TechRepublic Hot 5: Grunner til at det ikke er en video denne uken

Hvis du har fulgt TechRepublic Hot 5-videoserien, vet du at jeg ofte teller ned de hotteste diskusjonene i uken - derimot er det også ganger når jeg bytter litt på det og dekker andre Hot 5-temaer, som de mest aktive TR-medlemmene og passordene som gjør at IT-sikkerhetsfolk kaster seg ut.

Siden Hot 5-serien begynte i februar, er dette den aller første uken jeg ikke legger ut en video. Men i stedet for å forlate TR-samfunnet og lure på hva som skjedde, tenkte jeg at jeg ville legge ut en slags forklaring på sin plass.

Her er de 5 grunnene til at det ikke er en video denne uken:

5. Jeg hadde tom for kule t-skjorter til å ha på showet. Jeg kjøpte flere teknologirelaterte / geeky skjorter fra CafePress og ThinkGeek, men har allerede kommet meg gjennom hele garderoben. Har du en skjorte du vil se meg ha på TR Hot 5-videoserien? Jeg tar for øyeblikket alle skjorta donasjoner (størrelse Stor), og hvis du sender inn en skjorte, vil jeg til og med gi deg et rop på showet! For å motta e-postinformasjonen min, vennligst e-post e-postbeskyttet

4. Når jeg snakker om CafePress, ble jeg distrahert av alle de nye TechRepublic-varene som er tilgjengelige på nettstedet deres! I forumene for TechRepublic har jeg sett medlemmene i samfunnet skryte av hvor mange TR-krus de har skaffet seg, og noen medlemmer tror til og med at besittelsen av TR-vaggen skiller "in" -mengden fra riffraff. Vel, jeg er ikke så sikker på gyldigheten av disse påstandene, men jeg vet at TechRepublic-butikken på CafePress nettopp endret spillereglene. Hvor kul ville du være å ha det første undertøyet med TechRepublic-logoen? Nei, du trenger ikke sende inn bilder ... vi tar ordet ditt for det!

3. Flere TechRepublic-medlemmer har ikke blitt fan av TechRepublic på Facebook eller begynt å følge TechRepublic på Twitter. Hva er fordelene med å få kontakt med oss ​​på disse sosiale nettverkene? Vel, ikke bare vil du se TRs flotte innhold og informasjon på et øyeblikk, men du vil også se sporadiske meldinger fra dine virkelig - som når jeg trenger Hot 5-emneforslag! Jada, jeg mottok et par gode forslag den siste uken, men kan du forestille deg hvor mange flere jeg ville fått hvis hele TR-samfunnet bestemte seg for å hoppe på Facebook- og Twitter-toget ?! Å, mulighetene!

2. Jeg var opptatt med å planlegge alle de flotte tingene vi skal gjøre under årets tech-arrangement, 30. juni - 2. juli, kalt "TechRepublic Live 2010: The Changing Face of IT." Som jeg forklarte i den opprinnelige kunngjøringen, er denne hendelsen mer som en faktisk teknisk konferanse. TR-samfunnet vil møte hverandre, ansikt til ansikt, så vel som redaksjonen og bidragsytere, og snakke om IT-spørsmålene som interesserer deg mest. Pluss at det kan være en cocktailfest, middag, kule ny swag og en klemfest (den siste er komplimenter av gadgetgirl). Jeg vet at du ikke vil gå glipp av det, så vennligst RSVP ved å sende en bekreftende e-post til e-postbeskyttet

1. Kentucky Derby arrangeres den første lørdagen i mai i Louisville, KY. Og det betyr at i dag - fredag, dagen før Kentucky Derby - er Oaks Day, der filliene løper etter liljene. Nå vet jeg at Louisville begynner å feire to uker før Derby helg, men Oaks Day burde virkelig være en anerkjent ferie. Pokker, til og med offentlige skoler er stengt for dagen. Til syvende og sist kommer det ned på dette ... når du har venner som kommer til byen, tar deg et par dager fri fra jobben og tar del i infield-aktivitetene på Churchill Downs, er det ganske umulig å faktisk skrive, spille inn og redigere en video!

Ha en flott helg, alle sammen, og husk å komme tilbake neste uke for en regelmessig planlagt TR Hot 5-video.

© Copyright 2020 | mobilegn.com