Samsungs skyv inn i 5G for 2020 og utover

Samsungs skyv inn i 5G for 2020 og utover. I dette intervjuet fra CES 2020, lær hvordan 5G vil påvirke vår verden i år gjennom mobile enheter, og hva vi kan forvente å se i biler i fremtiden.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

På CES 2020 i Las Vegas snakket TechRepublics Teena Maddox med Samsung Vice President for Networks Strategy, BD, & Marketing Alok Shah om 5G og hvordan det vil påvirke mobile enheter i år. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

5G: Hva det betyr for IoT (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon) | Last ned gratis PDF-versjon (TechRepublic)

Teena Maddox: Hei, jeg er her på CES 2020, og jeg snakker med Alok Shah om 5G. Fortell litt om 5G, hva dere gjorde i 2019, og hva vi kan se komme i fremtiden.

Alok Shah: Samsung ser på oss selv som 5G-selskapet; 5G kommer til å berøre så mange forskjellige deler av virksomheten vår, fra brikkesett til mobile enheter til nettverksinfrastruktur til bilindustri, at vi virkelig er spent på hva som skjer.

I 2019 ble de første nettverkene kommersielle. I land som Korea, USA kom kommersielle enheter og mobile smarttelefoner ut, som Galaxy S10 + 5G, Note 10+ 5G. I 2020 har vi fått et helt nytt sett med mobile enheter. Vi har mer nettverksutstyr som kommer til flere steder.

CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon)

Teena Maddox: Nå har vi hørt at tidligere CES-er var CES for 5G, men er dette virkelig året vi kommer til å se at det kommer til praktisk bruk?

Alok Shah: Kommersielle nettverk begynte å bli distribuert tidlig i fjor. Vi har sett operatører distribuere 20-30 byer på dette tidspunktet, med deler av byene dekket, og i 2020 vil vi se disse nettverkene fortsette å fylle ut. Vi vil se landsdekkende 5G-dekning bli kommersiell, og vi vil se en hel haug med forskjellige smarttelefoner komme på markedet som lar forbrukere ha 5G i hendene.

Teena Maddox: Fortell meg litt om 5G i kjøretøy. Hvor går det?

Alok Shah: En av de virkelig interessante 5G-brukssakene på lang sikt er rundt det vi kaller mobil V2X (kjøretøy til alt) om det er kommunikasjon fra kjøretøy til kjøretøy, kjøretøy til infrastruktur, kjøretøy til fotgjenger til og med. Et av demoene vi viser her på CES, det sentrerer rundt hvordan anskaffelsen av Harman International gir Samsung en elektronisk elektronikkfunksjon til å virkelig lede bransjen når det kommer til mobil V2X og forbedre førerens evner, sjåførens sikkerhet, fotgjengerens sikkerhet, alt disse virkelig viktige temaene.

Teena Maddox: Hva er noen av måtene det kan forbedre sikkerheten for fotgjengere, for sjåføren, for slike ting?

Alok Shah: Hva skjer når bilen kan kommunisere med fotgjengere telefoner, kan kommunisere med syklister, kan kommunisere med trafikkinfrastruktur, er det at det bare er mye mer kunnskap, på det torget, om hvem som er hvor og hvem gjør hva, ikke sant? Så hvis det er et utrykningskjøretøy som går gjennom krysset, kan fotgjengere vite det. Hvis det er en fotgjenger som løper gjennom krysset, kan biler vite det. Den kunnskapen gjør at kjøretøy i utgangspunktet kan bevege seg enten ut av veien, eller de kan stoppe på en krone. De kan redde liv.

Teena Maddox: Det er flott, og når kan vi se dette i et kjøretøy?

Alok Shah: Det vil ta litt tid. Vi kunngjør her vår første integrerte 5G telematikk-kontrollenhet - som er slags kontrollsenter for en bil. Vi jobber med bilprodusenter akkurat nå for å kunne bringe den TCU-en til markedet. Det starter med å bringe ting som infotainment, bakseteunderholdning, mulighetene som det, og over tid ser vi neste generasjons navigasjon. Vi ser et kjøretøy som alt, kommunikasjon, og over tid vil vi bare legge flere og flere muligheter på toppen av det.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com