Seks zombiefortellinger som er verdt å sjekke ut

I løpet av de siste årene har det vært en samling med historier om zombier - muligens fordi zombier er den eneste av de vandrende døde, og i motsetning til vampyrer, er det ingen kleskode. Men uansett årsak, her er zombiehistorier som jeg tror er verdt tiden din; du kan til og med tenke på det som forskning for den verserende zombie-apokalypsen.

  • Max Brooks World War Z, som ble skrevet som en serie intervjuer med overlevende, er helt utrolig. Jeg fant meg raskt fort borte i denne boka og glemte at det er fiksjon, på grunn av den logiske måten historien presenteres på. Fra zombienes opprinnelse, til den første forvirringen og kampene, er dette en historie som alle med til og med en mindre interesse i zombier sannsynligvis vil glede seg over. I følge IMDB er en filmatisering i produksjon og planlagt utgitt i juli 2012.
  • Odds er, med mindre du har gjemt deg i en Y2K-bunker siden desember 1999, har du hørt om Pride and Prejudice and Zombies . Ja, det forteller igjen om Jane Austens klassiske 1813-historie, med zombier. Hvis du er en fan av Austens arbeid, kan det være lurt å unngå denne boken (selv om fans av Austens arbeid sannsynligvis ikke vil lese noe jeg skriver). Som med andre verdenskrig, er en filmatisering i verkene for 2011.
  • Jeg snublet nylig om en bok av Robin Becker som heter Brains: A Zombie Memoir . Omtrent den 10. siden ble jeg hektet på denne uvanlige zombiefortellingen, som blir fortalt fra en zombies synspunkt. Det ser ut til at professor Jack Barnes, en nylig myntet zombie, av en eller annen uforklarlig grunn har beholdt noen av sine høyere funksjoner. Dette er ikke bare den beste zombieromanen jeg noensinne har lest, den er også morsom på en ung måte fra Frankenstein . For første gang noensinne, fant jeg meg selv forankring i zombiene.
  • Hvis grafiske romaner er mer din stil, foreslår jeg The Walking Dead, som en venn som eier en tegneseriebutikk anbefalte. Jeg leste den raskt gjennom to ganger - den lyder som en George Romero-flick. Come Halloween night, jeg har tenkt å se den nye A & E-serien for å se hvordan den kan sammenliknes med denne grafiske romanen av Robert Kirkman og Tony Moore.
  • For folk som meg som har et mareritt pendler, er det et lyddrama av Mur Lafferty kalt The Takeover . Ikke bare er denne historien om en virksomhetsovertakelse av zombier utrolig morsom, men taletalentet er som en hvem er hvem av moderne science fiction og fantasy. Legg til en Jonathan Coulton intro / sang, og den er blitt en fast inventar på MP3-spilleren min. Advarsel: Du vil aldri se på arbeidsmøter på samme måte igjen.
  • En zombieroman som jeg ikke har plukket opp ennå, men jeg ville være remiss hvis jeg ikke nevnte den, er Night of the Living Trekkies fra Quirk Books, som også brakte oss Pride and Prejudice and Zombies . Ja, et zombieutbrudd på et Star Trek-stevne! Traileren til boka er kjempebra (når fikk bøker trailere?), Så jeg skal shoppe etter dette snart.

Leser du zombielitteratur? I så fall, hvilke zombiehistorier anbefaler du til dine Geekend-jevnaldrende? Legg til denne listen ved å legge ut i diskusjonen.

© Copyright 2020 | mobilegn.com