Snakkepunkter: Samsung NESTE planlegger å gjøre stemmeassistenter mer naturlige gjennom AI

Hvordan Samsung NEXT planlegger å gjøre stemmeassistenter mer naturlig gjennom AI TechRepublics Teena Maddox snakket med Brendon Kim fra Samsung NEXT om hvordan selskapet bruker AI for å gi mer naturlig stemmekommunikasjon med digitale assistenter som Bixby.

AI vil være nøkkelen til å gi mer naturlig stemmekommunikasjon med digitale assistenter som Bixby, ifølge Samsung. TechRepublics Teena Maddox snakket med Brendon Kim, administrerende direktør og investeringssjef for Samsung NESTE, på SXSW om AI, stemmekontroll og hvordan det vil påvirke fremtiden for produkter.

"Det har vært veldig interessant å se stemme bli en ny måte å samhandle med enheter på, " sier Kim. "Det er en veldig naturlig progresjon. Det er fremdeles veldig tidlig for stemme. Med Alexa og Googles Voice Assistant er det interessant å se hvordan forbrukere samhandler med enheter på en ny måte. Det er fremdeles litt stylet. Du må stille et spørsmål på et visst Hver gang du snakker en setning, må du si 'Alexa', så det er ikke en veldig naturlig måte å kommunisere helt på. Det er der AI kan komme inn.

Når AI utvikler seg, vil du se en mer naturlig type kommunikasjon der du og jeg kan snakke på samme måte med maskiner slik vi snakker med i samtalen. Det er det neste sprøytestemmegrensesnittet du trenger å lage. Hos Samsung jobber vi med det med vår Bixby Assistant, men det må være en mer naturlig flyt av kommunikasjon uten å måtte skriptes eller mønstre på en bestemt måte. "

Hva bør produsenter gjøre? Kim stiller, "Nøkkelen her er å være naturlig i kommunikasjon. Hvis du ikke stiller et spørsmål på en bestemt måte, kan det bli veldig frustrerende. Når barna mine samhandler med stemmeassistenter, blir de veldig frustrerte fordi det er unaturlig. Når du spør: "Hva er temperaturen i dag?" det vil ikke gi deg et svar. Du må si "Bixby" eller "Alexa" eller "Hallo, Google" først, og hvis det kommer tilbake med feil svar, igjen, må du si samme setning om igjen, kanskje på en annen måte, slik at maskinen forstår det.

Vi gjør ikke det som mennesker. Vi kjenner sammenhengen vi snakker om. Vi vet hvem vi snakker med, og vi vet at vi leder samtalen til en bestemt person, så du trenger ikke å bli snakket om språket du bruker. Når vi ser på enhetene våre, ønsker vi et veldig naturlig samspill med enhetene våre. Vi vil ikke ha den stilte samhandlingen. "

Naturligvis er spørsmålet om tidslinje viktig, og Kim erkjenner viktigheten av det, men legger til, "vi fortsetter å se fremskritt innen AI og naturlig språkbehandling. Det vil ikke være en plutselig bytte. Det vil være en progresjon, en evolusjon heller enn en revolusjon. Jeg mistenker at hvis vi ser tilbake på enhetene våre om fem år fra nå, lurer vi på, 'Wow. Hvorfor gjorde vi det på den måten? ";

Så forhåpentligvis vil vi fortsette å se mye progresjon i teknologien i løpet av de neste to, tre, fire årene. "

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

  • 94% av smarte høyttalere som brukes i dag, er fra Amazon eller Google (TechRepublic)
  • Topp 5 ting å vite om Amazon Alexa (TechRepublic)
  • Internet of Things-policy (Tech Pro Research)
  • Hvilken smarthøyttaler skal du kjøpe? Amazon Echo eller Google Home? (ZDNet)
  • Hvordan en enhet hacket Alexa, Siri og Google Assistant slik at du kan snakke med dem alle hvor som helst (TechRepublic)

Brendon Kim, administrerende direktør og investeringssjef, Samsung NESTE

Teena Maddox / TechRepublic

© Copyright 2020 | mobilegn.com