Tekniske ferdighetssertifikater kan være mer verdifulle enn en høyskole grad

Digital transformasjon: Hvorfor selskaper trenger en følelse av haster TechRepublics Karen Roby snakker med futuristen Brian Solis om trender som former digital transformasjon.

Det er ikke en myte at mange høyskoler ikke jobber i felt relatert til hovedfagene sine.

En studie, "Degrees at Work", utgitt av Emsi i august, fant bare to hovedfag direkte sendt karakterer til sin virksomhet: ingeniørvitenskap og informatikk. Studien avdekket også at ikke-STEM karakterer devaluerer utdannelsen.

Likevel er det mange tilgjengelige tekniske jobber, inkludert stillinger som ikke er fylt opp til måneder om gangen. Og en grunn til forskjellen? Mangel på ferdigheter. Nyutdannede, og studenter generelt, mangler ikke bare erfaring, men også praktiske ferdigheter for å lande den typen jobber de ønsker.

Bygg et effektivt datavitenskapsteam: En guide for forretnings- og teknologiledere (gratis PDF) (TechRepublic)

"Utdanningssystemet vårt er ikke utstyrt for å oppfylle kravene til den moderne arbeidsplassen, " sa Grace Suh, visepresident for utdanning for IBM-statsborgerskap. "Vi har flere jobber enn dyktige mennesker for å fylle dem. Det er allerede mer enn 700 000 åpne teknologjobber i USA, og ytterligere en halv million forventet i løpet av det neste tiåret. En del av problemet er at vi har fokusert for mye på bare en vei til en god jobb: en bachelorgrad. "

For å løse dette problemet med utdannede, men ufaglærte selskaper, par med skoler og alternative legitimasjonsprogrammer for å hjelpe til med å fylle åpne stillinger, samt matche ansatte med deres interesse. Og slik har IBM og P-TECH-programmet og de andre kompetansebaserte programmene representert en slags moderne handelsskole, for det noen kaller "nye krage" -jobber.

Noen selskaper har til og med utviklet et eget opplæringsprogram for fremtidige ansatte, det kalles en "tog-og-leie-modell."

Det er selvfølgelig advarsler. Modellen er mer en praksisplass, hvor praktikanter får utbetalt stipend eller minstelønn. Lærlingsperioden kan legge en økonomisk belastning på de som er blitt avskåret fra foreldrenes økonomi og har lite spart.

Programmeringsspråk: JavaScript-utvikler avslører favorittverktøyene sine (gratis PDF) (TechRepublic)

Her er en titt på noen teknologiprogrammer som er utviklet for å få en ettertraktet industrijobb.

P-TECH

Fra så tidlig som førsteårsstudium på videregående, kan studentene jobbe mot en høyskole grad eller en karrierevei på en P-TECH skole. Den første åpnet i Brooklyn i 2011, som et samarbeid mellom IBM, New York Department of Education og The City University of New York.

Det er et seks år integrert program med videregående skole- og høyskolekurs designet for å bransjeferdigheter, noe som fører til en postgrads grad for alle studenter.

IBM og CUNY utviklet en P-TECH plan for offentlige videregående skoler, høgskoler og bedrifter.

P-TECH er et partnerskap mellom K-12, samfunnshøgskole og industri, og inkluderer by-, bygd- og forstadsskoler og omfatter en rekke STEM-felt, inkludert IT, avansert produksjon, helsevesen og finans. Det er i dag mer enn 100 P-TECH-tilknyttede skoler.

"P-TECH hjelper med å styrke regionale økonomier og vanskeligstilte befolkninger med en arbeidsstyrke som er bedre forberedt på" nye krage "-jobber, dyktige, teknologiske stillinger som ikke nødvendigvis krever en tradisjonell, fire-årig høyskole grad, " sa Suh.

"Fra august 2019 har 240 studenter uteksaminert seg fra IBM-tilknyttede P-TECH-er, for eksempel i New York State og Connecticut, og 35 av dem har takket ja til stillinger hos IBM, " la Suh til.

