Splunk anskaffer VictorOps for å fremskynde DevOps problemløsing med big data

Topp 5: Ting å vite om maskinlæring Det er flere forskjellige typer maskinlæring, og det lønner seg å vite litt om hver enkelt. Her er en rask guide.

Splunk planlegger å kjøpe VictorOps i en avtale på 120 millioner dollar, kunngjorde Splunk mandag. Ved å være med i VictorOps 'hendelsesstyring og Splunks maskindataanalyseprogram, oppretter Splunk et kollektivt system som har som mål å forbedre kundeopplevelsen ved å kombinere big data analytics med DevOps-praksis.

Mer om Big Data

  • Datahåndtering: Et jukseark
  • Hvordan integrere robotprosessautomatisering i big data-prosjekter
  • Programmereren Hadley Wickham utpeker mangfoldet av R-samfunnet
  • Hvordan velge riktige dataanalyseverktøy: 5 trinn

Forbrukerne er fokusert på resultater og hensiktsmessighet, noe som betyr at presset er på for utviklere å innovere raskt. Byrden veier enda tyngre når team kobles fra og ikke klarer å løse problemer på en riktig måte.

"Vi grunnla VictorOps for å gi lagene en naturlig samarbeidende måte å raskt løse hendelser, " sa VictorOps administrerende direktør Todd Vernon i utgivelsen. "Ved å kombinere VictorOps hendelsesstyringsfunksjoner og Splunk-plattformen, vil organisasjoner raskt kunne løse og til og med bidra til å forhindre problemer som ødelegger kundens engasjement. Vi ser frem til å bli med i Splunk og samarbeide for å løse disse komplekse utfordringene for hvert utviklings- og DevOps-team ."

De fleste organisasjoner henvender seg til kunstig intelligens (AI) og maskinlæring for å få hjelp til å forbedre kundeopplevelsen; ved å legge til hendelsesledelse og hendelsesstyringsdata til bildet, kan organisasjoner imidlertid se et mer fokusert på pågående problemer, heter det i utgivelsen. Arbeidet med Splunk og VictorOps vil la DevOps-team raskt målrette tidligere feil og danne proaktive løsninger og forbedringer.

Forbrukere bruker hovedsakelig Splunk Enterprise for å analysere svar som er avdekket fra maskindata. Med Splunks avanserte søkebehandlingsspråk kan brukerne bruke en Google-lignende søkemotor for å sile gjennom enorme mengder data hentet fra loggfiler og hendelser.

Som bemerket i utgivelsen av Splunk-president og administrerende direktør Doug Merritt, produserer kombinasjonen Splunk Enterprise og VictorOps en "Platform of Engagement" som skaper en samarbeidende tilnærming mellom ingeniør- og driftsteam for ikke bare å løse problemer, men forhindre dem i å oppstå i den første plass.

VictorOps er ikke den første av Splunks oppkjøp i år, med Phantom som begynte i Splunk Enterprise i april. Phantom bruker sitt Security Operations Center for å hjelpe Splunk-forbrukere med å automatisere oppgaver, organisere arbeidsflyter og forbedre sikkerheten. Begge selskapene samarbeider med Splunk for å hjelpe kundene til å jobbe effektivt.

VictorOps-avtalen forventes å fullføre i løpet av Splunkts finanspolitiske andre kvartal, i påvente av lukkingsbetingelser.

De store takeawayene for teknologiledere:
  • Splunk anskaffer VictorOps for å hjelpe DevOps-team med å operere raskere og gi bedre kundeopplevelse ved å kombinere big data og DevOps.
  • Splunk- og VictorOps-kombinasjonen skaper en 'Platform of Engagement', som sørger for en samarbeidende tilnærming til å løse problemer.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com