TechRepublic lanserer "Smart hjemmekontor"

Lag det perfekte Smart hjemmekontor med hjelp fra TechRepublic I samarbeid med søstersider CNET og ZDNet, har TechRepublic laget et eksperimentelt hjemmekontor for å hjelpe eksterne arbeidere og IT-avdelingene som støtter dem med å velge de rette møblene, organisere arbeidsområdene sine og kjøpe, installere, og feilsøk all den nyeste smartteknologien.

Antallet som jobber hjemmefra har mer enn doblet seg det siste tiåret, og TechRepublic lanserer et nytt initiativ for å hjelpe eksterne arbeidere og IT-avdelingene som støtter dem til å bli mer effektive, mer produktive og sikrere. Dette gjelder selvfølgelig også for alle nystartede selskaper og små bedrifter som også er kjørt uten hjem.

Initiativet kalles "TechRepublic Smart Home Office", og det vil være plassert inne i CNET Urban Smart Home.

Våre kolleger på CNET bruker Urban Smart Home i Louisville sentrum, KY for å teste ut de nyeste produktene som kan gjøre huset ditt mer effektivt, mer koblet og et bedre sted å bo. Og bare en etasje under ligger Louie Lab, hovedkvarteret for City of Louisvilles smarte byteam. Det gir oss en spesiell mulighet til å koble sammen effekten som smarte byer kan ha på det smarte hjemmet.

Og nå legger vi til en annen dimensjon: hjemmekontoret. I en fersk undersøkelse sa 74% av arbeidstakerne at de ville være villige til å si opp jobben sin for å jobbe for et selskap som tillater dem å jobbe hjemmefra. Når antall personer som jobber ute fra hjemmet vokser, er det viktig å gjøre arbeidsområdet ditt hjemme så produktivt som mulig. Så vi skal se på teknologiene og produktene som kan gjøre hjemmekontoret ditt smartere enn noen gang.

Og hvilken bedre måte å gjøre dette på enn å lage vårt eget levende laboratorium.

Ved hjelp av dette eksperimentelle arbeidsområdet, hjelper vi deg med å velge riktig møbler, organisere kontoret og kjøpe og installere all den rette teknologien. Vi vil også dele trinnvise trinn og tidsbesparende tips for å ta hodepinen ut av å sette opp det perfekte hjemmekontoret.

Hjemmets arbeidsplass er ikke bare et sted hvor du jobber, det er en integrert del av hvor du bor, og fordi TechRepublic og CNET er CBS Interactive nettsteder, kan vi vise deg hvordan du kobler hjemmekontoret til resten av smartteknologien i ditt hjem. Dette er også del av et større fokus på det "smarte kontoret" som TechRepublic gjør med ZDNet. Ikke gå glipp av vår felles spesialfunksjon Hvordan optimalisere Smart Office (PDF-nedlastingen er på TechRepublic).

Følg med på techrepublic.com for alle de siste oppdateringene på TechRepublic's Smart Home Office.

Bilde: TechRepublic

Dagens nyeste nyhetsbrev

Hvis du bare kan lese en teknisk historie om dagen, er dette det. Leveres hverdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com