Økningen av mikrokationen: 32% av amerikanerne tar kortere turer på grunn av jobb

Hvorfor ledere må måle ansattes engasjement Ledere trenger å skape en engasjerende kultur som gir dyktige talent det de trenger for å gjøre sitt beste arbeid, ifølge Santiago Jaramillo, administrerende direktør og medgründer av Emplify.

Flertallet (57%) av amerikanerne tok ikke en ferie lenger enn fire netter det siste året, ifølge Allianz Global Assistance's 2019 Vacation Confidence Index, som ble utgitt onsdag. En mikrokation, ledet i popularitet av Millennials, er en fritidstur som varer under fem netter, heter det i rapporten.

20 ferieleser som tar en fiktiv titt på ekte teknologi (gratis PDF) (TechRepublic)

Rapporten kartla mer enn 1000 amerikanere gjennom generasjoner for å avgjøre hvordan arbeidende fagpersoner bruker ferietiden. I en trend spisset av yngre generasjoner, erstatter flere og flere amerikanere tradisjonelle ukelange ferier for kortere turer, viser rapporten.

Nesten tre fjerdedeler av Millennials sa at de tok minst ett mikrokation i fjor, mens 69% av Gen Xers og 60% av Baby Boomers rapporterte å gjøre det samme. Bare 18% av amerikanerne sa at deres lengste tur i fjor var tre til fire netter.

Baby Boomers foretrekker fortsatt lengre turer mer enn sine yngre kolleger: 40% av Baby Boomers sa at de unngikk å reise færre enn fem netter lang det siste året, mens 34% av befolkningen sa det samme.

Cirka 32% av alle spurte sa at de tok kortere turer fordi det var lettere å ta kortere perioder fri fra jobb. Det var viktigst å ta mindre fri fra jobben for Gen Xers (40%), etterfulgt av Millennials (37%) og Baby Boomers (20%), viser rapporten.

Over en fjerdedel av amerikanerne (28%) sa imidlertid at de ikke hadde tatt noen fritidsturer det siste året. Cirka 35% av Baby Boomers sa at de ikke tok noen turer, og en fjerdedel av de yngre generasjonene sa det samme.

Mangelen på ferietid indikerer en dårlig balanse mellom arbeidsliv og ansatte, noe som er bekymringsfullt, da en sunn balanse mellom arbeidsliv ofte er en nødvendighet for tilfredshet hos ansatte. Ledere må fremme og representere en sunn balanse mellom arbeidsliv for å forhindre at de ansatte brenner ut.

For mer, sjekk ut TechRepublics artikkel om de tre måtene ledere kan fremme en sunn balanse mellom arbeidsliv og arbeid.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

Se også

  • Dark Web: Et jukseark for profesjonelle (TechRepublic)
  • Tekniske konferanser og arrangementer å fange i 2019 (TechRepublic nedlasting)
  • Retningslinjer: Arbeidsplassetikk (Tech Pro Research)
  • Remote working 101: Professional's guide to the tools of the trade (ZDNet)
  • 5 beste stående skrivebordskonvertere for 2019 (CNET)
  • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
  • Teknisk historie: Sjekk dekningen vår (TechRepublic på Flipboard)
Bilde: iStockphoto / BrianAJackson

© Copyright 2020 | mobilegn.com