Stratasys 3D-utskriftspartnerskap vil redusere kostnadene for tilpassede proteser drastisk

Video: Kjølig og uventet bruk av 3D-utskrift, ifølge CEO MakerBot, produsenter og strømbrukere har tatt 3D-utskrift i retninger som MakerBot aldri forestilte seg. Administrerende direktør Jenny Lawton delte noen av sine favoritteksempler i et intervju med TechRepublic på CES 2015.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Stratasys og Dassault Systemes går sammen med 3D-utskrift og programvarefunksjoner for å lage spesialdesignede, rimelige, meget funksjonelle protesearmer for amputerte.
  • De nye protesearmene som er bygget av Unlimited Tomorrow-initiativet, vil koste 5.000 dollar, sammenlignet med minimum 20.000 dollar for de som for tiden er på markedet.

Stratasys og Dassault Systemes går sammen om å lage spesialdesignede, rimelige, meget funksjonelle protesearmer for amputerte, kunngjorde selskapene på SOLIDWORKS World 2018 på mandag.

Etter hvert som 3D-utskrift utvikler seg, har teknologien vist seg å ha en rekke bedriftsapplikasjoner, inkludert for hurtig prototyping og testing av medisinsk utstyr. Imidlertid har det vært tregt å få tak i: Bare 18% av organisasjonene sa at de bruker aktivt 3D-skrivere som en del av forretningsdriften i 2016, ifølge en Tech Pro Research-undersøkelse. Prosjekter som dette kan bidra til å demonstrere hva teknologien er i stand til i forskjellige innstillinger, inkludert kontoret.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Unlimited Tomorrow - det felles initiativet som er opprettet av gründeren Easton LaChappelle - vil parre Stratasys anvendte additive technology-løsninger og Dassults programvare.

Tradisjonelle protesemodeller koster alt fra $ 20 000 til $ 100 000 per enhet, og er ofte tungvint og tunge, ifølge en pressemelding. Unlimited Tomorrow vil endre forsyningskjeden, ved hjelp av digitale teknologier, skanning og 3D-utskrift for å effektivisere utviklingen og redusere antall tilbehør som trengs for tilpasset protese. Grunnlinjekostnadene for en ubegrenset morgenprotetikk vil tjene 5 000 dollar, og inkluderer en servicemodell for barn som vokser ut enheten for $ 2500 og en oppgradering, som rapportert av søsternettstedet ZDNet.

Stratasys og Dassault Systemes vil være programmets dedikerte leverandører av 3D-utskrift og CAD / CAE. Utviklingen og produksjonen av protesene vil skje gjennom Stratasys PolyJet-teamet, samt Stratasys Direct Manufacturing. Ved å bruke Dassaults SOLIDWORKS-applikasjoner kan initiativet legge til rette for en integrert design-til-opprettelsesprosess, og bringe enhetene raskere på markedet.

Med disse verktøyene kan Unlimited Tomorrow skrive ut en protese i alle farger, og har automatisert designprosessen for enklere å tilpasse den til den enkelte, rapporterte ZDNet. 3D-skannere samler først inn data fra den manglende armen og den motsatte fullarmen, hvis mulig. Deretter kjører dataene gjennom den egenutviklede programvaren, og eksporterer automatisk filer som er klare til 3D-utskrift. Deretter blir protesen skrevet ut, og kombinert med sensorer og trådløs lading for å håndtere tilbakemeldinger gjennom haptics.

"Vi ser på 3D-utskrift som en katalysator for innovasjon i helsevesenet for å muliggjøre bedre pasientbehandling, effektivisere prosedyrer og forbedre læring. En av de mest synlige effektene er å lage proteser. Derfor er en hovedkomponent i vårt samfunnsansvarsprogram fokusert på tilgjengeligheten til enheter - å drive ekte forandring, forbedre livskvaliteten og fremme mottakernes selvtillit, "sa Arita Mattsoff, visepresident for samfunnsansvar i Stratasys, i utgivelsen.

Unlimited Tomorrow innsamler innsatsen gjennom Indiegogo.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com