De 10 beste byene for kvinner for gründere

Hvorfor kvinner i tech står overfor større utfordringer enn sine mannlige kolleger. Bli mager og slem når de skaffer kapital og bygger produkt, sier daglig leder i Empire Global Ventures, Alexandra Stanton.

Amerikanske kvinner har gjort en rekke fremskritt i verden av bedriftsledelse det siste tiåret, men leder fortsatt bare 30% av de innarbeidede virksomhetene i de 50 viktigste metroområdene i USA, ifølge en fersk rapport fra MagnifyMoney. Imidlertid er det mer sannsynlig at noen byer fremmer vellykkede kvinnelige bedriftsledere enn andre.

Rapporten undersøkte data om kvinnelige gründere i fire forskjellige kategorier: Forretningsinntekt for selvstendig næringsdrivende kvinner, næringsinntekt for selvstendig næringsdrivende kvinner sammenlignet med lønnstakere, frekvensen av selvstendig næringsdrivende og "innarbeidede" kvinner og paritet av virksomhetseie mellom kvinner og menn.

De fleste selvstendig næringsdrivende kvinner er ikke i ferd med å møtes utelukkende basert på næringsinntektene, viser rapporten. Den høyeste medianinntekten for kvinneledede virksomheter var litt over $ 10.000. I de 50 undersøkte metroområdene utgjorde median næringsinntekter bare ca. 10% av den lokale medianlønnen for kvinner.

"Dette er ikke overraskende, " sa Kali McFadden, senior forskningsanalytiker ved MagnifyMoney, i en pressemelding. "Selvstendig næringsdrivende kan bety alt fra å ha en Etsy-butikk eller tilby noen timers arbeid på TaskRabbit, til å eie en bed-and-breakfast eller bensinstasjon, til å være en kommersiell eiendomsmegler eller suksessforfatter med høy dollar."

I de beste byene for kvinnelige gründere er det imidlertid mer sannsynlig at kvinner som er selvstendig næringsdrivende tjener en anstendig levekost, finner rapporten. Disse byene har også en tendens til å ha høyere antall selvstendig næringsdrivende kvinner, noe som er et tegn på at forholdene kan være gunstigere for disse arbeidstakerne.

San Francisco kom på toppen av listen, hovedsakelig på grunn av å ha de høyeste forretningsinntektene tjent av kvinner som jobbet der. Median næringsinntekt er $ 10 378 blant kvinnelige San Franciscans, og kvinners gjennomsnittlige forretningsinntekt er $ 31 880, viser rapporten. Kvinnelige gründere er også mer vanlig i San Francisco, da nesten 42% av byens selvstendig næringsdrivende er kvinner, og 32% av de innarbeidede virksomhetene der eies av kvinner.

Austin kom inn på nr. 2, med median kvinners forretningsinntekt på $ 8, 262, og gjennomsnittet på $ 25, 345. På nr. 3, San Jose har en av de høyeste gjennomsnittlige forretningsinntektene for kvinner, til $ 30 344 per år, ifølge rapporten.

Her er de 10 beste byene for kvinnelige gründere, ifølge rapporten:

Bilde: MagnifyMoney

Imidlertid er det ikke alle gode nyheter: Når det gjelder de verste metroområdene for kvinnelige gründere, rangerte Cleveland sist. Der er kvinner median næringsinntekt på $ 0 - noe som betyr at minst halvparten av selvstendig næringsdrivende kvinner ikke lager noe i det hele tatt. Pittsburgh og Philadelphia kom på andre- og tredjeplass.

Byen du bor i vil til slutt ikke garantere suksess eller fiasko i virksomheten, bemerkes rapporten. Her er fire tips for kvinner som er interessert i å bli gründere:

1. Start i det små, men drøm stort

Det er ikke sikkert at du er klar til å si opp jobben, men ikke skyv dine egne virksomhetsmål til siden, anbefales rapporten. Å bygge en tidslinje med små, handlingsrike skritt du kan begynne å ta nå er en god måte å bevege deg mot dine gründermål.

2. Utforsk byens forretningslandskap

Undersøk lokale forskrifter og vedtekter som kan påvirke forretningsidéen din. For eksempel kan du undersøke lisenser for virksomhetslisenser og lokale skattelettelser for små bedrifter for å bidra til å lage din forretningsplan. Du kan også se på andre lokale småbedrifter for å se hvilke som gjør det bra og hvorfor, for å få innsikt i hvordan du kan sette opp din egen ide for suksess.

3. Oppsøk lokale ressurser for kvinnelige gründere

Mange byer tilbyr støttesystemer designet for å fremme voksende småbedrifter og kvinnelige gründere, heter det i rapporten. For eksempel er San Francisco-baserte Girls in Tech en nonprofit som har som mål å styrke og utdanne kvinner - inkludert gründere - i teknologibransjen.

4. Nettverk med andre selvstendig næringsdrivende kvinner

Å møte, jobbe med og lære av andre gründerkvinner kan være nøkkelen for å få din egen virksomhet fra bakken, heter det i rapporten. Lokale organisasjoner, samarbeidsområder og møter kan hjelpe deg med å få kontakt med venner, mentorer og fremtidige forretningspartnere.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com