Sørkoreanske telekom- og betal-TV-tjenester samlede inntekter forventet å avta gjennom 2024

Hvordan amerikanske transportører flyttet opp tidslinjen på 5G GSMA ser på USA og Korea som de to lederne i 5G. Her er grunnen til at de har klart å bringe 5G på markedet raskere enn forventet.

En ny rapport om den sørkoreanske telekomindustrien spår bratte fall i inntekter på mobil og fast tale de neste fem årene.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Den årlige "South Korea Telecom Operators Country Intelligence Report" fra GlobalData dykker dypt inn i landets telekommunikasjonsmarked og undersøker konkurransedynamikken i industrien så vel som regulatoriske trender og "utviklingen av etterspørsel etter tjenestetype og teknologi / plattform på tvers av fasttelefonien, bredbånd-, mobil- og betal-TV-markeder. "

I følge GlobalData vil sørkoreanske inntekter for telekom- og betal-TV-markedet falle til 35, 9 milliarder dollar innen 2024 fra 36, 5 milliarder dollar i 2019. Den enorme veksten sett med mobildata, fast bredbånd og betal-TV-segmenter vil bli utlignet av den massive reduksjon i inntekter fra mobile tale- og meldings- og faste talesegmenter.

Studien spår at inntektene fra mobile bredbåndstjenester vil utvide med en sammensatt årlig vekstrate på 3, 1% mellom 2019 og 2024, mens de totale inntektene fra telekom- og betal-TV-tjenester vil falle med en sammensatt årlig vekstrate på 0, 3%.

Global Data sa at mobildata ville vokse til 43, 6% innen 2024, opp fra 36, 9% i 2019.

Den tilskrev veksthastigheten til det økende feltet av maskin-til-maskin-tilkoblinger og den anslåtte utvidelsen av 5G-tjenester i tillegg til økninger i gjennomsnittlig inntekt for mobildata per bruker.

"Selv om 4G vil være den ledende mobilteknologien i Sør-Korea gjennom prognoseperioden, vil andelen av de totale mobilabonnementene avta fra 79, 2% i 2019 til 59, 6% i 2024, " sa Deepa Dhingra, GlobalDatas telekomanalytiker.

"Med alle de tre store operatørene, SK Telecom, KT og LGU + som har lansert sine 5G-tjenester i april 2019 og utvidet nettverksdekningen, er 5Gs andel i totale abonnement satt til 40, 1% ved utgangen av 2024."

Mini-ordliste: 5G-termer du bør vite (gratis PDF) (TechRepublic Download)

Rapporten sa at Sør-Koreas tre store operatører, SK Telecom, KT og LGU +, alle lanserte kommersielle 5G-tjenester i april og har vært laserfokusert på å oppgradere eller utvide nettverk for å dekke det økende etterspørselen i markedet for høyhastighets mobile bredbåndstjenester.

"Operatører investerer stort i utvidelsen av 5G-nettverk og tjenester for å konkurrere i det mobile bredbåndsmarkedet, " la Dhingra til.

"For eksempel har KT pantsatt en investering på 13, 8 milliarder dollar i 5G-infrastruktur og IKT-konvergens innen 2021 mens SK Telecom aggressivt distribuerer 5G-nettverk i alle befolkede offentlige områder som motorveier, tog, større byer og parker."

Inntektene fra fast bredbånd vil øke med en hastighet på 0, 9% frem til 2024, ifølge rapporten, som tilskrev veksten til den utbredte adopsjonen av fiber-til-hjemmetjenester og regjeringsinnsats for å øke penetrasjonen av fibernett i hele landet.

Mobildata utgjør anslagsvis 36, 9% andel av de totale inntektene av teletjenester i 2019 og GlobalDatas rapport spår at tallet vil øke til nesten 44% innen 2024.

For Sør-Koreas betal-TV-bransje spår GlobalData at inntektene vil vokse med en sammensatt årlig vekstrate på 0, 7% i løpet av 2019-2024, takket være den jevn veksten av TV-abonnement på internettprotokollen.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com