Studentkonkurranse på TrailheaDX fremhever Salesforces innsats for å møte ulikhet i STEM-utdanning

Studentkonkurranse på TrailheaDX fremhever Salesforces innsats for å møte ulikhet i STEM På TrailheaDX 2019 snakket Salesforce's Ebony Frelix Beckwith med TechRepublic om hvordan filantropi er inngrodd i selskapets kultur og deres innsats for å bekjempe ulikhet i STEM-utdanning.

På TrailheaDX 2019 snakket Salesforces Ebony Frelix Beckwith med TechRepublic om hvordan filantropi blir innlemmet i selskapets kultur og deres innsats for å bekjempe ulikhet i STEM-utdanning. Følgende er en redigert versjon av transkriptet.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Bill Detwiler: Fortell meg litt om Salesforces historie om filantropi. De har hatt 1-1-1-filosofien i veldig lang tid ... siden begynnelsen. Så snakk med meg om den historien, og kanskje noen av de siste hendelsene eller prosjektene du jobber med akkurat nå.

Ebony Frelix Beckwith: Salesforce-filantropi stammer fra begynnelsen av selskapet. Så det jeg elsker det er at det ikke var en ettertanke - det var ikke noe vi la til som et tillegg. Det var noe som fra dag én ble bygd inn i Salesforces DNA. Det jeg elsker det er at de satser mot deres fremtidige suksess. Så de sa at når Salesforce blir vellykket, vil lokalsamfunnene våre rundt oss lykkes.

Vi har over 40 000 ansatte som melder seg frivillig - de meldte seg frivillig over 4 millioner timer til dags dato. Vårt filantropiske fotavtrykk er verdensomspennende. Vi har gitt over 285 millioner dollar til årsaker som vi bryr oss om. Fokuset vårt er utdanning og arbeidsstyrkeutvikling og også spørsmål som er barrierer for barnas læring. Dette er grunnen til at dette er så spennende at vi er her i dag og har denne fantastiske begivenheten som vi nettopp kom fra.

Bill Detwiler: Apropos arrangementet, dette var det første året dere alle har gjort dette fremtidige trailblazer pitchfest, ikke sant? 2019. Så fortell meg om arrangementet, hvordan det kom i gang. Fortell om de fantastiske lagene fra skolene som var involvert.

Ebony Frelix Beckwith: Vi har samarbeidet med utdanningsorganisasjoner og skolekretser rundt om i verden i mange år nå. Og i dag hadde vi San Francisco og Oakland Unified School District-elever - rundt 135 elever - som deltok på dette pitchfestet. Og vi hadde syv lag sammen. Og det vi oppgav dem å gjøre de siste seks ukene, var å finne et problem som de brenner for blant SDG-ene - FNs mål for bærekraftig utvikling - og komme med en løsning på en global utfordring. Og så jeg bare ble overrasket, jeg ble blåst bort av de syv lagene og hva de var i stand til å produsere. Nå, dette er bare lokale San Francisco - vi har gjort det i Sydney og Paris og Toronto og andre områder ... disse unge studentene kom med noen virkelig innovative design.

Vinnerlaget kom med en idé rundt Scare Net. Tanken var å hjelpe til med å samle alt søppel som er i havene. Den var festet til en båt, og båten kommuniserer med en annen båt, så når nettet blir fullt, kan det kommunisere med den andre båten hvis nettet sitter fast, eller hvis noe skjer kan de sende kommunikasjon frem og tilbake. Nettet er biologisk nedbrytbart, og jeg mener at de hadde mye fantastisk teknologi innebygd i løsningen, og en seks ukers utfordring for dem å komme med den ideen var bare fantastisk.

Kvinnenes tilstand innen informatikk: En undersøkende rapport (omslag PDF) (TechRepublic)

Det var et annet team som var fokusert på kvalitetsopplæring. Noe av det vi vet er at det er hindringer for utdanning som sikkerhet, og derfor var deres subtopiske skolesikkerhet. De designet et aluminiumsgardin som vil komme ned i tilfelle en aktiv skyteevent. Og slik kan læreren trykke på en knapp, og den vil mure opp dørene og vinduene og holde elevene trygge i klasserommet. Så bare mange innovative ideer som kom ut av dette programmet.

Bill Detwiler: Jeg snakket med Sarah (Franklin, EVP og GM for Trailhead og Developer Relations, Salesforce) i går litt om viktigheten av å starte tidlig når det gjelder å endre ulikhetsgapet du har innen teknologi, i teknisk arbeidsstokk, og i utdanning også. Så snakk om det litt fra Salesforces filantropiinnsats. Hva gjør Salesforce ellers i utdanningen, spesielt på barneskolen og ungdomsskolen, for å hjelpe unge studenter at en karriere innen teknologi, til tross for deres bakgrunn, til tross for hvor de kommer fra, det kan være eller det kan være for dem?

Ebony Frelix Beckwith: Vi tror at utdanning er den største utjevneren, ikke sant? Og vi vil at alle ungdommene våre skal ha de ferdighetene og erfaringene de trenger, og mulighetene og tilgangen de trenger for å trives i det 21. århundre. Noe av det vi gjør er at vi har turer der studenter kan komme til noen av våre Salesforce-campus og se hvordan det er å jobbe i et teknologianlegg. Vi lar dem engasjere seg med våre ansatte, og våre ansatte går ut på skolene. Vi har et Circle the School-program der vi har adoptert over 100 skoler over hele verden hvor vi aktivt engasjerer rektorene og skoleledelsen og elevene for å finne ut hva de trenger for å forbedre skolene.

Vi har programmer som Maker Faire og hackathons, og vi gir også til mange distrikter og utdanningsinstitusjoner rundt om i verden. Faktisk har vi gitt over 95 millioner dollar til utdanningstiltak rundt om i verden. Så det er ikke bare en tilnærming til alle størrelser, og jeg tror det er aksjelinsen vi ønsker å se på. Vi vurderer behovene til hver enkelt skole og hvert enkelt distrikt og kommer inn og designer programmer, enten det er ansattes frivillighet eller filantropi med våre strategiske tilskudd eller hva det måtte være som passer skolen og hjelper dem å lykkes.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com