Denne amputerte skuespillerens protesehånd er et vakkert apparat lastet med kul teknologi

Angel Giuffria demonstrerer sin Ottobock Bebionic 3 hånd i liten størrelse på SXSW 2018 På SXSW 2018 snakket Angel Giuffria, skuespiller og merkeverdensmester for Ottobock Healthcare, med TechRepublic's Teena Maddox om hennes Bebionic 3 små størrelse hånd, en nyskapende multifunksjonell hånd, håndledd, og underarm protese.

Must-Read Cover Story

Hacking nazistene: Den hemmelige historien om kvinnene som brøt Hitlers koder

Av de 10 000 pluss ansatte ved Government Code og Cypher School under andre verdenskrig, var to tredjedeler kvinnelige. Tre veteran servicewomen forklarer hvordan livet var som en del av kodebruddet under andre verdenskrig.

  • Les mer

Bare kalle henne den bioniske kvinnen, fordi hun er den virkelige tingen. Skuespillerinne ( "The Accountant" ) og Ottobock Healthcare Brand Champion, Angel Giuffria, snakket med TechRepublics Teena Maddox på SXSW. Følgende er en transkripsjon av intervjuet.

"Jeg har for øyeblikket den bebioniske hånden i liten størrelse, sa Giuffria, " som høres ut som en bil. Men på dette tidspunktet er det der vi får tak i teknologi. Det er et multi-artikulerende apparat. Den lille hånden er virkelig fantastisk, fordi det er en av de svært få multikunstnerne som folk med mindre størrelse kan bruke, så kvinner spesielt, og til og med barn, preteens, at denne teknologien ikke var tilgjengelig for dem tidligere. "

"Det er en annen enhet, Michelangelo Hand, som er litt større, men raskere og sterk og er et vakkert apparat, så vel som det er forskjellige krokealternativer, som AxonHook og noe som heter Greifer. De er alle vakre enheter som har hatt kule nye versjoner kommer ut, ting som er lagt til for verktøy, som lys for å kunne fungere foran deg og ha et lys på enheten. Jeg har tydeligvis lys i enheten min. Men mine er mer for en morsomt formål. "

"I løpet av de siste ti årene har vi virkelig hatt en enorm boom innen teknologi. Jeg er en medfødt amputerte, jeg er født uten armen. Jeg har hatt på meg elektriske apparater siden jeg var fire måneder gammel. Så jeg har kommer til å oppleve som vi har vokst med proteser, de nye tingene som skjer. "

"For omtrent ti år siden, de første flerbeskyttede hendene kom ut, og for omtrent tre år siden, var da denne hånden, den første noensinne små hånden, kom ut. Før det hadde jeg på meg hender som var tre ganger så stor som hånden min fordi jeg ville ha funksjonen. Ellers hadde jeg måttet ofre funksjon bare for å ha noe som likner størrelsen. Så nå med denne hånden kan jeg gjøre alle disse flere funksjonene der jeg kan endre grepsmønstre, jeg kan kontrollere min Jeg har vakre nye design og tilbehør. De gamle hadde spesielt bare kjøttfargede lunder, noe som er bra, jeg synes det er et flott alternativ for noen mennesker, men for meg hadde jeg aldri brukt, jeg prøvde ikke å gjenskape hva som helst. Så de nye designene som ser mer ut, er i stand til å vise frem teknologien. Jeg har virkelig blitt knyttet til, og jeg tror mange andre mennesker virkelig har klamret seg fast, fordi det bare gir inntrykk av å vise folk hvor dyktige vi er i samfunnet nå. "

"Med den lille hånden har jeg flere forskjellige gripemønstre. Så disse kaller sidetasten, og det er ideen om at jeg kunne holde et kredittkort. Jeg kunne holde en nøkkel. Jeg bruker dette grepet mer enn noe annet. For å endre grep, det er veldig enkelt. Jeg gjør det som kalles et åpent, åpent signal. Og det gjør at jeg kan bytte gjennom disse forskjellige gripemønstrene og motsatte meg å bare ha et enkelt grep hele tiden. Jeg har til og med en annen rekke grep av jeg ønsket å få mer spesialisert, ikke sant? Jeg spruter ikke en Windex-flaske hver dag, men hvis jeg hadde behov for det, kunne jeg, noe som er flott å ha det alternativet. Jeg har en håndleddsrotator, som er et av favorittfestene mine, ikke sant, 360-graders rotasjon, som har vært helt utrolig å kunne prøve ut noen av disse nye gripemønstrene for en person som aldri har hatt en annenhånds, for å kunne innse hva slepekjørte mennesker gjør hver dag. "

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

  • IT pro sin guide til 3D-utskriftsteknologier (gratis PDF) (TechRepublic)
  • 3D-skriver lydtest: Hvilken maskin er stille nok til kontoret? (ZDNet)
  • 3D-utskrift: Den smarte personens guide (TechRepublic)
  • Stratasys lanserer BioMimics, tar sikte på å styrke medisinsk opplæring, kutte kadaverkostnader (ZDNet)
  • Bionisk hånd med følelse av berøring kan bæres utenfor laboratoriet (CNET)
Teena Maddox / TechRepublic

© Copyright 2020 | mobilegn.com