Sensordrevet hyller kan hjelpe SMB-er med å automatisere sine lagerprosesser

Digital transformasjon av murstein og mørtel blir drevet av data fra mobilenheter Stephanie Dismore, VP & GM, Americas Channels hos HP Inc. forklarer hvordan mobile enheter og big data former hvordan detaljhandlere av murstein og mørtel forstår kundene sine.

Black og Deckers nye produkt, FlexSense av Cribmaster, bruker CribMaster-programvare og sensorplattformer for å automatisere lagerbehandlingen.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

SMB og bedrifter med færre ressurser kan bruke hylleteknologien for å begynne å automatisere forsyningskjeden, noe som gir dem en bedre sjanse til å følge med større konkurrenter. FlexSense overvåker og bestiller automatisk viktige lagerelementer for å sikre at bedrifter alltid har de nødvendige forsyningene, basert på brukerens preferanser.

I følge en pressemelding vil FlexSense bidra til å eliminere aksjer. Produktet sender lagerdata i sanntid til alle nettaktiverte enheter, og holder bedriftseiere oppmerksom på varebeholdningen til enhver tid.

Standard FlexSense-enhet støtter 50 sensorplattformer, ifølge rapporten, men kan utvides til å omfatte 100 sensorplattformer. Disse sensorene kan brukes med hver eksisterende søppel i hyllene, slik at brukerne kan stille individuelle krav til hver søppel.

Når en søppelkasse blir lav, genererer systemet automatisk et varsel eller oppretter en innkjøpsordre for varen, basert på brukerens angitte lagerkrav, i henhold til utgivelsen. I tillegg har hyllene fargekodede LED-indikatorer for å gi brukerne beskjed om hvilke kasser som trenger oppmerksomhet.

Detaljhandelen nærmer seg mange endringer på grunn av teknologisk utvikling. Mindre butikker sliter dessverre med å holde følge. FlexSense-enheten kan fungere som et springbrett for små og mellomstore bedrifter for å følge med utviklingen av teknologi ved sakte å integrere automatisering i deres daglige prosesser.

I tillegg fortsetter teknologier som taleinngang, kunstig intelligens (AI), analyse og mer å drive digital transformasjon i detaljhandel. Hvis du vil ha en fullstendig liste over 10 teknologier som kan bidra til å holde murstein og mørtelbutikker i gang, kan du sjekke søstersiden ZDNet.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • FlexSense kan fremskynde lagerbehandlingen og tilby raske løsninger for å eliminere aksjer.
  • For å holde tritt med det stadig skiftende teknologi- og detaljhandelsmiljøet, kan mange små og mellomstore bedrifter begynne å legge til automatisering i leverandørkjeden.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com