Tom Merritt's Top 5 treffer en stor milepæl

Tom Merritt's Top 5 treffer en stor milepæl Fra tips om IT-ledelse til de mest undervurderte sci fi-romanene, ser Tom Merritt tilbake på 100 episoder av topp 5-listen.

Vi feirer en milepæl med TechRepublic-bidragsyter Tom Merritt; han produserte nettopp sin 100. topp fem-liste! Jeg snakket med Tom om bakken han har dekket og hva han håper å dykke dypere i i 2019. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet vårt.

Karen : Hei Tom, ganske imponerende!

Tom : tusen takk Karen.

Karen : Når du ser tilbake på Tom på alle listene, har du dekket så mange forskjellige ting. Hvordan har dette utviklet seg, og hvordan ble kjærligheten din til teknologi blitt?

Tom : Ja, kjærligheten min til teknologi går tilbake til den første datamaskinen jeg fikk, da jeg var 12 år gammel. Så jeg har jobbet med datamaskiner helt siden den gang. Jeg begynte å gjøre en Topp fem-liste på CNET allerede i 2006. Og jeg har virkelig gledet meg over det formatet av å kunne dele opp ting på en liste. Jeg gjorde det der. Jeg gjorde det på Revision3, og jeg er veldig glad for å fortsatt gjøre det for TechRepublic.

Ja, det er en ting jeg liker å gjøre i disse er å finne den vanlige oppfatningen og prøve å snu den på hodet for å si som "Ok, vi vet alle måtene AI kan undergrave oss, men hva med hvordan det kunne hjelpe oss. " Så vi så på måter som kunstig intelligens faktisk kan gjøre jobben din enklere og kanskje til og med trene deg opp for å gi deg ferdighetene du trenger for å finne en annen jobb hvis den mer kjedelige jobben som AI kan gjøre, forsvinner.

Jeg vet ikke om det er akkurat min favoritt, men det er en som jeg vil se på igjen, og jeg håper flere mennesker var oppmerksom på var de fem beste tingene å vite om FIDO. Ikke en hund, men Standards Organization for Authentication. Fordi jeg tror at problemene vi har med å håndtere passordene våre, er en av de viktigste grunnene til at vi har problemer med å håndtere sikkerheten til dataene våre. Og hvis denne organisasjonen som inkluderer flere forskjellige teknologiselskaper, er den ikke dominert av den rette, kan faktisk knekke det og gjøre det enkelt for folk å være trygge. Det vil holde data sikrere. Og disse stadige datainnbruddene vi forhåpentligvis hører om, vil bli en saga blott.

Karen : Ja, fingrene krysset helt sikkert. Og jeg tror det er noe av det folk elsker med listen din Tom. Jeg vet at jeg gjør det, er at de er korte og konsise og en god bit informasjon som er lett å fordøye også, for folk å ta på seg. Så med tanke på 2019, hva er noen ting du håper å dekke, noen temaer du virkelig vil eller noen grunn som du vil dekke?

Tom : Ja, jeg liker å holde øret til bakken og bare finne ut hva folk snakker om, og så se etter en måte å gjøre det om til en liste som kan være nyttig om det. Så personvern for data vil fortsette å være noe ... Jeg skal se på forskrifter, hvordan jeg skal takle forskrifter, hodepine rundt forskrifter, overholdelsesproblemer, slike ting vil sikkert være på radaren. Og forhåpentligvis noen morsomme ting. Men de har latt meg vente på å gjøre noen topp fem Sci-Fi-lister de siste par månedene. Så forhåpentligvis kan jeg gjøre noen flere av disse.

Karen : Ja, jeg husker, de mest undervurderte sci-fi-romanene tror jeg du gjorde.

Tom : Ja, og det var morsomt å gjøre helt sikkert.

Karen : Ok, Tom, vi setter alltid pris på tiden din og setter pris på at du er en del av TechRepublic. Og nok en gang, gratulerer med 100 lister.

Tom : tusen takk Karen.

Karen : Takk Tom. For mer om Tom's Top Five-liste, hold deg hos TechRepublic.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

Se også

  • Topp 5 ting å vite om Wi-Fi med fly
  • Topp 5 tekniske verktøy for kjøp av hus
  • 5 av de mest undervurderte sci-fi-romanene
  • 5 ting å vite om FIDO
  • 5 ting å vite om AI

© Copyright 2020 | mobilegn.com