Ta bedriftens arbeidsflyt til nettbrett med Formotus Forms Central

IPad- og Android-nettbrettene er naturlige plattformer for arbeidsflyt, spesielt innen helsevesen og servicenæringer. Noen tradisjonelle arbeidsflytløsninger krever imidlertid koding og et omfattende oppsett for å komme i drift, noe som setter dem utenfor rekkevidde for noen SMB-er og til og med for noen større organisasjoner med overbelastet IT-avdeling, og dermed relegerer utvidelse av bedriftens arbeidsflyt til nettbrett et evig fremtidig krav. Gå inn i Formotus Forms Central, en gratis mobilapplikasjonsplattform for Android og iOS som gjør det mulig å utvikle og distribuere XML-skjemaer raskt. Den viktigste teknologiinfrastrukturen inkluderer en programvare som en tjeneste (SaaS) applikasjonsplattform (Formotus Cloud Console), Microsoft SharePoint og Microsoft InfoPath.

Hvis du ikke har brukt Microsoft InfoPath, er det noen ganger glemt medlem av Microsoft Office-familien. I forbindelse med Formotus-plattformen muliggjør den kodefri oppretting av skjemaer. Mens Formotus har et voksende partnernettverk for å lage skjemaer, kan du gi deg litt tid med InfoPath og veiledningene ( figur A ), så vil du være sikker på å få de skjemaene du trenger utviklet i hus. Figur A

Microsoft InfoPath tilbyr opprettelse av kodefrie XML-skjemaer ved å bruke et kjent Microsoft Office-grensesnitt.

Om Formotus Forms Central

Formotus Forms Central som en løsning kommer virkelig forbi noen av utviklings- og infrastrukturhindrene (og kostnadene) som din organisasjon kan ringe opp mens du utvikler og distribuerer skjemaer til en mobil arbeidsstokk.

Det inkluderer følgende funksjoner for å mobilisere bedriftens arbeidsflyt:

 • Innfødt appytelse på iPad
 • Tilpassbare kontroller, inkludert GPS, kamera, merknader, skrevet signatur, tabeller, seksjoner og andre populære formelementer
 • REST og SOAP XML webtjenester
 • XML-standarder

Det har også noen fremragende fordeler, for eksempel:

 • Skalbarhet for å åpne skjemaer for flere brukere
 • Ingen serverlisenser eller andre oppstartskostnader utover enhetslisensen
 • Ingen koding for å bygge eller endre skjemaer
 • Lag en gang og distribuer hvor som helst, noe som betyr at løsningen du oppretter for selskapets iPads, også kan fungere på iPhones og andre mobile enheter - det betyr også at løsningene du oppretter i dag er fremtidssikre og fungerer under fremtidige plattform-OSer
 • Over the Air (OTA) distribusjon av filer og automatiske oppdateringer
 • Frakoblet støtte for utkast og en utboks

Formotusformer og mobil arbeidsflyt

Formotus tar en veldig fleksibel tilnærming til sine former og arbeidsflytimplementering som ikke låser det for bare en bransjens brukstilfeller. Denne tilnærmingen gir det en flott løsning på mobilnivå i mobile former og arbeidsflyt.

Formotus Mobile Workflow inneholder to former:

 • Formotusformer: Tradisjonelle skjemaer (tenk på papirskjemaene du fyller ut) - disse er optimalisert for nettbrett
 • Formotus Workflow Forms: En Formotus Workflow-skjema er en delvis fylt ut skjema som kommer med en rutekonvolutt

Mobilarbeidere kan noen ganger legge til nye dimensjoner i eldgamle arbeidsflytprosesser. Formotus støtter to arbeidsflyttyper:

 • Sosial arbeidsflyt: Mobilarbeidere følger ikke alltid forutsigbare mønstre, spesielt i tjenesteytende næringer. Formotus inkluderer støtte for en sosial arbeidsflyt, som er mer beslutningsbasert enn den tradisjonelle regelbaserte arbeidsflyten. Det er også mer menneskedrevet og samarbeidende. Denne arbeidsflyten passer for en mobil arbeidsstokk som krever mer samarbeid, for eksempel servicebransjearbeidere ute på en kundesamtale som kan trenge å ringe inn fagkompetanse på høyere nivå for å oppnå en jobb.
 • Strukturert arbeidsflyt: Dette er en mer kjent arbeidsflyt, som koordinatoren som sender en arbeidsordre til en tekniker (Start), teknikeren mottar arbeidsordren, kunden melder seg av på arbeidsordren, og arbeidsordren sendes til fakturering avdeling for generering av faktura (Stopp).

