Mål-sminkeshopping viser fremtiden for digital transformasjon i detaljhandelen

Sephoras suksesshistorie om digital transformasjon: En innvendig look TechRepublic skribent Alison DeNisco Rayome snakket med Sephora og bransjeeksperter om hvordan skjønnhetsforhandleren bruker AR, AI og andre teknologier i sine digitale transformasjonsinitiativer.

Onsdag rullet Target augmented reality (AR) og digitale chat-tjenester for å hjelpe kundene lettere å handle kosmetikk på nettet og i butikken, med mål om å øke skjønnhetssalget i selskapet.

Target Beauty Studio, tilgjengelig på Target.coms stasjonære og mobile versjoner, utnytter AR slik at kundene praktisk talt kan prøve seg på hundrevis av sminkeartikler, inkludert leppestift, rødme og falske vipper. Nettstedet bruker Perfect Corp.'s YouCam Makeup-verktøy for ansiktskartlegging i sanntid, slik at kundene kan teste ut hvilke nyanser og produkter som ser bra ut uten å måtte prøve dem på. Target Beauty Studio er nå også tilgjengelig i 10 mur- og mørtelbutikker, via en digital skjerm i skjønnhetsavdelingen. Selskapet planlegger å rulle det ut til flere butikker senere i år, ifølge kunngjøringen.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Target lanserte også en digital assistent på websidene for kosmetikk og hudpleie for bedre å koble kunder til produktene de søker. Når en kunde lander på disse websidene, dukker det opp et chat-ikon som ber kundene om å skrive inn et spørsmål som en menneskelig "Beauty Concierge" -representant vil svare på i sanntid. Kunder kan også tekst "BeautyChat" til "Target" (827492) for å få et raskt svar fra en Beauty Concierge.

Undersøkelse: Hva tech gjør shoppingopplevelsen din bedre? (Tech Pro Research)

Butikker opplever enorm forandring de siste årene, med salg som faller for mange på grunn av konkurrenter på nettet som Amazon, og økende automatisering begynner å endre formen på arbeidsstyrken. Imidlertid kan tech-verktøy som AR være en måte for detaljister å transformere sin virksomhet digitalt, og øke salget online og i butikken gjennom omni-kanalinnsats.

Targets AR-arbeid speiler Sephoras: Skjønnhetsgiganten har vært i forkant av digital transformasjon innen kosmetikk og detaljhandel generelt, med en rekke teknologiske produkter på nettet og i butikken som gjør shoppingopplevelsen enklere for kundene. For eksempel er Sephora Virtual Artist et AR-verktøy som lar kundene prøve seg på tusenvis av nyanser av leppestift, øyenskygge, falske vipper og mange andre sminkeprodukter som selges i butikkene. Siden lanseringen på appen har Sephora Virtual Artist sett 200 millioner nyanser prøvd på, og over 8, 5 millioner besøk på funksjonen, ifølge selskapet.

Dette trekket er en av en rekke investeringer som Target har gjort de siste årene for å kombinere digitale verktøy med sine murstein-og-mørtel-butikker, som det er notert av søsternettstedet ZDNet. For eksempel kjøpte Target i fjor Shipt for 550 millioner dollar for å styrke sine digitale oppfyllingsprosjekter, og tilbyr levering samme dag i butikker.

I mars, etter å ha publisert Target's økonomiske resultater for 4. kvartal 2017, sa administrerende direktør Brian Cornell: "Teamet vårt er laserfokusert på å skape de slags opplevelser som er verdt turen eller et ekstra klikk ... I skjønnhet betyr dette å sørge for at gjestene våre ser seg selv i produktet og markedsføringen, og ber om hva vi kan gjøre for å oppmuntre dem til å utforske enda mer. "

De store takeawayene for teknologiledere:
  • Target kunngjorde nye AR og digitale chat-tjenester for å hjelpe kunder med å handle kosmetikk på nettet og i butikken, og øke salget av skjønnhet.
  • Det er sannsynlig at flere detaljhandlere vil henvende seg til ny teknologi for å konkurrere med online shopping og få flere kunder.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com