Tabletter fyller rollen som en bærbar hjerne

Min to år gamle sønn har konkludert med at alle pappas arbeidsrelaterte datamaskiner eksisterer med det eneste formål å "spille film", et scenario jeg sannsynligvis har laget, da vi ofte vil se noe interessant på YouTube når han besøker hjemmekontoret mitt. . Bortsett fra stifter som Cookie Monster og Duck Song, liker han stadig flere videoer av alt mulig mekanisk, med fly, tog og lastebiler en hyppig forespørsel. Nylig har han vært på robotspark, og vi vil se alt fra robotfotballkamper til noen av de fantastiske LEGO Mindstorm-kreasjonene: roboter bygget med allestedsnærværende plastblokker, gir, motorer og ofte smarttelefoner eller nettbrett.

Jeg er ingen ekspert på LEGO-teknologi, men jeg er alltid overrasket når jeg ser en varesmartphone som er koblet til det som blir fakturert som et barns leketøy som løser noen imponerende dataproblemer. Det er alt fra roboter som løser Rubic's Cube-puslespillet i løpet av sekunder til roboter som fungerer som 3D-skrivere, bygger andre komponenter ut fra LEGO-brikker, alt med en smarttelefon eller nettbrett som gir visuell inngang via kameraet og databehandling hestekrefter.

Selv om det er usannsynlig at vi vil erstatte industriroboter med LEGO og smarttelefoner, er det lett å glemme at nettbrett og smarttelefon er den ultimate bærbare "hjernen" i en tid med varetabletter med mange nedlastbare applikasjoner. Disse enhetene inneholder prosessering hestekrefter og tilkobling som var utenkelig for et tiår siden, og det er tilgjengelig til sjokkerende billige priser.

En annen av sønnens favorittvideoer inneholder far og sønn som lanserer et leketøy ut i rommet via en værballong. En nøye pakket smarttelefon fanger video- og telemetri-data når ballongen klatrer 14 mil over jorda og deretter "ringer hjem" med sporingsdata ved reentry, slik at den lille gutten kan gjenforenes med sitt romreisende leketøy. Mens værballonger er flere tiår gammel teknologi, pakker en lett smarttelefon datamaskiner, sporings- og tilkoblingsmuskler som vil være misunnelsen på Apollo-programmet som sendte menn til månen.

Hva betyr dette for bedriften?

For IT-ledere er det sannsynligvis ikke prioriteringer å løse gåter og sende leker i verdensrommet, men det er absolutt databehandlingsproblemer som kan ha nytte av en liten, tilkoblet dataenhet. Vi har alle sett videokiosker i virksomhetslobbyer, og gjør alt fra å vise utdaterte hendelser til å tilby interaktive bedriftskataloger, vanligvis basert på dyre "enterprise" maskinvarer eller juryrigget stasjonær teknologi. Kast et nettbrett og en HDMI-kabel på problemet, og du kan raskt distribuere en flåte av tilkoblede informasjonsskjermer, som kan administreres og oppdateres via lokal Wi-Fi eller til og med gjennom mobilnett på arrangementer og eksterne steder.

Nettbrett er vanligvis designet for tilkoblede og frakoblede operasjoner, så med litt kreativitet og kanskje litt harkening tilbake til før-internett-dagene, kan du raskt bygge applikasjoner som trekker ned data for en ekstern feltoperasjon, bli oppdatert mens du kobler fra, og deretter synkronisere alt ved retur til "sivilisasjonen." Dette kan være så enkelt som å utnytte inkluderte e-postklienter for å lette feltsalg eller driftsaktiviteter i avsidesliggende deler av verden, alt fra oljefelt til jernbanespor. Tredjepartsbedrifter produserer til og med produksjonssaker for iPad som kan oppfylle kravene til førskolebarn. Med en "barnesikker" sak og pris på varer blir forbrukertabletter for varer raskt til å være fornuftige erstatninger for proprietære "industrielle" datamaskiner som koster 3-4 ganger mer.

Mens de fleste av de tidlige undersøkende nettbrettinnsatsene retter seg mot mobil- og kunnskapsarbeidere, pluss den utøvende pakken, må du ikke være redd for å lete etter driftsområder der en billig, bærbar, tilkoblet "hjerne" er den rette løsningen for et databehandlingsproblem. Disse rollene kan være hvor som helst fra en samlebånd, til et offshorefartøy, til et kontor lobby.

© Copyright 2020 | mobilegn.com