Anmeldelse: Barracuda Networks Nettfilter 310

Å holde nettverket og brukerne dine trygge (noen ganger fra seg selv) er helt avgjørende i IT-verdenen vi lever i. Filtrering etter skadelig programvare og andre trusler på klientnivå er fremdeles et krav, men behovet for å filtrere innhold som er tillatt i miljøet ditt, varierer etter organisasjon. Mange steder filtrerer allerede Internett-trafikk, og det kan være noe du må implementere på et tidspunkt.

Barracuda Networks nettfilter med produkter er brukervennlige og enkle å implementere. I dette produktets søkelys vil jeg gå gjennom en oversikt over enheten og påpeke hva jeg har funnet når jeg konfigurerte det. Tidligere har jeg fått søkelys på Barracuda SSL-VPN-produktet.

spesifikasjoner

Barracuda Web Filter-familien tillater filtrering av Internett-trafikk basert på regler som er konfigurert av administratoren. Det er ingen krav i miljøet ettersom disse enhetene er plug-and-play. De forskjellige modellene i familien gir mulighet for forskjellige antall brukere, hurtigbufring og andre funksjoner på enheten. 310-modellen har følgende maskinvarespesifikasjoner:

 • 10 MB / sek. Gjennomstrømning
 • 10 GB hurtigbufferstørrelse
 • 50-200 samtidige brukere
 • 400-800 aktive TCP-tilkoblinger

Og støtter følgende funksjoner:

 • Innholdsfiltrering *
 • Søknadskontroll *
 • Avansert filtrering via policy *
 • Beskyttelse mot trussel mot nettverk *
 • Fjerning av spionprogrammer *
 • Sammendragsrapportering *
 • syslog
 • Ethernet-bypass-maskinvare
Merk: Elementer merket med * støttes på alle webfiltermodeller. Støttede operativsystemer :

Siden Barracuda Web Filter kan konfigureres til å sitte mellom klientene og Internett-porten, er det ingen OS-støttebegrensninger.

Hvem er det for?

Barracuda Web Filter er et flott apparat for store og små selskaper som tillater et annet nivå av sikkerhet mot virus og spyware. Hensynet til å huske på når du evaluerer enheten, er antall brukere i miljøet og tingene du ønsker å filtrere.

Hvilket problem løser det?

I tillegg til å hjelpe med å holde skadelig programvare utenfor organisasjonen, hjelper Barracuda Web Filter med å håndheve selskapets policy for akseptabel bruk av Internett og eliminere bruken av ikke-standardiserte applikasjoner som IM-klienter, spillsider eller annet materiale.

Dette webfilteret holder oversikt over webtrafikk i en organisasjon for å tillate tilpasset filtrering etter behov. Anta at det ble funnet ut at en ansatt misbrukte organisasjonen for bruk av Internett-bruk, kunne IT-ansatte konfigurere et unntak for å låse Internett-tilgang med en melding til brukeren som forklarer situasjonen, og eliminerer behovet for å konfigurere brannmuren på nytt for å forhindre tilgang.

Utrolige funksjoner

Rapporteringsfunksjonene til Barracuda Web Filter er en flott funksjon etter min mening. I det siste hadde vi ingen virkelig pålitelig metode for å overvåke internettbruk. Sammen med rapportering er muligheten til å se hvor mye båndbredde som konsumeres til Internett også nyttig.

Den enkle konfigurasjonen og integrasjonen med Active Directory er også en fordel. For å få dette til å fungere i et AD-miljø, konfigurerer du bare LDAP-innstillingene på enheten for å koble til domenekontrollere. Det er en agent som må lastes på DC-ene i miljøet for å sende revisjonsinformasjon tilbake til Barracuda Web Filter, men det fungerer som en tjeneste og er veldig grei å konfigurere. Når disse innstillingene er endret, vil Barracuda hente inn bruker- og gruppeinformasjon fra Active Directory. Dette vil tillate deg å administrere grupper og filtrering i AD fremfor å konfigurere flere grupper / brukere på Barracuda Web Filter for å administrere Internett.

Barracuda tilbyr også øyeblikkelig utskiftning på nettverksenheter med nåværende vedlikehold. Hvis enheten din mislykkes, kan du ringe support og de vil hjelpe deg med å få en erstatning umiddelbart. Hvis du har sikkerhetskopiert konfigurasjonen din, vil installasjonen være en lek på erstatningsenheten.

Prøving av Barracuda-apparatet er gratis da demoenheter kan be om ved å kontakte selskapet for en 30-dagers evaluering. Dette etterlater oss priser, som avhenger av antall brukere enheten vil støtte.

Merk : Apparatet er ikke lisensiert per navngitte bruker, men for samtidig brukere, og vil håndtere trafikken for et forhåndsbestemt antall brukere, avhengig av hvilken modell du kjøper. Barracuda Web Filter 310 lister for USD 1999, og priser for andre modeller er høyere eller lavere, avhengig av antall samtidige brukere den støtter. Barracuda selger også apparater gjennom en stor forhandlerkanal der du kanskje kan få enda bedre priser.

(Klikk for å forstørre bilder.)

Figur A

Barracuda Nettfilter Administrator Dashboard

Figur B

Innholdsfiltreringskategorier

Hva er galt?

Søknadsfiltrering fungerer generelt ganske bra, men det er unntak. Når en applikasjon endres eller omarbeides av utvikleren, kan det hende at den må oppdateres innen firmware på enheten. Når dette er fullført, forutsatt at støtten er aktuell, bør du kunne laste ned og bruke de nyeste funksjonene for filteret.

Det er en minimal læringskurve for enheten, men når du kommer inn i administrasjonskonsollen og oppdager apparatets kraft, vil det raskt fremgå hvor bra enheten fungerer.

Konkurransedyktige produkter

 • SonicWall Content Security Management Appliance (s)
 • Websense Express
 • Symantec Web Gateway

Ergo for virksomheten

I en tid der Internett brukes i nesten enhver virksomhet, kan det være ganske tidkrevende å beskytte systemer og brukere mot noe av innholdet og applikasjonene som finnes på nettet og håndheve retningslinjer for bruk av Internett. = Å bruke Barracuda Web Filter kan spare mye tid og penger på lang sikt ved å hjelpe deg med å holde miljøet rent.

© Copyright 2020 | mobilegn.com