Omtrent en tredjedel av amerikanerne tror de har en 5G-telefon (de gjør det ikke)

Governors Island vil starte NYCs 5G-initiativ Michael M. Samuelian, president og administrerende direktør for New Yorks Governors Island, forklarer hvorfor 5G vil være katalysatoren for smarte byer og digital transformasjon.

Betydningen av 5G ser ut til å ha vært fortynnet, ifølge en fersk rapport fra Decluttr, og fant at omtrent en tredjedel av respondentene oppgir at de eier en 5G-kapabel telefon, til tross for den begrensede distribusjonen av 5G-nettverk i USA og begrenset antall 5G-kompatible telefoner for tiden på markedet.

Mer om nettverk

 • 7 nettverksvarslinger for 2020: Automatisering, edge computing, Wi-Fi 6, mer
 • 8 datasenterprognoser for 2020
 • Topp 11 lagringstrender de siste 20 årene
 • 5G mobilnett: Et jukseark

Videre hevdet 62% av de som oppga at de eide en 5G-kapabel telefon forbedringer i mobiltjenesten sin når de brukte et 5G-nettverk. Det ble mindre sannsynlig at iPhone-brukere hevdet at telefonene deres var 5G-kapable, med 25% av Verizon-abonnentene, 34% av T-Mobile-abonnentene, 35% av Sprint-abonnentene rapporterte det, mens 47% av AT&T-abonnentene trodde deres iPhone var 5G-kapabel, sannsynligvis på grunn av deres merkevare av LTE Advanced som "5G E", noe som resulterte i utbredt kritikk og et søksmål fra Sprint.

Mini-ordliste: 5G-termer du bør vite (gratis PDF) (TechRepublic)

Det var mer sannsynlig at Samsung-telefonbrukere rapporterte at telefonene deres var 5G-kapable, med 30% av Verizon-abonnenter og 41% av Sprint-abonnenter som indikerte en slik tro, mens 48% av AT&T og merkelig nok, 51% av T-Mobile-abonnenter indikerte en tro telefonen deres er 5G i stand.

På samme måte, selv om du er heldig nok til å bo i en by med en ekte 5G-nettverksdistribusjon, er det faktisk en veldig utfordring å få bruke 5G, ettersom distribusjoner fremdeles er begrenset til bestemte nabolag i støttede byer, og 5G-modemer er så utsatt for overoppheting av at telefoner slipper tilbake til 4G LTE-tjeneste for å redusere temperaturer og bevare batteriets levetid, ifølge en rapport i Wall Street Journal, som også bemerket at mobilnettoperatører har tatt til å kjøle smarttelefoner med ispakker eller klimaanlegg under testing.

For tiden tester T-Mobile 5G på 600 MHz frekvenser i Bellevue, Washington, med planer om å rulle ut det landsdekkende nettverket på den frekvensen. CNET testet 5G i Chicago på Verizon og Sprint, og fant at "Verizons mmWave var mye raskere - den traff en nedlastningshastighet på 713 Mbps, sammenlignet med Sprints 123Mbps - men Sprints 5G-nettverksdekning ... var mye bedre."

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

Se også

 • 5G mobilnett: Et jukseark (TechRepublic)

 • 5G mobilnett: En innsideveiledning (TechRepublic nedlasting)

 • Spesiell rapport: Hvordan 5G vil transformere virksomheten (TechRepublic Premium)

 • Hva er 5G? Alt du trenger å vite om den nye trådløse revolusjonen (ZDNet)

 • De beste alternativene for innbytte av mobiltelefoner for iPhones og Android-telefoner (CNET)

 • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)

 • 5G: Mer målesningsdekning (TechRepublic på Flipboard)

Bilde: iStockphoto / Sarayut Tanerus

© Copyright 2020 | mobilegn.com