Senior IT-utøvere beskylder digital transformasjon for strømbrudd

Digital transformasjon: Forretningsmodernisering krever et nytt tankesett. Digital transformasjon er viktigere nå enn noen gang, men noen organisasjoner er vanskeligere å endre enn andre.

En ny studie fra infrastrukturovervåkingsselskapet LogicMonitor antyder at globale IT-ledere klandrer AI, cloud, mobile og andre digitale transformasjonsinitiativer for å ha tatt organisasjonene sine offline.

LogicMonitors "IT Downtime Detection and Mitigation Report", så på digital transformasjon og virkningen disse initiativene hadde på tilgjengeligheten for organisasjoner i Nord-Amerika, Storbritannia, Australia og New Zealand.

SE : Augmented reality for business: Cheat sheet (gratis PDF) ( TechRepublic )

Det forskerne fant var transformasjonsinitiativer, inkludert sky og kunstig intelligens, var ansvarlige for strømbrudd og brownouts.

LogicMonitor definerer et strømbrudd som utilgjengeligheten til "tjenestene eller systemene som en virksomhet tilbyr."

En brownout er når disse tjenestene eller systemene "bremser betydelig." Nittifem prosent av de spurte rapporterte om minst en strømbrudd eller brownout.

"Presset øker for IT-ledere å forberede organisasjonene sine på fremtiden, men virkningen og kostnadene ved disse transformasjonsinitiativene er langt større enn noen skjønte, " sa Tej Redkar, hovedproduktleder for LogicMonitor, i en uttalelse.

"Forskningen vår finner ut at selve initiativene som antas å hjelpe modernisere globale organisasjoner, faktisk bidrar til en første økning i strømbrudd og brownouts, og koster organisasjoner tid og penger, " sa Redkar.

Av de 300 IT-lederne som ble spurt, mener 59% at mobil databehandling gjør brownouts og strømbrudd mer vanlig; 57% sier sky, kunstig intelligens (AI) og databehandling forårsaker tilgjengelighetsproblemer.

Interessant nok varierer oppfatningen om digital transformasjon avhengig av ansiennitet i IT-teamene. Utøvere ser IT-transformasjon i et mer positivt lys enn toppledere.

Nesten 65% av ledere, de med en visepresident titler og over, sier at de digitale initiativene gjør brownouts og strømbrudd mer vanlig. Dette står i kontrast til bare 49% av IT-utøvere som har samme syn.

Oppfatningen av effekten av digital transformasjon varierer også etter organisasjonsstørrelse, med større organisasjoner som ser den mer positivt enn mindre
seg.

Og et "mindretall" av respondentene ser digital transformasjon spille en "misjonskritisk rolle" for å redusere brownouts og strømbrudd. Disse respondentene har en tendens til å være fra større organisasjoner som har tilgang til ressurser som mindre organisasjoner ikke har.

Disse oppfatningene til side, IT-ledere går videre med transformasjonsinitiativer. Dette kan skyldes at til tross for IT-teamets beste innsats, fant rapporten også at 50% av strømbrudd og 47% av brownouts var uunngåelige.

For å forhindre driftsstans sa 75% av de globale IT-lederne at det å utføre forebyggende vedlikehold er den viktigste taktikken, mens det var et nært sekund å gjennomgå systemloggene.

"T fordelene ved å flytte til skyen eller drive digitalisering kommer til en pris, " heter det i rapporten. "Kostnadene ved å skifte til og operere i skyen overskrider ofte vilt. De første estimatene. Og mangel på IT-fagfolk med sky- og hybridopplevelse betyr at moderniseringsinitiativer i utgangspunktet kan føre til mer strømbrudd og hodepine enn tidsbesparelser. ... Men det er langsiktige fordeler og fordeler som kan oppnås ved disse initiativene. "

Her er IT-transformasjonstrendene som bidrar til en reduksjon i brownouts og strømbrudd :

1. Hybride miljøer (20%)
2. Digital transformasjon (19%)
3. Sky (17%)
4. Edge computing (16%)
5. IoT (16%)
6. Kunstig intelligens (15%)
7. Mobil databehandling (13%)

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com