AT&T gjenoppretter prissetting av dataplan, legger til iPhone-tilknytning

Dette er et gjestepost fra Larry Dignan fra TechRepublics søsterside ZDNet. Du kan følge Larry på ZDNet-bloggen hans mellom linjene, eller abonnere på RSS-feeden.

AT&T gjennomførte onsdag omfattende endringer i prisstrukturen for dataplanen i et trekk som kunne tvinge konkurrenter til å følge.

AT & Ts trekk (uttalelse) kommer når analytikere kommer til å innse at det amerikanske markedet for trådløse abonnenter er mettet. Spillet er å holde abonnentene du har fornøyd, og det betyr bedre priser og etterlengtede fordeler som tethering.

Blant de viktigste endringene fra AT&T:

  • En oppføringsdataplan for $ 15 i måneden er over 200 MB data. AT&T sier at 65 prosent av brukerne kan klare seg med $ 15 i måneden og redusere kostnadene i to. Hvis du overskrider hetten på 200 MB, får du ytterligere 200 MB for 15 dollar.
  • En plan for $ 25 per måned for 2 GB data. Denne "DataPro" -planen gir mulighet for 1 GB ekstra data for $ 10 hvis du går over taket. AT&T sa at 98 prosent av kundene bruker mindre enn 2 GB data i måneden. Det hetten er vanskelig å toppe.
  • Tethering vil ankomme iPhone og en hvilken som helst annen smarttelefon for $ 20 i måneden på toppen av en DataPro-plan. Generelt sett betyr dette oppsettet en 2 GB-plan med tethering for $ 45 i måneden totalt.
  • iPad-kunder vil se deres ubegrensede plan på 29, 99 dollar erstattet med $ 25 i måneden DataPro-planen. Du forhåndsbetaler fortsatt uten kontrakt.

Som bemerket av Engadget, vil de fleste kundene gjøre rede for den nye prismodellen, som vil være effektiv 7. juni. Noen mennesker sørger over at de har ubegrenset dataplaner, men ærlig talt var de litt akademiske. Det er vanskelig å overgå målene som trådløse transportører setter, og selv om du passerer lokkene, er ladningene forutsigbare.

Poenglinjen: Forbrukerne skal ikke svette ubegrensede planer hvis de kan spare noen få dollar hver måned.

Det er også en enkelhetsmelding her. AT & Ts priser er enklere å følge nå i forhold til hva som var der før, selv om servicetakene har lavere nivå. Vurder den nye AT&T-prisingen sammenlignet med dette rotet:

Klikk på bildet for å forstørre det.

Det skal være interessant å se hva rivaler kommer tilbake med.

I slekt:

  • Forhåndsbetalte modeller i ferd med å endre trådløs transportørdynamikk
  • Verizon Wireless avslører anropsplaner; Går for kundegrep foran 4G

© Copyright 2020 | mobilegn.com