Spooky Halloween-teknologi og gaver

Spooky tech og gaver til Halloween Det er nesten tid for Halloween, og med det kommer skumle skjeletter, uhyggelige lys og rygg-prikkende lyder.

Halloween kommer bare en gang i året, men for barn og voksne som er barn i hjertet, kan ferien vare hele oktober måned.

Jeg har gravd opp interessante gjenstander til Halloween-gaver til favorittgulvet ditt, samt litt kule teknikker for å gjøre huset ditt ekstra nifs.

Først kan du bruke Philips Hues spesielle Halloween-belysningsformler for å gjøre hjemmet ditt til det ultimative hjemsøkte huset med skremmende lyseffekter for å skremme lure-eller-behandlere eller festgjester. Det er tredjepartsapper som Hue Halloween og Hue Haunted House for å kombinere lyseffekter med hjemsøkende lyder. Du kan plassere den bærbare Hue Go-lampen inne i en jack-o'-lantern på verandaen din for å skape mørke rom og uhyggelige skygger for festgivers forestillinger å løpe løpsk.

Du kan også forbedre uterommet ditt med Hues utendørsbelysning, inkludert spotlys og stasjonslys, for å skape den perfekte scenen, enten du underholder eller ønsker triks eller behandlere.

Det finnes også Viatek Night Stars digital bevegelses-projektor med Halloween-lysbilder for å gjøre den ekstra nifs - og den kan brukes på andre helligdager også.

Bruk Soundcast's VG5-høyttaler for akkurat den rette lyden på din Halloween-fest. Den kraftige lyden fungerer i alle lyttemiljøer.

Casetify har kommet gjennom, som alltid, med en serie tilfeller med Halloween-tema med gresskar, spøkelseskatter, hodeskaller og litt goth.

ThinkGeek tilbyr en rekke morsomme godbiter, fra en zombie-cookie-krukke til hjerneprosedyrer. De er veldig cerebrale. Hvis du vil lære mer om trolldom, kan du velge Basic Witches-boken for å lese opp noen favoritthekser. Og for Halloween-natten er det Horror Movie Edition Trivial Pursuit.

For en liten søthet, velg en Sugarwish Boo! gave. Du kan enten velge godisvalgene du vil inkludere, eller du kan sende en innløsningskode, slik at mottakeren kan velge sine egne karameller. Sugarwish tilbyr også bedriftskontoer.

Prøv et par RunLites halve hansker designet for løpere, som tjener dobbeltarbeid som LED-lys for barna dine når de lurer.

For fremtidige hekser og trollmenn, velg en STEM-gave. Harry Potter Kano kodingssett starter med at mottakeren bygger en stav etter den trinnvise boken, mens han lærer om sensorer, data og kode. Når den er satt sammen, vil Kano-appen låse opp utfordringer i seks Wizarding World-innstillinger, inkludert Hogwarts, Diagon Alley, Hogsmeade og The Forbidden Forest.

WRLDS Smart Ball er aktivert med AR. Installer appen på telefonen din, så kan du begynne å spille spill. En av dem heter Squeesh, og det er en barn spesielt vil elske - det høres ut som om noen passerer bensin når ballen kastes.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Mine nye favorittvenner er Fugglers. De kommer med en advarsel om at de kan gi overdreven spenning med sine uforutsigbare personligheter og tannkrem. Vedta på egen risiko.

Ikke glem sikkerhet. Canary lager smarte sikkerhetskameraer slik at du kan se hjemmet ditt på Halloween-natten.

Og hva er det skumleste av alt? Hackere, selvfølgelig. Spyscape lager en redskap som reklamerer for hackerferdighetene dine. For selvfølgelig annonserer alle hackere sine ondsinnede gjerninger på hatten eller T-skjorten.

Uansett hva du velger, husk å være trygg på Halloween og nyt festlighetene.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

  • Stranger Things hjemsøkte labyrinter gjør Halloween Upside Down (CNET)
  • Beste Halloween-filmer du kan se på og hvor du kan streame dem (CNET)
  • 13 ting å 3D-utskrift til Halloween (TechRepublic)
  • For bare 10 dollar kan en hacker angripe bedriften din via RDP: Slik sikrer du deg (TechRepublic)
  • 20 kjempebra kontormoduler og must-haves for akkurat dette øyeblikket (ZDNet)

Viatek Night Stars digital bevegelses-projektor.

Bilde: Viatek

© Copyright 2021 | mobilegn.com