Eksterne kvinnelige arbeidere med 22% større sannsynlighet for å bli forfremmet enn de som jobber på et kontor

Topp 5 karrierer for eksterne arbeidere Å jobbe eksternt blir en stadig mer populær praksis. Tom Merritt diskuterer fem karrieremuligheter som lar deg jobbe hjemmefra.

Bare 35% av kvinnene som jobbet i tradisjonelle kontormiljøer rapporterte om en forfremmelse det siste året, mens 57% av kvinnene som eksternt jobbet rapporterte det samme, ifølge Ultimate Softwares rapport fra State of Remote Work fra 2019.

Rapporten kartla 1000 respondenter, som alle jobber for organisasjoner som er vert for en blanding av eksterne ansatte og kontoransatte, for å finne ut hvor vellykkede fjernarbeidere er i dagens arbeidsstyrke. Rapporten fant ikke bare at eksternt arbeidere ser betydelig suksess, de trives i sine stillinger.

Administrere eksterne arbeidere: En bedriftsleders guide (gratis PDF) (TechRepublic Premium)

Eksternt arbeid har vokst med 159% siden 2005, og ble den nye normalen for mange globale virksomheter. De viktigste appellene til fjernarbeid inkluderer fleksible timer, eliminering av smertefulle pendler og en bedre balanse mellom arbeidsliv og arbeid. Teknologiske fremskritt har gjort fjernarbeid ikke bare til et alternativ, men til en realitet, og selskaper som nekter å tilby denne nye måten å jobbe på, ender ofte opp med å skade seg selv.

Eksternarbeidere rapporterte om et høyere nivå av samlet arbeidsglede (88%) enn deres kontorer (78%), viser rapporten. Eksternarbeidere rapporterte også om mindre stress som en viktig fordel for deres arbeidsstil, med 50% av eksternt ansatte rapporterte lavere stressnivå, sammenlignet med 19% av de ansatte på kontoret.

Flertallet (74%) av ekstern arbeidere sa de tror at selskapet deres er investert i karriereveksten, mens 65% av de ansatte på kontoret rapporterte det samme. Av de som har muligheten til å jobbe eksternt eller på et kontor, sa 54% at de foretrakk fjernarbeid og bare 32% foretrakk på kontoret.

Noen utfordringer knyttet til fjernarbeid kommer ofte fra veilederens synspunkt. Nesten halvparten (42%) av lederne rapporterte at deres største utfordring er å overvåke eksterne arbeidernes produktivitet; 90% av eksterne ansatte sa imidlertid at de føler seg veldig produktive.

Mens kjønnsgapet fremdeles ringer høyt i ekstern arbeidsstyrke, gir fjernarbeid noen fordeler for kvinner. I tillegg til at flere kvinnelige eksternarbeidere rapporterte kampanjer, rapporterte 80% av kvinnelige eksternarbeidere også rom for vekst i sine nåværende roller; bare 60% av kvinnelige ansatte på kontoret sa at de følte det samme.

For mer, sjekk Remote eller byste: 30% av arbeidstakerne har forlatt en jobb på grunn av mangel på fleksibilitet på TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

  • Dark Web: Et jukseark for profesjonelle (TechRepublic)
  • Tekniske konferanser og arrangementer å fange i 2019 (TechRepublic nedlasting)
  • Retningslinjer: Arbeidsplassetikk (TechRepublic Premium)
  • Remote working 101: Professional's guide to the tools of the trade (ZDNet)
  • 5 beste stående skrivebordskonvertere for 2019 (CNET)
  • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
  • Teknisk historie: Sjekk dekningen vår (TechRepublic på Flipboard)

© Copyright 2020 | mobilegn.com