Den fjerne revolusjonen: Hvor mye penger folk virkelig tjener på å jobbe hjemmefra

Hvordan øke produktiviteten for eksterne arbeidstakere Ettersom flere teknologiprofesser går over til eksternt arbeid, kan det hende at IT-avdelinger må gjøre endringer i retningslinjene sine for å la remotere få ting gjort.

Fjernarbeid blir en ny måte å leve på for mange fagpersoner, ifølge ny rapport fra AND CO fra Fiverr og Remote Year. Av 3 755 respondenter rapporterte 91% at de jobbet eksternt eller deltid. Og med 80% som har tenkt å jobbe eksternt så lenge som mulig, virker ikke fjernarbeid å være bare en trend. Det kan være en ung idé, men den er her for å bli.

"Jeg føler at fjernarbeid er et baby-konsept, og markedene har ikke innsett de enorme skårene av mennesker som beveger den retningen, " sa Leif Abraham, forretningsdirektør i AND CO fra Fiverr, i rapporten. De fleste eksternarbeidere (73%) er nye i livsstilen, uttalte studien, og skiftet bare til fjernarbeid de siste fire årene. Men hvor elsket livsstilen er, vil antallet imidlertid stige.

Flertallet av de spurte (62%) valgte å jobbe for frihet og fleksibilitet i lokasjonen - og åpnet for muligheten til å bo og jobbe hvor de vil, heter det i studien. Bare fordi de jobber eksternt, betyr det imidlertid ikke at de ikke blir betalt bra: Noen 36% av de spurte oppga lønnen deres til eller over $ 50 000 per år.

I etterkant rapporterte 57% av de spurte om å få utbetalt 49.000 dollar i året eller mindre, og 7% valgte å ikke opplyse. Imidlertid "Erfaringen lønner seg når du er fjern, akkurat som det ville gjort for en hvilken som helst arbeidstaker; jo lenger du jobber eksternt, jo større sannsynlighet er det for at du får med deg Benjamin, " heter det i studien.

Mens 7% av eksterne arbeidere tjener mer enn $ 100 000 i det første året, hopper det tallet opp til 18% for de med minst 7 år i fjernindustrien. Penger er definitivt en kilde til lykke for mange mennesker, men 30% av de spurte siterte ensomhet som deres største problem med fjernarbeid. Imidlertid bemerket mange respondenter at de begynte å glede seg over fjernarbeid mer jo lenger de gjorde det.

Kommunikasjonsverktøy, som Slack, er kritiske for eksterne arbeidere, med 44% av de spurte som hevder kommunikasjonsteknologi i sanntid er nødvendig for å holde kontakten, ifølge rapporten.

Respondentene i næringen rapporterte å jobbe for varierte. Her er hovedområdene med fokus og prosentandel av respondentene:

  • Kreativ / design: 47%
  • Annet: 15%
  • Markedsføring / PR: 14%
  • Ingeniørfag: 11%
  • Administrator / støtte: 5%
  • Produkt: 3%
  • Salg: 3%
  • Kontostyring / kundestøtte: 2%

Sjekk ut denne TechRepublic-artikkelen for å lære mer om andre problemer med fjernarbeid og hvordan du takler dem.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Omtrent 91% av arbeidsgiverne jobber eksternt på heltid eller deltid, og viser hvordan den eksterne arbeidsrevolusjonen er her. - OG CO fra Fiverr og Remote Year, 2018
  • Fjernarbeidere blir betalt ganske bra, med 36% av respondentenes lønn til eller over $ 50 000 per år. - OG CO fra Fiverr og Remote Year, 2018

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com