Topp 10 megatrender som transformerer virksomheter

De mest populære brukssakene for intelligent teknologi i bedriften Byron Banks snakket med TechRepublic på SAP SAPPHIRE NOW-konferansen i 2019 om fordelene ved intelligent teknologi for ansatte.

I dagens marked mener fire av fem IT-proffere digital transformasjon er avgjørende for en virksomhets overlevelse, ifølge en fersk rapport fra Masergy. Når selskaper forbereder seg på den fjerde industrielle revolusjonen, blir ledere tvunget til å sile gjennom mange megatrender og buzzwords som sirkulerer i bedriften.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

"Hver forretningsmodell i fremtiden vil være en kombinasjon av teknologi og virksomhet, " sa Svend Wittern, administrerende direktør og leder for industriell innovasjon i SAP. I sin økt på SAP SAPPHIRE NÅ 2019, skisserte Wittern de 10 mest relevante megatrendene for bedrifter, sammen med utfordringene som hver har bragt.

Megatrender er faktorer som vil forbli relevante de neste fem til ti årene, og disse 10 er spådd å endre industrien dramatisk, sa Wittern. Ingen av temaene er relevante for en enkelt bransje, la han til; ledere bør jobbe på tvers av disse selskapets grenser for å dra nytte av endringene.

"Megatrender er både en risiko og en mulighet, " sa Wittern. Endring er uunngåelig, spesielt når kundens preferanser skifter. "Du må komme deg videre med dem - tilpasse eller dø, " la Wittern til.

Her er de 10 beste megatrendene som for tiden berører bedrifter.

1. Pålitelige produkter

Kundene vil stole på produktene de bruker og investerer i, sa Wittern; ikke bare påliteligheten av produktene, men i deres sikkerhet og overholdelse av loven, også. Ved å gi folk åpenhet vil organisasjoner tjene forbrukernes tillit, noe som vil føre til en reduksjon i tilbakekallinger, økte inntekter og mer adresserbare markeder, la Wittern til.

2. Utdanning og arbeid

En bachelorgrad eller en enkelt profesjonell trening er ikke lenger nok til å opprettholde en vellykket, livslang karriere, ifølge Wittern. Bedriftsfagfolk må kontinuerlig lære, både opplæring og omskolering av seg selv og sine ansatte. Hvis ansatte ikke er oppdatert på de nyeste teknologiene og ferdighetene, vil ikke organisasjonen komme videre, sa han.

3. Sirkulær økonomi

Etter hvert som ressursene blir mer begrensede, må bedrifter revurdere og gjenoppbygge hele produktets livsstil, ifølge Wittern, inkludert design, produksjon og levering. Ansvaret faller på organisasjoner for å lage produkter som har lengre levetid, kan repareres, bruker færre ressurser og er lett gjenvinnbare, la han til.

4. Fremtidige byer

Med to tredjedeler av individer som er spådd å bo i byer, må disse byene forberede seg på å være vert for den globale befolkningen, samt utstyre dem med bærekraftige ressurser, sa Wittern. Smarte byer er her, og vil fortsette å utvikle seg med økningen av 5G; det er et spørsmål om byene - og organisasjonene i byene - å tilpasse seg det økosystemet.

5. Bærekraftig energi

Klimaendringer vil tvinge forbrukere til å produsere energi og få leverandører til å vurdere sentralisert energiproduksjon på nytt, sa Wittern. Enten bærekraftig energi oppnås gjennom teknologi, eller fra menneskelige livsstilsendringer, vil trenden invadere byer og organisasjoner etter hvert som årene går, sa han.

6. Integrert mobilitet

"Du får alltid tjenesten for mobilitet du trenger. Det handler ikke bare om automatiserte biler, " sa Wittern. Når to tredjedeler av mennesker flytter til byer, vil de lete etter trygge, praktiske måter å navigere i sine urbane, smarte miljøer. Denne utfordringen tvinger organisasjoner i mobilitetsområdet til å begynne å tenke større, la han til.

7. Globale forsyningskjeder

Kunstig intelligens (AI), Internet of Things (IoT) og analyse transformerer forsyningskjeder. Å få kunder til å stole på et produkts kvalitet, opprinnelse og etterlevelse er vanskelig å tjene, men det er også utrolig enkelt å miste, sa Wittern. Etter hvert som forsyningskjedene blir mer avanserte og pålitelige, vil kundene følge etter, la han til.

8. Fremtidig finansiering

Etter hvert som transaksjoner blir mer digitale, brister døren til trusselvektorer seg. Finansnæringen vil bli omsluttet av utfordringen med å tilby effektive og pålitelige økonomiske transaksjoner mellom partnere, sa Wittern.

9. Livslang helse

Når folk blir eldre, trenger de tilgjengelig og rimelig helsetjenester, sa Wittern. Helsevesenet vil bli utsatt for utfordringen med å tilby nyskapende omsorg som både forebygger sykdom og kurerer den, la han til.

10. Tillit, sikkerhet og sikkerhet

Sannsynligvis er den mest undervurderte megatrend, sikkerhet og sikkerhet og vil fortsette å være et viktig samtaleemne for organisasjoner, sa Wittern. Bedrifter må kunne etablere og beholde tillit og sikkerhet mot en utvikling i trusselen om katastrofer, nettangrep og målrettet feilinformasjon, sa han.

Hvis du vil ha råd om hvordan du holder ditt selskap beskyttet, kan du sjekke denne TechRepublic-artikkelen.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com