Teradata-undersøkelsen sier at nesten alle selskaper sliter med å følge med på digital forstyrrelse

Rollen som digital forstyrrelse i dagens bedrift Antony Shields snakket med TechRepublic på SAP SAPPHIRE NOW-konferansen i 2019 om hvordan organisasjoner kan utnytte digital forstyrrelse for å forbedre forretningsprosessene.

Datahåndteringsselskapet Teradata la mandag ut en grundig undersøkelse, sentrert om bekymringene fra IT- og forretningsvedtakere over hele USA, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Kina og Japan.

Deres Adapt or Perish: The New Reality in a Hyper-Digitalized World-studie sa at bedrifter i økende grad er bekymret for å bli drevet til utryddelse av forstyrrende, innovative digitale plattformer. I følge rapporten sa 94% av de spurte at de står overfor forstyrrelse i bransjene sine og er under press for å revurdere prosesser for å holde tritt med dagens markedskrefter.

Ytterligere 61% av de spurte innrømmet at deres foretak er underforberedt på å strategisk adressere markedsforstyrrende konkurrenter, og bare 10% sa at de fullt ut hadde innsett sin forestilling om omfattende digital transformasjon.

"Fra nye konkurrenter, nye forretningsmodeller, endrede kundeforventninger og raske teknologiske fremskritt - endringstempoet i den globale markedet er fantastisk, " sa Martyn Etherington, markedsansvarlig i Teradata.

Spesiell rapport: Hvordan blockchain vil forstyrre virksomheten (gratis PDF) (TechRepublic Premium)

Studien ble utført av markedsundersøkelsesfirmaet Vanson Bourne og sa at 99% av de spurte var hardt i gang med digital transformasjon, og nesten 70% sa at de brukte kunstig intelligens eller maskinlæring i et eller annet aspekt av virksomheten.

Studien ble delt opp i fem forskjellige kategorier som respondentene sa angående dem: Hyper forstyrrelse, gjennomgripende digitalisering, autonom handling, skyimperativer og bedriftskonsumisering.

Når det gjelder forstyrrelser, sa 87% av de spurte at de hadde kjempet for å følge med avanserte kundekrav, mens ytterligere 85% sa at de hadde vanskeligheter med arbeidstrykk relatert til kompetansehull og oppbevaring.

Digital transformasjon i 2019: En bedriftsleders guide til fremtidige utfordringer og muligheter (TechRepublic Premium)

I følge undersøkelsen har selskaper ikke noe annet valg enn å ta i bruk moderne verktøy og dataanalyse av frykt for å bli overgått av andre virksomheter i deres bransjer. Nesten 75% av de spurte oppga at nye konkurrenter og ny forretningsmodellkompleksitet driver behov for større forenkling og organisasjonsomfattende samhold.

Nesten 60% sa at en av de viktigste problemene de står overfor er å gjøre forretningsvirksomheten mer smidig.

"Å erkjenne disse endringene og iverksette tiltak for å tilpasse seg og utnytte dem, er avgjørende for virksomhetssuksess, " la Etherington til.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com