Generelt fullførte de nyutdannede kandidatgradene fire til fem ganger raskere enn typiske samfunnsstudenter, ”forklarte Suh. "De fleste studenter går på mer college, og fordi flertallet er de første i familiene deres til å fullføre en college-grad, er dette en stor suksess."

Red Hat Academy

Red Hat Academy er et akademisk opplæringsprogram som jobber med skoler og studenter og gir et enterprise-klart Linux- og open source pensum og sertifisering. Studentene ved 1600 skoler over hele verden tilknyttet Red Hat Academy matrikulerer med innholdet RHA som integrert i studiene.

En "viktig bidragsyter til vår suksess er industrirelevent innhold, " sier Ken Goetz, VP, global læringstjeneste på Red Hat. "Læreplanen vår inkluderer teknologier som containere, Kubernetes, cloud, Linux og andre open source-teknologier som er etterspurt i arbeidsmarkedet."

Studenter som fullfører programmet har "veldig gode" utsikter, "sa Goetz." Så mye av det som skjer innen IT i dag - big data, cloud, DevOps - er basert på åpen kildekode-teknologi, så kunnskap og ferdigheter i open source er i høy grad kreve."

Cisco Networking Academy

Ciscos program ble utviklet da Arizona-baserte Cisco-systemingeniør George Ward jobbet med fakultetet og studentene ved Greenway High School i Mesa for å finne ut hvordan de skulle styre det fremvoksende skolens nettverk. Programmet har eksistert i mer enn 20 år, er i 180 land, på 25 språk, og har mer enn "en million studenter som for tiden er påmeldt globalt, " sier en representant fra Cisco.

"Cisco Networking Academy følger en modell med flere veier, " la rep. "Det er tre mulige utfall: å gi studenter og videregående studenter ferdigheter på inngangsnivå, forberede studentene til å gå og bestå en bransjesertifiseringseksamen, eller fortsette med akademisk karriere etter videregående."

Cisco sa at 94% av studentene som tjener en Cisco-sertifisering, fikk en ny eller bedre jobb, eller fortsetter sin akademiske karriere.

Facebook

"Facebook har investert i opplæring i digitale ferdigheter for å hjelpe små bedrifter og mennesker med å komme videre, " sa Parisa Sabeti Zagat, Facebooks direktør for offentlige politiske programmer. "Målet med programmet er jobbberedskap."

FaceBook samarbeidet med Pathstream for å utvikle et tilpasset program, og har inngått samarbeid med 20 samfunnskolleger over hele USA for å tilby digital markedsføringstrening.

"Disse partnerskapene gir kontinuerlig støtte til mennesker og bedrifter gjennom utdanningsressurser som vil hjelpe dem til å gå videre i arbeid, finne nye jobber eller drive sine selskaper." Noen skoler tilbyr programmet for akademisk studiepoeng, "så det teller også i en tradisjonell grad, " sa Zagat.

Læreplanen, som tar seks til ni måneder å fullføre, består av seks kursemner som markedsføring på sosiale medier, innholdsstrategi og merkevarebygging, analyse og optimalisering, og markedsføring via e-post, og er gratis for høgskolene. FaceBook donerer annonsekreditter til studenter, slik at de kan øve seg på å bruke annonseadministrator, og gir stipendmidler til studenter.

"Kursene inkluderer en betydelig mengde karrierenavigasjonsinnhold og guider studenter gjennom å starte jobbsøkingen, inkludert å oppdatere deres CV og LinkedIn-profiler og planlegge jobben sin, " sa Zagat.

"På grunn av den iboende lokale arten av jobber, har vi jobbet med høyskolene så vel som andre lokale organisasjoner om samfunnsspesifikke karrieremuligheter og støtte."

