De 10 beste sjøstjernene i sci-fi filmer og TV

En av de mest underholdende inntrykkene i science fiction er sjømannen: et slagplan designet for hundekamper i det ytre rom. De gir gode bilder (og gode varespinoffs). Men hvilken er den beste av de beste? Vi bryter ned den beste sjømannen fra 10 kamporienterte sci-fi-franchiser.

10. Federation Attack Fighter

Ikke alle skytteltrafikk fra Star Trek er formet som padder. Noen har vinger. Og våpen. Og en nyttig rolle i store kampsekvenser, spesielt rundt Deep Space Nine .

9. RF-42 Centaur Tactical Fighter

Den underlig swoopnosed starfighter som kaptein Dylan Hunt pleide å hjelpe til med å gjenopprette Commonwealth i Gene Roddenberry's Andromeda . Hvis det er bra nok for Hercules ...

8. Veritech VF-1 Valkyrie

Det er en F-14 Tomcat som kan forvandles til en mecha battbot (for bedre og for verre) som det sees i de forskjellige inkarnasjonene til Macross / Robotech- anime-franchisen. Så det har det som går for det, som er fint.

7. Earth Defense Directorate Star Fighter Mark II Det var kult da Buck Rogers snublet Draconians med en av disse fang-nosed starfighters i hans TV-serie fra det 25. århundre . Det var kjempebra da oberst Wilma Deering gjorde det. 6. USMC SA-43 Hammerhead Endo / Exo-Atmospheric Attack Jet

Den romfarende etterkommeren av den moderne Harrier VTOL, Hammerhead, var det dødshåndterende kampflyet som Marine Corps-pilotene av Space: Above and Beyond foretrakk. Jeg tør å snakke dårlig om det, Chig.

5. USAF F-302

Sjømatstjernen omvendt konstruert fra fremmed Goa'uld-teknologi av Stargate Command, den ble designet for å være et krigsvåpen for å beseire romtyranter som ofte benyttet terrorvåpen. F-302 var med andre ord pistolen som menneskeheten brakte til en fremmed knivkamp. Du må elske det.

4. Earthforce Mk2 SA-23E Mitchell-Hyundyne Starfury Den kvasi-realistiske sjømannen fra Babylon 5, Starfury har utmerkelsen om å se ut som den faktisk var designet for romkamp, ​​i stedet for å virke som et konvensjonelt jagerfly som nettopp ble kastet i en mikrogravitet vakuum fordi det ser kult ut. Som er å si, Starfuries snurrer heller enn bank, og de bruker den taktikken til sin brutale fordel. Det er sjøstjernen for jeg-fortalte-til-så-vitenskapens nerder, som er et merke både for og imot. 3. Star League Gunstar

To ord: Death Blossom.

2. Colonial Viper Mark VII

Den mest avanserte versjonen av hovedstjernen i den reimaginerte Battlestar Galactica- franchisen, Viper Mk. VII er en favoritt blant harde sci-fi nørder fordi den spiller av mikrogravitetsvektor-skyveregler (mesteparten av tiden). Den har faktiske prosjektilkanoner og semi-realistiske sensorer, og dens smertefulle menneskelige piloter har ekte flydrakter og får virkelige g-turn konsekvenser. I tillegg ser det bare kult ut - spesielt når det sprenges ut av et troverdig lanseringsrør. Kort sagt, Viper er sjøstjernen for voksne. Det sier vi alle.

1. Incom T-65 X-Wing Den eneste sjømannen som hvert barn vokser opp og ønsker å fly. Med sin særegne form og kraftige ridderblåser kanoner, er det en ikonisk komponent av Star Wars-sagaen. Det er mer grasiøs håndverk, og kraftigere og mer realistisk - men ingen av disse konkurrentene kan kreve ødeleggelse av to Death Stars og eierskap fra Luke Skywalker på deres CV. Det er en grunn til at X-Wing har sitt eget videospill og roman-serier. Din regjerende sjøstjerner-mester i 35 år. Må kraften være med deg.

Tror vi vi savnet en uunnværlig sjøstemann, eller bare er uenig i rangordren? Fyr bort i kommentarfeltet.

© Copyright 2020 | mobilegn.com