Undersøkelse: Veterinærer i IT-bransjen tror ikke dagens nye IT-fagpersoner har tilstrekkelig opplæring

Gigøkonomiarbeidere: CVene er ute, erfaringen er i Når du søker om arbeid i spillejobben, er ikke ansettelsesansvarlige på jakt etter følgebrev eller tradisjonelle CVer. Slik markedsfører du ferdighetene dine.

INAP-leverandøren av skytjenester publiserte torsdag en undersøkelse av IT-fagfolk som peker på et problem: Halvparten av dem mener nye IT-proffer er uforberedt på en karriere i det moderne IT-landskapet.

Enda mer sjokkerende er det de samme fagfolkene sa om deres egne beredskapsnivåer: 71% sa at de ikke føler seg ordentlig trent på "alle de forskjellige typene server- og skyinfrastruktur som vi bruker og planlegger å bruke i nær fremtid. "

Når de er kombinert, er de to figurene sjokkerende. Det er lett å forstå at veteran-IT-fagfolk kan føle seg underforberedt på de nyeste teknologiformene: De trente på eldre teknologier, og mange er altfor opptatt med å kjempe fra den daglige brannen for å takle opplæringen som trengs for å oppnå dyktighet i nye bedriftsprodukter.

Med tanke på det hektiske tempoet i IT-verdenen, ville det være fornuftig å sette en viss grad av tro på nye fagpersoner som har trent med nyere former for IT-maskinvare og programvare. Men med halvparten av de berørte IT-veteranene ser ikke ting bra ut.

Hvor IT-suksess ligger

Bare fordi IT-fagfolk er opptatt, betyr ikke det at de ikke lærer. Mens undersøkelsen fant at 53% av fagfolkene har fylt mellom to og fem forskjellige profesjonelle roller i karrieren (bare 5% sier at de har klart å opprettholde et entall fokus), fant de også at nesten halvparten (47%) tar det på seg seg selv til å trene i nye ferdigheter minst månedlig.

Til tross for deres konstante drivkraft til å lære, mener bare 45% av respondentene at deres organisasjon utnytter ferdighetene sine fullt ut. Det kan være fornuftig på en måte: Med teknologi som stadig skifter, kan erfarne IT-fagpersoner oppleve at mye av det de har brukt tid på å lære fort blir foreldet.

Med teknologi som skifter så raskt - og med IT-fagpersoner som i økende grad trenger å være kunnskapsrike i et bredt spekter av ferdigheter - blir spørsmålet om hvordan å lykkes mindre om trening, sa undersøkelsen og mer om kjerneverdiene som gjør en vellykket IT profesjonell.

INAP identifiserte en liste over karakteregenskaper respondenter sa at er mest verdifulle for IT-fagfolk, og disse fem gjelder både veteraner og nykommere:

  1. innovasjons
  2. Kjøre
  3. fleksibilitet
  4. Ledelse
  5. Nysgjerrighet

"Myke ferdigheter som emosjonell intelligens, innovativitet, forretningslyst og fleksibilitet har blitt like viktig som teknisk kunnskap, " sa Jeff Atkinson, CIO ved INAP. "De vil bare bli stadig mer nødvendige for moderne IT-fagfolk etter hvert som avdelingene deres blir mer på linje med målene for virksomheten."

Undersøkelsen avsluttes med et viktig spørsmål, og det er det IT-proffe trenger å stille seg selv, og at IT-ledere og CXO-er må være mottakelige for: "Hvordan kan bedrifter skape det rommet som trengs for veksten og utviklingen av deres profesjonelle?"

IT-ledere bør ta seg tid til å kartlegge teamet sitt for å finne ut hvordan de føler om staten deres avdeling. Finn ut om teammedlemmer føler seg forberedt, hva de trenger for å få et bedre nivå av beredskap, og hvordan ledelse kan hjelpe dem å nå sine mål.

Ledere må også lage overnattingsmuligheter for laget sitt. Ta deg tid til å ha teamtrening, gjøre ressurser tilgjengelige og gi muligheter for fritidsarbeid som inkluderer litt insentiv for å bruke personlig tid på å lære nye ting.

IT-fagfolk må være ærlige overfor seg selv, sine teammedlemmer og sine ledere: Hvis du er i skyttergravene vet du hva som skal til for å lykkes, og det er opp til deg å sørge for at den blir ført til lederens oppmerksomhet og ikke glemt i dis av daglige feilsøking.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com