Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Les mer om Raspberry Pi

 • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden
 • Hvordan Raspberry Pi ble opprettet: En visuell historie på $ 35-brettet
 • Billig, men kraftig Raspberry Pi-rival: $ 45 NanoPi Neo4 er seks-kjerne Android-kort med USB 3.0 og 4K-støtte
 • Raspberry Pi: Et jukseark
 • En Raspberry Pi-stil datamaskin du kan bygge selv: Blueberry Pi (ZDNet)
 • Google AI på Raspberry Pi: Nå får du offisiell TensorFlow-støtte (ZDNet)
 • Raspberry Pi-stil Renegade Elite kjører Android Oreo på seks-kjerners, 4K-brett (ZDNet)
 • Raspberry Pi går Android Auto: Nå kan du bygge din egen billige bilhodeenhet (ZDNet)
 • Google inkluderer en Raspberry Pi i en DIY smart speaker kit (CNET)

© Copyright 2020 | mobilegn.com