Seks grunner til at du ikke anerkjenner morgendagens kontor

Kontoret i dag er allerede påfallende annerledes enn det for 30 år siden: PC-er i stedet for skrivemaskiner, kopper urtete som erstatter sigaretter og askebeger, og e-post i stedet for det trykte avdelingsnotatet. Og til tross for disse overflateendringene, har ikke den underliggende virksomheten på kontoret - måten de ansatte samhandler og tilbringer arbeidsdagen på - endret seg så mye.

Men med ankomsten av en ny generasjon arbeidere som har vokst opp med raskt bredbånd, sosiale nettverk og mobiltelefoner, kan kontoret være i ferd med å gå gjennom en dramatisk omveltning som betyr at om noen år kanskje ikke engang kjenner deg igjen i din egen avlukke lenger.

Sosiale nettverk erstatter e-post
Flertallet av organisasjonene er avhengige av e-post for korrespondanse og samarbeid, og sosiale nettverk blir generelt sett på som noe for fritid, ikke som arbeid. Men potensialet for denne typen teknologi til å oversette til arbeidsplassen er stort: ​​generasjonen av arbeidere som nå går inn på arbeidsmarkedet, den såkalte "tusenårsgenerasjonen", kommuniserer og samarbeider naturlig nok via sosiale nettverk.

Forretningsnettverk i Facebook-stil som Salesforce.com's Chatter vil sannsynligvis bli brukt mye mer utbredt i fremtiden
(Skjermbilde: Salesforce.com)

Forhandlere av forretningsteknologi har reagert på denne endringen: Microsoft har innlemmet Facebook og LinkedIn i den nyeste versjonen av Outlook-e-postprogramvaren, mens andre forretningsfokuserte nettverkstjenester dukker opp, for eksempel nettsky-dataselskapet Salesforce.coms Chatter-applikasjon. Systemet, som ble lansert i fjor, lar brukerne lage profiler og sanntids nyhetsstrømmer for å hjelpe dem til å jobbe mer effektivt med kollegaene.

I følge Nicola Millard, en futurolog med BT, vil bruken av forretningsnettverk i Facebook-stil "helt og uunngåelig" være en del av teknologien som brukes i det fremtidige kontoret.

Og mens kontorer for øyeblikket er steder der folk sosialiserer seg og nettverk, sa Millard teknologi for sosialt nettverk i økende grad vil tillate folk å gjøre dette praktisk talt - og mer effektivt.

Arbeidstakere vil ikke lenger stole på e-post for å få tak i informasjon, for eksempel - i fremtiden vil de kunne logge seg på forretningsnettverket og finne (og deretter ta del i) relevante diskusjoner som folk i organisasjonen har.

Millard advarer om at bruk av nettverksteknologi vil kreve ...

© Copyright 2021 | mobilegn.com