For å selge på Alexa må du revurdere hele produktstrategien

Alexa for Business: Kan det vinne bedriften? Amazon ser en stor rolle for stemmegrensesnitt på kontoret. Redaktørene våre fordeler implikasjonene og mulighetene.

Stemmevolusjonen har ennå ikke gjort seg bemerket, men når den gjør det, kan du forvente at produkter endres som svar. Betraktelig.

Imidlertid er et av problemene med stemmeapplikasjoner i dag at de begge forventer at kunstig intelligens (AI) skal være mer avansert enn det er, og de antar at produkter ikke trenger å endre seg for å passe stemmen.

Du kan ikke selge det på stemmen

Ta for eksempel handel. Gitt at Amazon dominerer det stemmeaktiverte assistentmarkedet med Echo-en, kan man forvente at Echo vil være en betydelig driver for handel. Nei. Som beskrevet i TechRepublic før, har bare 2% av Echo-brukerne brukt sin Alexa-drevne Echo for shopping, og enda verre er det at 90% av disse velger å aldri gjøre det igjen.

Sikkert en av grunnene bak denne mangelen på stemmestyrt shopping er fraværet av produktinformasjon. Personlig eller online kan du se produktet (eller en representasjon av det) og ha en god følelse av hva du kjøper før du kjøper. Du kan lese anmeldelser på nettet for å se hva andre har tenkt. Med stemme får du ikke noe av dette, og roper i utgangspunktet kommandoer til et stort lager på himmelen, og ber om at riktig produkt på mirakuløst vis kommer frem fra øvelsen.

Det er vanskelig å forestille seg noe de ledende taleselskapene (Amazon, Google og Apple) kan gjøre for å endre denne opplevelsen. I stedet kan det hende vi må se produktbedriftene endre seg for å passe inn i det smale spekteret av muligheter som stemmen gir.

Tilpass produkter i stemmealderen

Rakesh Agrawal treffer dette temaet perfekt på Twitter, og bemerker at "Den store utfordringen med stemme er å få deg til produktet du ønsker uten falske positiver." Det er selvfølgelig ikke bare hva forbrukerne vil ha, men også hva merkevarer vil at de skal ønske seg . Eller, som Agrawal har tweetet: "Det er mer sannsynlig at folk sier" Kjøp meg en pakke med 12 AA-batterier "enn" Kjøp meg en pakke med 12 Duracell AA-batterier. "" Antagelig vil begge tilfredsstille forbrukerens behov, men de to stemmekommandoer vil fungere veldig annerledes for selskaper som har brukt tiår på å bygge merkevaren sin.

Så, hva skal en leverandør gjøre? Forenkle.

Som Scott Wessman påpekte: "Hvis transaksjoner via stemme blir vanlig, kan det forme produktene som blir solgt. Produktdesignere kan sørge for at produktene ikke er så valgfrie at de ikke kan sies muntlig."

Mer om kunstig intelligens

  • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
  • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
  • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
  • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

Hva ville dette bety i praksis? For et forbruksvareselskap som Tide, vil det bety å presentere langt færre alternativer, i strid med den mottatte visdom de siste årene. Som Agrawal sa: "Tide kunne forenkle fra 150 SKU til 5 .... Det ville være bra."

Til og med Apple, som tradisjonelt er så fokusert på å selge noen få, gode produkter, har begynt å gli inn i bransjetrenden om "mer valg blir mer bra." I en stemmehandelsverden, men jo mindre en forbruker har å si for å få produktet hun ønsker, jo bedre. Og derfor vil vi sannsynligvis se at flere selskaper tilbyr mindre valg for å selge mer.

Selv om AI var mer avansert og bedre kunne "intuitere" det vi vil, vil leverandører fortsatt trenge å gjøre dette. Ingen ønsker egentlig å ha en 30-minutters diskusjon med en robot for å bosette seg på det rette fargestykket. Vi har bedre ting å gjøre, og hvis stemme ikke fremskynder kjøpsprosessen, vil det ikke være en integrert del av den.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com