Gjennomgang: Plone content management system

Verktøyet Content Management System (CMS) er et av de viktigste verktøyene for enhver virksomhet som har ansatte som samarbeider om dokumenter eller bare trenger å administrere arbeidsflyten i et samarbeidsmiljø. Det største problemet når du velger en CMS er at det er så mange å velge mellom. Hvor begynner du? Hva slags installasjonsprosess er du villig til å gjennomføre? Hvilke funksjoner trenger du? Hva er avbryterne? Hva er budsjettet ditt? Spørsmålene kan fortsette og fortsette.

Et av de tilgjengelige CMS-verktøyene, Plone, klarer å heve seg over mange andre i noen av disse kategoriene. Det er åpen kildekode, så budsjettspørsmålet er utenfor vinduet. Det er enkelt å installere, og det har funksjoner som er mye onde.

Krav

 • Bruksområde: Plone
 • Organisasjon: Plone.org
 • Operativsystemer: Windows XP eller nyere, OSX 10.4.x eller nyere, Linux 2.6.x eller nyere
 • Framework: Python 2.4 (Plone 3.x-serien fungerer ikke med Python 2.5, 2.6 eller 3.0)
 • Ytterligere leverandørinformasjon
 • TechRepublic Photo Gallery

Hvem er det for?

Plone er for alle selskaper (uansett størrelse) som leter etter et utrolig fleksibelt, enkelt å installere Content Management System. Og med Plone ser du på et CMS som ivrig integrerer seg med mange andre verktøy (for eksempel Active Directory, LDAP, Salesforce, SQL, Oracle og mye mer). Og fordi Plone er et av de topp 2% open source-prosjektene, er det et enormt samfunn bak det. Støtte er ikke bare tilgjengelig, det er også moduler, forbedringer og løsningsleverandører.

Hvilket problem løser det?

Plone hjelper firmaet ditt å utføre arbeidsflyt slik som noe annet CMS ville gjort. Den største forskjellen med Plone er installasjonen er mye enklere enn de fleste verktøy med lignende funksjoner. Med et enkelt kjørbart skript kan du få CMS-systemet i gang på mindre enn 30 minutter. Selvfølgelig er konfigurasjonen etter installasjon en annen historie. Fordi Plone tilbyr så mye, i form av funksjoner, kan oppsettet være litt skremmende.

Utrolige funksjoner

 • Integrasjon med mange tredjeparts teknologier
 • Enkel installasjon
 • Svært sikker (kjør Plone bak SSL om nødvendig)
 • Meget tilpassbar og tema-stand
 • Over 300 leverandører av løsninger for støtte
 • Oversatt til over 40 språk
 • Overskrider W3C-standarder

Hva er galt?

Som jeg allerede har nevnt, kan konfigurasjonen av Plone, etter installasjon, være en utfordring. Du ser ikke på standard CMS-konfigurasjonen der administratoren blir håndholdt gjennom alt. Med Plone er det alternativer å konfigurere. Så etter at systemet er installert, må du gi deg selv god tid til å jobbe deg gjennom konfigurasjonsalternativene.

Dette kan også være litt forvirrende for noen fordi Plone er installert på toppen av Zope - og Plone legger ikke skjul på dette. Inkludert i konfigurasjonen etter installasjon vil være e-postserver og sikkerhetsnivå. Disse to alternativene er et must, så det er viktig å ha en e-postserver tilgjengelig for deg.

Konkurransedyktige produkter

 • Drupal
 • Xoops

Ergo for virksomheten

Hvis du er ute etter et funksjonsrikt, skalerbart Content Management System som er enkelt å installere, og ikke har noe imot å bruke den ekstra tiden med konfigurasjon, er Plone et enestående alternativ. Med en programvarekostnad på null lagt til den fantastiske fleksibiliteten i systemet, kan du ikke gå galt med å velge denne CMS. Selvfølgelig, hvis du vil ha et system som er oppe og går (inkludert konfigurasjon etter installasjon) på mindre enn en time, kan det hende du må se et annet sted.

Bruker vurdering

Har du møtt eller brukt Plone? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i vår anmeldelse.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

© Copyright 2020 | mobilegn.com