Salesforce Trailhead-oppdateringer kan hjelpe IT-firmaer til å lukke ferdighetsgapet

Der teknologiske talentgapene virkelig eksisterer, diskuterer David Klapaak, direktør for programstyring for Interapt, hvordan tingenes internett og andre teknologier vil føre til flere kompetansegap.

Helt nye oppdrag og forbedret søk i Trailhead gjør at brukere kan finpusse på ferdigheter som trenger mest oppmerksomhet, sa Salesforce i et blogginnlegg onsdag. Teknisk ferdighetsgap er ikke et nytt samtaleemne, og mange selskaper mener høyere utdanning har skylden.

For de uinnvidde er Trailhead Salesforces opplæringsplattform for læring og utdanning av ansatte. Den ble først lansert i 2014.

Opprinnelig tillot Trailheads Trail Tracker-app ledere å spore og rapportere om ansattes Trailhead-fremgang, heter det i blogginnlegget. Trail Tracker konverterer læring til et spill, der ansatte kan se hvordan de stabler opp til sine jevnaldrende når de lærer forskjellige ferdigheter.

Trailheads nye oppdragsfunksjon skaper en mer spesialisert læringsopplevelse. Ledere kan nå tildele bestemte læringsmoduler til ansatte og gi oppdrag forfallsdato, heter det i innlegget. De spesifiserte ferdighetene blir presentert for den ansatte i form av 'trailmix', som er vist øverst på hjemmesiden og la innlegget til.

Med over 400 moduler med innhold, kan Trailhead være litt overveldende. Selskapet bestemte seg for å hjelpe ved å lansere Favorites, en funksjon som hjelper brukere å følge med på læringsplanen sin, heter det i innlegget. Brukere kan merke ferdigheter de er interessert i å lære, og modulene blir lagt til under Favoritter.

Trailhead forbedret også søkefunksjonen, og skapte en mer produktiv søkefunksjon. Når ansatte nå søker i Trailhead, kan de både sortere og filtrere resultater for relevans, heter det i innlegget. Søylinjen kan nå også autofullføre søkeforslag, gi forhåndsbefolkede forslag basert på tidligere interesser, fortsatte innlegget.

"52% av IT-lederne sier at ferdighetshull er en stor utfordring i organisasjonen deres. Teknologier og verktøy for bedrifters læring henger etter." sa visepresident for Trailhead marketing, Kris Lande. "Trailhead bringer kontinuerlig læring som er nødvendig for å holde tritt med kravene til teknologi i dag."

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Trailhead hjelper til med å lukke mangelen på arbeidsstyrken ved å tilby læringsmoduler til fagfolk.
  • Det nye innholdet og det forbedrede søket gir en mer produktiv og effektiv opplevelse på Trailhead-grensesnittet.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com