Seattle Seahawks kjøper AI-verktøy med Amazon-avtale

Hvordan maskinlæring og avansert analyse transformerer NFL TechRepublics Jason Hiner forklarer hvordan big data og AI endrer hvordan NFL spilles, hvordan Super Bowl sendes, og hvordan fans ser på spillet.

Kunstig intelligens trenger gjennom alle felt og finner nå et hjem i idrett. Med begynnelsen av Moneyball-besatte ledere som driver med pro-team, har analysen av data vokst frem, særlig i NFL.

Mer om kunstig intelligens

  • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
  • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
  • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
  • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

Amazon Web Service kunngjorde mandag at det ble samarbeid med Seattle Seahawks for å gi teamet skytjenester, maskinlæringsverktøy og evner til kunstig intelligens.

Seattle Seahawks har vært foran kurven innen NFL og kan peke på sin Super Bowl-seier i 2014 som et bevis på metodens suksess. Den nye avtalen vil gjøre det mulig for teamet å lagre troves of data, sortere gjennom det og gi en dyp analyse av ikke bare statistikk, men også spillopptak, sa tjenestemenn.

Amazon Web Services: En innsideveiledning (gratis PDF (TechRepublic Premium)

I en uttalelse sa Amazon at verktøyene deres vil "informere spillstrategi, forbedre driftseffektiviteten og akselerere beslutningen for å fremme teamets ytelse spill-til-spill."

Teamet vil også kunne smelte sammen dataene sine med den detaljerte informasjonen som er tilgjengelig gjennom den ukentlige NFL Next Gen Stats-spillerens sporingsdata, som sporer plasseringen av ballen og hver spiller 10 ganger i sekundet.

Chip Suttles, visepresident for teknologi med Seattle Seahawks, sa at teamet valgte AWS på grunn av sitt fokus på innovasjon, bredt utvalg av maskinlæring og erfaring i å støtte sportsorganisasjoner og bedrifter over hele verden.

"Som vår offisielle skyleverandør, vil AWS gjøre det mulig for Seahawks å bli en datadrevet organisasjon som bruker kraften i teknologien for å gi fremtidig mesterskap, " sa Suttles.

"AWS 'bredde og dybde av tjenester vil hjelpe oss å trekke ut og kartlegge alle mulige fordeler fra den enorme mengden data vi samler inn, og levere den handlingsrike innsikten vi trenger for å påvirke beslutningen vår positivt, " la han til.

Amazon-verktøyene vil ikke bare hjelpe med på-feltet-produktet. Seahawks planlegger å bruke AWS-systemet for å gi forretningsinnsikt i tillegg til fanatferd og stadiontilbud.

Tjenestemenn i teamet sa at de samler dataene sine for å bygge en omfattende datasjø fylt med NFL-data, lagstatistikk og annen informasjon, inkludert spillerhelse og velværedata, og speider informasjon for å gi dypere synlighet i spillerens evner. Trenere vil få sanntidsstatistikk over spillere og lagprestasjoner.

Amazons ML Solutions Lab lar Seahawks lage en massiv, skybasert videoanalyseplattform som vil pore gjennom opptak fra praksis og spill. I tillegg vil Amazon Rekognition, en dypt læringsbilde og videoanalysetjeneste, hjelpe teamet med å spore og kategorisere andre lags støtende og defensive strategier.

"Data har blitt en konkurransedyktig differensierer for sportsfranchiser, men disse organisasjonene trenger det mest komplette og fullt utstyrte settet med maskinlærings- og analysefunksjoner for å analysere og iverksette handlinger på disse dataene for å påvirke spillerens ytelse og drive mesterskapets kaliber, " sa Mike Clayville, AWS visepresident for verdensomspennende kommersielt salg.

"Seattle Seahawks bruker AWS 'dype portefølje av ML- og AI-tjenester for å drive sin sky-first-strategi og ta spillet sitt til neste nivå, " sa Clayville. "Vi ser frem til å hjelpe Seahawks med å utvikle større innsikt som vil fortsette å fremdrive dem fremover som en sportsorganisasjon i verdensklasse."

SageMaker, Amazons andre maskinlæringsplattform, lar NFL-teamet få mer innsikt fra data om antall hastverk, knockdowns og sekker, og gi dem synlighet i hvordan visse team eller quarterbacks reagerer på press.

Med dette vil defensive spillere vite hvordan de skal svare på lovbrudd basert på andre spillerhandlinger på banen. Den datatunge tilnærmingen dominerer nå MLB og nå NFL. Det er nå vanlig å se nettbrett som blir ledet av lagkamerater på sidelinjen hver uke.

"Vi streber etter å være et konsekvent mesterskap-kaliber lag på og utenfor banen, som inkluderer å utstyre fotballvirksomheten vår med de beste verktøyene som er mulig å vinne, " sa Chuck Arnold, president, Seattle Seahawks og First & Goal Inc.

"Vi er glade for å samarbeide med AWS og deres uovertrufne analysetjenester for å utnytte kraften i data og få en umiddelbar innvirkning på teamet vårt."

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com