Tekniske selskaper har høyest omsetningshastighet

I følge PayScales nylige omsetningsrapport for ansatte, er omsetningsgraden for ansatte blant Fortune 500-selskaper i IT-bransjen den høyeste blant alle undersøkte næringer. Her er PayScales liste over selskaper med kortest løpetid:

Som du ser er noen ganske prominente teknologiselskaper øverst på listen (Amazon, Google, Mosaic, etc.) Nå, spørsmålet er, hvorfor? Det kan være at selskapene suger, jeg vet ikke. Men det er vanskelig å si det om Google, som tilbyr ansatte fordeler som virker nesten fiktive (biljardbord på stedet, bordtennisbord, videospill, hårklipp på stedet og treningssentre på stedet med svømmehaller på stedet).

Kan være at jobbene er høyt stress. Jeg kan se hvor det kan være stress å jobbe for disse svært konkurransedyktige selskapene. Men igjen, jeg tror ikke det er det. IT-proffene vet på en måte å gå inn i deres arbeidsliv som at stress kommer til å være en del av handelen.

Jeg har lagt merke til at her hos selskapet mitt har vi en høy churn rate i IT-avdelingen. Det er ikke en dag som går som jeg ikke møter en komplett fremmed på pauserommet. (Fremmede som alltid ser ut til å være rundt 12 år gamle. Hva er det med det?)

Så hva er årsakene til den høye omsetningsgraden i teknologiselskaper? For det første er jobbutsiktene å ta seg opp, og smarte IT-proffere finner ut at de har valgt ut av IT-jobber. Deres ferdigheter er svært salgbare - hvorfor ikke dra nytte av det?

Men ifølge Leonid Bershidsky i et stykke han skrev kalt Whyare Google-ansatte så illojal? Kan det være noe annet som skjer:

”Teknologiselskaper som ansetter de smarteste ungdommene rundt seg, men garanterer seg selv en høy churn rate. Mangel på arbeidsgiverlojalitet er et avgjørende trekk ved Generation Y. Uansett hvor fornøyde disse svært omsettelige unge sinnene kan være, uansett hvor mye de liker gratis måltider og hybridbilsubsidier, vil de hoppe skipet så snart de blir lei eller få et bedre tilbud andre steder. ”

Det ville være lett å ta en "barn i disse dager!" tilnærming som dette. Men, hvis du er i 20-årene og har nyskapende IT-ferdigheter, hvorfor ikke utforske forskjellige selskaper? Hvis du ikke skal gjøre det på begynnelsen av karrieren din, når er du da? Jobbhopping blir litt mer komplisert etter huset og barna følger med.

Det er heller ikke slik at Google og deres kjøp av en haug med gullklokker med planer om å dele dem ut ved pensjonseremonier. Moderne selskaper, så vidt jeg kan se, gir ikke mye inderlig løfte om langvarig ansettelse for arbeidsstokken.

Med andre ord, ikke mange unge mennesker går nå inn i et selskap med forventning, som gutter som kommer tilbake fra andre verdenskrig, om at det er der de vil tilbringe resten av arbeidslivet. En del av dette kan være på grunn av deres "personligheter" i aldersgruppen, men det kan også være fordi de ikke akkurat har sett begrepet lojalitet som selskapene selv praktiserer. De har sannsynligvis levd gjennom permitteringer som foreldrene har opplevd.

Det ser heller ikke ut til at teknologiselskaper klager på churnraten. Tross alt, hvis et lyst sinn forblir en stund og deretter forlater, er det sannsynlig at et annet lyst sinn vil trå til og hjelpe til å ta selskaper steder de ikke har vurdert.


© Copyright 2020 | mobilegn.com