Infosys

Infosys har reskilling knutepunkt i ikke-tradisjonelle amerikanske tech byer som Phoenix, AZ; Forsyn, RI; Hartford, CT; Indianapolis, IN; Raleigh, NC; og Richardson, TX for å omskolere karakterer på universitetet og samfunnet for å fylle ferdighetsgapet.

I den siste første fasen av programmet omskolerte Infosys 10 000 amerikanske arbeidere og partnere med institusjoner for høyere utdanning. Studenter i omskolingsprogrammet strekker seg fra nyutdannede på fireårige universiteter som Trinity College til lokalsamfunnets høyskoler. Infosys har inngått et samarbeid med Rhode Island School of Design (RISD) for å lage et opplæringsprogram for ansatte som skal lære arbeidere å bruke designprosessen på jobbene sine.

Distribuere containere: Seks kritiske konsepter (gratis PDF) (TechRepublic)

Andre notater

 • Det Florida-baserte cybersecurity-selskapet ReliaQuest samarbeidet med University of South Florida og Muma College of business, og pantsatte $ 1 million dollar over fem år for cybersecurity-opplæringsprogram, et fire ukers oppslukende program for cybersecurity.
 • Intel utviklet partnerskap med universiteter og samfunnskollegier innen produksjons- og forsknings- og utviklingssteder (Oregon, Arizona og New Mexico) for å hjelpe til med å ansette fabrikker.
 • Neil Hunt, tidligere sjefproduktansvarlig for Netflix, ga 3, 5 millioner dollar til alma mater, Durham University i England, og etablerte " The Hunt Program" innen informatikk, fire stipend, inkludert en som er rettet mot å fremme kvinner i ledende teknologiske roller.
 • McCombs School of Business ved University of Texas i Austin kunngjorde nylig et Leadership in Health Care Privacy and Security Risk Management Certificate Program, for å utvikle risikosjefer for cybersikkerhet i de amerikanske helsevesenene.
 • University of Texas San Antonio parret seg med Digital Defense for studenter å lære den skybaserte informasjonssikkerhetsplattformen Frontline.Cloud. Ferdighetene er del av et internship-program, sa Larry Hurtado, president og administrerende direktør i Digital Defense.
 • Study.com tilbyr et college-akselerasjonsprogram, samt et Working Scholars-program for undervurderte samfunn og voksne voksne, og utnytter Thomas Edison State University.
 • Relativity Academic Partner-programmet forbereder juridiske studenter med teknologiferdighetene til e-funn for juridisk karriere. Mer enn 90 høyskoler og universiteter over hele verden bruker plattformen i læreplanene sine. Programmet er gratis og studenter kan sertifiseres på Relativitys programvare.
 • Credly inngått samarbeid med Colorado Community College System for å opprette digital legitimasjon. Lansert i 2013, og studenter som er påmeldt CCCS kan tjene digitale merker uten ekstra kostnad (og tilbyr økonomiske støttealternativer til studenter).

Demonstrerte ferdigheter

Jonathan Finkelstein, administrerende direktør i Credly, sa: "Dagens arbeidsgivere skifter i økende grad mot ferdighetsbasert ansettelses- og promoteringspolitikk som belønner enkeltpersoner for deres spesifikke, demonstrerte ferdigheter i stedet for betydningsfulle ferdigheter som mange års erfaring.

For mer, sjekk ut faktisk debuterer ny teknisk ansettelsesplattform for jobber innen teknologi på TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

 • Hvordan bli en dataforsker: Et jukseark (TechRepublic)
 • 60 måter å få mest mulig ut av big data-initiativene dine (gratis PDF) (TechRepublic)
 • Funksjonssammenligning: Dataanalyseprogramvare og tjenester (TechRepublic Premium)
 • Volum, hastighet og variasjon: Forstå de tre V-ene for store data (ZDNet)
 • Beste skytjenester for små bedrifter (CNET)
 • Big data: Mer må-lese dekning (TechRepublic på Flipboard)
 • Getty Images / iStockphoto

© Copyright 2020 | mobilegn.com