Undersøkelse: Ansatte med mer teknisk kompetanse som trengs av 80% av bedriftene

AI-spesialister: Fremtiden er lys Etter hvert som flere selskaper bruker kunstig intelligens og relatert teknologi, fortsetter behovet for AI-spesialister å øke. Eksperter diskuterer også frykten for at AI vil eliminere arbeidsplasser for mennesker.

Å navigere fremtidens arbeid, både for arbeidsgivere og ansatte, har blitt en kritisk bekymring for virksomheter. En fersk studie utført av Ceridian og Hanover Research vil hjelpe industriledere med å strategisere de forskjellige utfordringene og kreftene i endring det neste tiåret.

"En kombinasjon av kulturelle og samfunnsmessige skift er å drive organisasjoner mot seismisk og usikker endring, med teknologi som en sentral drivkraft, " sa Ceridians sjef for folk og kultur, Lisa Sterling. "Den opplevde forstyrrelsen fører til at selskaper fortsetter med forsiktighet i stedet for å gripe fremtiden av tømmene."

Det endelige målet med studien er å avbryte noen av de presserende problemene som rister tilliten til de amerikanske beslutningstakerne for hvordan de skal takle de uunngåelige endringene i arbeidsstyrken som ny teknologi vil bringe. Rapporten viste at 69% av de amerikanske beslutningstakerne på utøvende nivå er "veldig opptatt" av helsen til bransjen de neste to årene.

Mer om kunstig intelligens

  • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
  • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
  • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
  • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

Den største utfordringen fra fagpersonene på 999 direktørnivå og over (71% fra USA og 29% fra Canada), hvis selskaper har mer enn 1000 ansatte, er den "raske teknologiske utviklingen og mangelen på dyktige talent eller ferdigheter. gap. '"Respondentene spenner over bransjer, inkludert detaljhandel, finans, produksjon og helsevesen.

Det er ingen benektelse av at tech vil spille en stor rolle i fremtidig arbeid, og 50% av selskapene forventer en vekst i arbeidsstyrken for å ta i bruk den nye teknologien. Av de spurte planlegger 53% å ta i bruk kognitive teknologier i løpet av de neste to årene, som AI, maskinlæring og naturlig språkbehandling. Så det er ikke overraskende at 80% av bedriftene er enige om at de vil trenge flere ansatte med teknisk kompetanse.

Ferdigheter, og mangelen på og anskaffelse av disse, er først og fremst i selskapenes bekymring, og bare 19% mener de for øyeblikket står overfor et betydelig kompetansegap, og mer enn 57% tror de vil møte en i løpet av de neste to årene. Flertallet (72%) identifiserer å ferdige sin eksisterende arbeidskraft som en "høy eller viktig prioritering" for å bekjempe det uunngåelige ferdighetsgapet. For å drepe dette planlegger selskaper å dyktiggjøre ansatte gjennom å subsidiere kurs levert utenfor arbeidsplassen (63%), gjennom informasjonssosiale læringsfora (62%), veiledning (62%) og jobbskyggingsprogrammer (50%).

"Automasjon, maskinlæring og AI har allerede påvirket HR på en betydelig måte, og ettersom næringslivsledere ser ut til å adressere ferdighetsgapet med press, vil teknologens rolle være av største betydning på alle områder, " sa Sterling. "Det er allerede velkjent at 65% av barna som nå går på barneskolen vil ha jobber som ikke eksisterer for øyeblikket. Vi snakker om endring i massiv skala."

Når det gjelder å dyktiggjøre den nåværende arbeidsstyrken, viser undersøkelsen at organisasjoner undersøker flere løsninger for å maksimere effekten, "sa Sterling." De to beste strategiene er å gi tilskudd til kurs og sertifiseringer utenfor arbeidsplassen, og uformelle læringsmuligheter. Organisasjoner bruker også mentorprogrammer og jobbskyggeprogrammer, og selvstyrt læring i mindre grad. Interessant nok var de to øverste metodene ikke de som respondentene var mest fornøyd med. Respondentene sa at de var mest fornøyd med resultatene av mentorprogrammer (86%) og jobbskygging / praktisk læring (85%). "

Sterling la til, "Å utvikle talent til sitt fulle potensiale strekker seg langt utenfor veggene på arbeidsplassen, og arbeidslivet er delvis på arbeidsgivere for å forberede fremtidige arbeidere fra yngre alder. Når selskaper ser frem til deres behov og krav til fremtidig arbeid, samarbeider med videregående, faglige og tekniske skoler for å produsere disse ferdighetene er det viktigste. "

Og endringen inkluderer en veldig annerledes arbeidskraft enn den gjør i dag, "fra arbeidsordninger til ferdigheter som kreves, sa 74% at ny kompetanse til eksisterende arbeidskraft var topp prioritert, " sa Sterling. "Vi vet også at de fleste college-kurs ikke har oppdatert sine kurs for å inkludere de tekniske ferdighetene som 80% av beslutningstakerne sa at ansatte vil trenge. Å klassifisere ansatte etter generasjoner forsterker faktisk negative stereotypier. Mange bedriftsledere valgte å takle disse generasjonsforskjellene ved investere i programmering av mangfold og inkludering, men Sterling sier at det er andre strategier som kan være mer eller like effektive som organisasjoner bør ta hensyn til. Hun sier å skape en inkluderende kultur går langt utover å ta opp generasjonsforskjeller.

"Selv om vi kan lage avbøtningsplaner eller forestille oss hvordan vi kan lukke ferdighetshull, kan vi ikke skape flere mennesker som er i en alder eller livsfase der de går inn i arbeidsstyrken. Det vi kan gjøre er å legge vekt på å skape utdanning, erfaring, og eksponeringsmuligheter som hjelper til med å lukke ferdighetshullene, sier Sterling. "Partnerskap med organisasjoner og utdanningsenheter kan være en viktig driver for å håndtere ferdighetshull før de oppstår. Det krever en betydelig omtenkning av HR."

Sterling la til, "Vi har en uutnyttet markedsmulighet til å bygge partnerskap med videregående skoler og universiteter. Hvis vi er utnyttet, kan vi tilby utdanning som hjelper fremtidige arbeidere med å bestemme potensielle karriereveier og nødvendige ferdigheter for å lykkes, og gi innsikt i våre organisatoriske behov. Hvis du ikke utnytter disse institusjonene, mangler du et nøkkelelement i en vellykket strategi for talentidentifisering og anskaffelse. "

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com