Teknisk nyhetsoppdatering: FedEx saksøker DOC, fagarbeidere er etterspurt, og hvordan selskaper forblir relevante

Oppdatering av teknisk nyhet: FedEx saksøker DOC, fagarbeidere er etterspurt, og hvordan selskaper forblir relevante. Ukens nyheter fra TechRepublic og ZDNet inkluderer en Verizon-feil som fører til store utbrudd, Apples plan for å ansette 2000 ansatte og fem måter roboter påvirker livene våre.

Jeg er Karen Roby med nyhetsoppdateringen TechRepublic og ZDNet.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

En Verizon-feil resulterte i en "kaskaderende katastrofal svikt" som utløste omfattende internettbrudd mandag. Cloudflare, Amazon, Facebook og andre ble påvirket i omtrent to timer. Tjenester som tale- og tekstprat-app Discord var ikke tilgjengelig fra mange deler av internett. Cloudflare sier at det skyldtes en såkalt rutelekkasje fra en Verizon-kunde, og problemet var uunngåelig. Du kan lese mer om strømbruddet på ZDNet.

Apple planlegger å ansette 2000 ansatte. Et nytt ingeniørknutepunkt i Seattle lover å gjøre området til et sentralt sted for programvare- og maskinvareutviklere.

De nye Apple-kontorene vil ligge omtrent en blokk fra Amazons viktigste campus i South Lake Union. Og mens ansettelsesnyhetene er gode å komme ut av Apple, kan det å finne det rette talentet vise seg å være en vanskelig oppgave. I følge Robert Half Technology ønsker amerikanske bedrifter generelt å utvide IT-team, men det er mangel på fagarbeidere . Spesialister innen sikkerhet og sky er spesielt nødvendig. 67% av selskapene rapporterer at de planlegger å utvide teamene sine i løpet av en nær fremtid. Larry Dignan har mer om tilbud og etterspørsel på ZDNet.

FedEx saksøker handelsdepartementet. Skipsfartsgiganten sier at flere hendelser som involverte feilaktige pakker og gransking fra den kinesiske regjeringen har satt dem på et trangt sted. Alt dette kommer på hælene på president Trumps effektive svarteliste av produsenten av smarttelefon- og telekomutstyr i mai. James Sanders har alle detaljene på TechRepublic.

Å holde seg relevant i et teknologisk marked som endrer seg om dagen, kan virke som en skremmende oppgave - spesielt hvis du er administrerende direktør. Så hvordan forblir et selskap relevant i dagens miljø? Macy Bayern funderte på dette spørsmålet på TechRepublic for oss, og hun legger ut den best bevarte hemmeligheten for å opprettholde en organisasjons relevans.

Vi har tre jukseark som hjelper deg med Apples endringer: Apple iPadOS, Apple macOS Catalina og iOS 13 finner du alle på TechRepublic.

Og til slutt, fra å trene leger til inspeksjon av kloakk, flere og flere jobber går til roboter. Tom Merritt undersøker fem måter roboter har en direkte effekt på hverdagen din.

FØLG: TechRepublic på Twitter, Facebook, LinkedIn, Flipboard og YouTube | ZDNet på Twitter, Facebook, LinkedIn og YouTube

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com