Opprette og distribuere en Formotus Mobile Workflow

Å lage og distribuere en mobil arbeidsflyt med Formotus Forms Central krever ikke mye spesialtrening. Det er en jobb som er laget for strømbrukere eller IT-generalister hvis organisasjonen din er liten. Større organisasjoner har ofte interne team for opprettelse av former.

Oppretting av en Formotus Mobile Workflow krever:

 • Microsoft InfoPath
 • Delingspunkt
 • Abonnement på Formotus Forms Central

Dette er den grunnleggende prosessen for å opprette og distribuere en Formotus Mobile Workflow:

 1. Lag et skjema i Microsoft InfoPath og publiser det til SharePoint - valgfritt kan du velge et av standardskjemaene som er tilgjengelige i Formotus Cloud Console for distribusjon
 2. Last opp InfoPath-skjemaet fra SharePoint til Formotus Cloud Console
 3. Distribuer skjemaet fra Formotus til opptil fem mobile enheter (utenfor boksen er støtte for flere enheter tilgjengelig) i organisasjonen din
 4. Mobilbrukere samhandler med skjemaer ved å bruke Formotus Forms Central App mellom nettbrettet eller smarttelefonen og SharePoint

Bruke Formotus Mobile Workflow

Mens Formotus bruker Microsoft SharePoint som sin backend-infrastruktur, er SharePoint usynlig for mobilbrukeren. Det er en klar endring fra å samhandle med SharePoint fra en av de vanlige mobilappene og vitner om fleksibiliteten Microsoft SharePoint kan ha i hendene til de rette utviklerne.

Formotus mobile arbeidsflyt dreier seg om jobber (skjemaer i et SharePoint-skjemabibliotek). Her er det grunnleggende i arbeidsflyten:

 • Mobilbrukere tar svinger med å sjekke ut et skjema i et SharePoint-skjemabibliotek ved å bruke Formotus Forms Central-appen (tilgjengelig for iOS og Android). De kan legge til innhold i skjemaet, og deretter sende skjemaet på nytt til SharePoint.
 • Hver skjemabruker ser en filtrert visning av skjemabiblioteket, og viser bare skjemaene som er tilordnet dem. Reglene for skjemafiltrering er konfigurert i Formotus Cloud Console uten at SharePoint-serversidens regler kommer i spill. Arbeidsflytregler for Formotus er separate, men komplementære til SharePoint-arbeidsflyter.

Bruke Formotus Forms Central-appen

En godt designet app bør kreve bare et minimum av opplæring for sluttbrukere under den første distribusjonen. Appen inneholder et dashbord der brukere kan se alle skjemaene sine på sine forskjellige stadier i arbeidsflytprosessen.

Nettbrettets gjengivelse av skjemaer som er sendt til Formotus Central-appen er oversiktlig og lett å følge ( figur B ). Figur B

Formotus Forms Central-appen som kjører på en iPad, gjør brukervennlige skjemaer som slår tradisjonelt papir for funksjoner og brukervennlighet.

Ta skjemaene dine til nettbrettet

Formotus Forms Central tilbyr skjemaer og arbeidsflytalternativer som er enkle å opprette og distribuere til din mobile arbeidsstyrke, slik at de bedre kan betjene kundene dine og svare på problemer i felt. Det beste av alt er at løsningen kan styres på teamnivå uten å måtte involvere dine allerede beskatte IT-ressurser.

© Copyright 2020 | mobilegn.com