Tre gratisapper for sikker signering av dokumenter med din iPhone

Med dagens mobile og geografisk spredte team er abonnementsbaserte eSignature-plattformer (som Adobe EchoSign og DocuSign) sikrere og fornuftige alternativer for å sende dokumenter for avmelding enn å sende PDF-dokumenter, sende mottakeren til å skrive dem ut, signere dem med blekk, skanne dokument til PDF igjen, og send dem deretter tilbake til avsenderen. Ta en av disse eSignature-plattformene et skritt videre og integrer den i en CRM- eller dokumentarbeidsflyt, og dokumenter kan sendes sikkert til flere mobilbrukere som kan logge av dokumentene fra iPhone-en.

Alle appene i dette innlegget krever et kort innledende oppsett av signaturen din i applikasjonen.

DocuSign for Mobile

DocuSign for Mobile er en eSignature-plattform med sin egen iPhone / iPad-app. Ikke bare er denne appen veldig ren og godt designet, men den er integrert med Google, Dropbox, box og Salesforce. DocuSign for Mobile blir også et populært integrasjonsalternativ i noen store CRM- og arbeidsflytapplikasjoner. Å bruke denne appen krever en DocuSign-konto.

Når du åpner innboksen til DocuSign-appen, ser du dokumentene som krever signatur. Bare trykk på et dokument for å åpne det. Et skjermbilde for konvoluttdetaljer (se figur A ) viser navnet på dokumentet og mottakerne. Trykk på Sign konvolutt (du må kanskje bla nedover for å se denne knappen). Du må gjennomgå dokumenter, signere og deretter bekrefte og lagre kopien din for å signere et dokument du mottar via DocuSign. Trykk på Gjennomgå dokument, så vil dokumentet som skal signeres vises på iPhone-skjermen. Etter å ha lest dokumentet, klikker du på Neste, og klikker deretter på Signer her for å signere dokumentet. Trykk på Fullfør for å bekrefte signaturen din, og dokumentet vises som fullført i DocuSign-appboksen. Avsenderen mottar det signerte dokumentet på sin DocuSign-konto. Figur A

DocuSign-appen er enkel å konfigurere og bruke for et bredt spekter av brukere.

Det er også en personlig signeringsfunksjon hvor du kan overlate dokumentunderskriveren din til iPhone for å signere dokumentet når du møter dem personlig. Dette kan være nyttig for å få dokumenter signert av personer som ikke har en iPhone, eller for dokumenter der det er best å "håndføre" dem gjennom prosessen.

DocSign-appen inneholder en rapporteringsfunksjon som lar deg se konvoluttstatus de siste 7 eller 30 dagene, inkludert I prosess og tid til å fullføre. Dette er en praktisk funksjon for å hjelpe mobile arbeidere i signaturstunge yrker, som salg eller bygging, å holde seg organisert.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

Adobe EchoSign

Adobe EchoSign-appen er en del av EchoSign eSignature-plattformen som lar deg sende og motta dokumenter for signatur fra EchoSign-dokumentbiblioteket eller bruke Open in EchoSign-funksjonen på iPhone. Det krever også at du har en EchoSign-konto.

Denne appen har ledelsesvisninger (se figur B ) som lar deg se på dokumentene som venter på å bli signert, dokumenter ute for signatur, signerte dokumenter og utgåtte dokumenter. Du kan til og med avbryte / avslå dokumenter for signatur. Figur B

Adobe EchoSign-appen har ledelsesvisninger som lar deg føre tilsyn med hele signeringsprosessen.

Trykk på Venter på at jeg skal signere, velg dokumentet du vil signere, og dokumentet åpnes med alternativer for å se PDF eller Sign Now. Trykk på Sign Now. På en iPhone er det ikke like flytende å signere dokumenter med EchoSign som å bruke DocuSign-appen eller til og med Adobe Reader for iOS. Det tok meg et par forsøk på å signere et dokument ved å bruke EchoSign min iPhone 4. Tapping Klikk for å signere hvit fra iPhone-skjermen min, men bare følg instruksjonene i appen for å fullføre signeringsprosessen. Appen ser ut til å være bedre egnet for større eiendommer på iPad.

Adobe Reader App for iOS

Adobe integrerer også EchoSign eSignature-teknologien i den siste utgivelsen av Adobe Reader-appen for iOS (se figur C ). Denne fullstendige Adobe PDF-leseren krever ikke en EchoSign-konto for å signere dokumenter.

Jeg bruker Adobe Reader-appen på iPhone-en min, og den nye integrasjonen med EchoSign vinner poeng for produktivitet og bekvemmelighet, siden den lar meg konsolidere apper. Det er mer gratis skjema og er bedre egnet for signering av dokumenter når full sikkerhet og revisjonsspor (som DocuSign og EchoSign-appene tilbyr) ikke er en nødvendighet.

Figur C

Du kan signere hvor som helst på et PDF-dokument når du bruker Adobe Reader-appen for iOS.

Når du først åpner en PDF på din iPhone (enten fra en e-post eller fra en tjeneste som boks), trykker du på tale boble-ikonet, deretter blekkpennikonet og følger instruksjonene for å opprette signaturen din. Du sporer signaturen din i en boks på skjermen. Hvis du har fete fingre som meg, kan det være lurt å vurdere å bruke en pekepenn til denne øvelsen. Trykk deretter på PDF-en der du vil at signaturen din skal vises. For påfølgende signaturer, velg pennikonet, trykk på stedet i dokumentet der du vil at signaturen skal vises, og klikk deretter Legg til signatur i popup-dialogboksen som vises. Du har også muligheten til å redigere signaturen din hvis du av en eller annen grunn ikke liker hvordan den ser ut.

Er iPhone kraftigere enn pennen?

Å utvide eSignature-plattformer direkte eller via dokumentarbeidsflyt til iPhone er en sunn fornuft, siden så mange mobilarbeidere har en smarttelefon, selv når de er borte fra PC-ene. Apper som Adobe Reader, EchoSign og DocuSign tilbyr en enkel å bruke og sikker metode for signering av bedriftsdokumenter og forretningsdokumenter.

Hvilke eSignature-plattformer bruker du i organisasjonen din? Del opplevelsen din i diskusjonstråden nedenfor.

© Copyright 2021 | mobilegn.com