SarcMark kan ødelegge poenget med sarkasme

Dictionary.com definerer sarkasme som: "En form for vidd som er preget av bruk av sarkastisk språk og er ment å gjøre sitt offer til baken for forakt eller latterliggjøring." Visst, men sarkasme er ofte ikke rettet mot en person så mye som en situasjon eller sted, eller substantiver generelt. Ta for eksempel følgende utsagn: Møter er en flott måte å få venner og er virkelig morsomme. Tror du at jeg er seriøs, eller blir jeg sarkastisk?

Takket være et selskap som heter Sarcasm, Inc., trenger du ikke å være forvirret over min tilsiktede mening. For bare $ 1, 99 USD kan du laste ned SarcMark, et symbol som du setter inn i hvilken som helst tekst ved å skrive denne kombinasjonen av tastetrykk: Ctrl +> . Du kan bruke SarcMark som font når du vet at mottakeren også har SarcMark-skriften installert, eller som en grafikk for når du ikke synes den andre personen er kul nok til å ha SarcMark ennå. Du kan til og med legge den på mobilenheten din ved å gå til SarcMark.com fra mobilenheten din og følge instruksjonene.

Men spørsmålet om SarcMark er ikke så mye du kan bruke det - når alt kommer til alt, hvis du kjører en SarcMark-kompatibel plattform og er villig til å ponniere opp $ 1, 99 USD, så kan du absolutt det - men heller, bør du bruke den? Jeg mener, hvis fyren i den andre enden av meldingen din er for tett til å få den, blir det ikke en del av spøken? Hvis du er bekymret for at sarkasmen din kan misforstås og som vil skape et problem, er det kanskje ikke et passende tidspunkt og sted for sarkasme.

Misforstå ikke - jeg elsker sarkasme; Jeg sprer sarkasme som en sjømann sprer stygt språk, og ingenting får meg til å le som en godt plassert, godt tidsriktig sarkastisk kommentar. Jeg tror bare at sarkasme slutter å være morsom når du må påpeke det, og helt ærlig, jeg er ikke spent på å måtte se et eller annet ytterst ubehagelig symbol hver gang jeg får en tekstsamtale med vennene mine. Jeg sier ikke at det ikke er verdt $ 1, 99 (jeg elsker skrifter generelt, og jeg kan be om å få SarcMark for Valentinsdag). Jeg synes bare vi bør utdanne folk til å bli mer litterære, i stedet for å legge symboler til litteraturen vår (til og med tekstbaserte samtaler) for å gjøre det lettere å lese.

Vil du bruke SarcMark? Del tankene dine om dette nye tegnsettingsmerket i diskusjonen.

© Copyright 2020 | mobilegn.com