Teknisk søkelys: Bluetooth-panikknapp og AI som hjelper med SEO

Teknisk søkelys: Bluetooth-panikknapp og AI som hjelper med SEO TechRepublics Karen Roby, diskuterer teknologien bak en ny sikkerhetsutstyr og en AI-assistert innholdsplattform.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Det er ingen overraskelse at teknologi transformerer menneskelig interaksjon i en stadig mer virtuell verden. I denne videoen for TechRepublic trekker Karen Roby fram to forskjellige måter tech endrer liv og virksomhet. Følgende er et redigert utskrift av Karens samtale med Silent Beacon grunnlegger og administrerende direktør, Kenny Kelley og Ink CTO, Alexander De Ridder.

Karen Roby: Det er utrolig hvordan teknologi virkelig kan endre og redde liv. Vi snakker først med Kenny Kelley, administrerende direktør, og grunnlegger av Silent Beacon. Kenny, fortell oss først hvordan denne teknologien ble utført.

Kenny Kelley: Jeg ble faktisk involvert i en motorsykkelulykke der jeg endte opp med å krasje og landet på siden av motorveien. Jeg visste ikke hvor jeg var, visste ikke hvilken utgang jeg var, hadde ingen anelse om jeg hadde noe ødelagt eller noe sånt. Jeg satt bare der, og klarte ikke å komme til telefonen min. Telefonen min var der, men armen hadde hanskene på seg, og jeg kunne ikke sveipe. Jeg kunne ikke gjøre noe. Og jeg tenkte, "Gosh, hvis det bare var et enkelt trykk på en knapp som jeg kunne gjøre som ville varsle alle. Ikke bare 911, eller ikke bare telefontjenesten min, eller noe sånt, men varsler et helt sikkerhetsnett om folk som jeg hadde problemer. "Her er min beliggenhet. Kom og hent meg på flere forskjellige måter enn det ville bare vært perfekt for den situasjonen.

Karen Roby: Så Kenny skapte Silent Beacon, og nå brukes den av mennesker over hele verden til personlige og forretningsmessige situasjoner.

Kenny Kelley: Jeg ønsket å lage noe som var et sikkerhetsprodukt, men hadde ikke gjengjeldende avgifter med det slik at folk kunne få dette og det ville være overkommelig for de fleste mennesker der ute. Derfor opprettet jeg noe med Bluetooth slik at det kunne komme tilbake på teknologien du allerede har. Det er omtrent to centimeter i diameter. Den er sirkulær, og den har to knapper på hver side. Det er for å unngå falske varsler. Så hvis dette er i lommen, eller hvis jeg ved et uhell trykker på den, vil det ikke gjøre noe å trykke på en knapp. Det vil bare varsle telefonen din.

Du kan se at telefonen min har et varsel som betyr at "Ja, hei, jeg er koblet til den." Hvis jeg trykker på begge knappene, sender den forbindelsen gjennom. Så de er veldig enkle å trykke på knapper. Vi har også innrykkede knapper i en annen versjon, så hvis du er en atletisk kar som meg og du alltid beveger deg rundt, vil du ikke trykke på begge to ved et uhell. Så de er begge slags bølger på begge sider, slik at du bare kan trykke på den i midten.

IoT-sikkerhet: En guide for IT-ledere (TechRepublic Premium)

Den kommer også med en høyttaler og en mikrofon slik at du kan ringe 911 eller ringe til dine kjære og snakke direkte inn i den. På den måten trenger du aldri ta tak i telefonen din hvis du er i en nødsituasjon. Så lenge du er omtrent 200 meter fra smarttelefonen din, med denne versjonen, vil den ringe 911 eller den du har lagret forhånd.

Karen Roby: Og den neste teknologien vi fremhever, fokuserer på et selskap som heter Ink, den første AI-plattformen for optimalisering av webinnhold som er designet bare for forfattere.

Alexander De Ridder : Når vi tenker på innholdsytelse, tenker vi virkelig på tre ting. Flott innhold må finnes. Det må være engasjerende med publikum. Og da må den oppnå formålet du legger det ut for. Det må konverteres. Og spesielt i den første søylen, trenger innholdet ditt å bli funnet. Det er her mange innholdsskapere synes det blir stadig mer utfordrende å forstå når de lager innhold hvis det er bra nok for søkemotorene eller AIs svarte bokser i verden.

Karen Roby: Som så mange andre selskaper utnytter Ink kraft av AI til å gjøre en betydelig forskjell for kundene.

Alexander De Ridder: I det siste ville Google stole mer på tilbakekoblingen alene for å vite hvilket innhold du skal stole på og så videre, og om et søkeord ble nevnt nøyaktig i et innhold. Men stadig mer, er Google nå i stand til å takke nevrale nettverk og relaterte teknologier i økende grad kunne forstå hva innholdet egentlig handler om, og det er derfor vi befinner oss i 2019. Det er ikke tilstrekkelig å bare jamme innholdet ditt med bestemte nøkkelord i håper på rangering, og det er ikke tilstrekkelig å bare bygge en haug med lenker til innholdet ditt.

Du må faktisk tjene nøyaktig det brukerne leter etter fra et emne synspunkt, fra et semantisk eller ideelt synspunkt. Folk spør ofte hva som går inn på innholdsrangering på nettet, og det er en rekke faktorer, men de faller stort sett i grunnlag, autoritet og intensjon. Foundation forholder seg til hvor godt nettstedet ditt er teknisk optimalisert og yter. Authority behandler hvor pålitelig nettstedet ditt er fra et for eksempel koblingsautoritetsperspektiv. Og til slutt er intensjonen der de fleste innholdsskapere har fløyet blinde til nå fordi Googles AI bedømmer innholdet ditt, men du vet ikke helt eller har noen innsikt i dette. Så med et høyt innholdsrelevanspoeng optimaliserer du sjansene for at Google er fornøyd med at du har en intensjonskamp.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com