Topp 20 tekniske ferdigheter de siste 5 årene

5 mest etterspurte tekniske jobber og ferdigheter Den stadig skiftende teknologibransjen søker alltid topp talent, men disse jobbene er i størst behov for ansatte, ifølge Hired.

Faktisk ga Hiring Lab tirsdag ut en rapport som identifiserte de beste teknologiske ferdighetene de siste fem årene. SQL og Java regjerte som de to beste tekniske ferdighetene arbeidsgivere ser etter, men Python og AWS så den viktigste veksten totalt sett, fant rapporten.

Faktisk har dagens toppteknologifaglig rapport studert millioner av amerikanske tekniske jobber som ble lagt ut på faktisk i løpet av de siste fem årene, ved å bruke en liste over 571 tekniske ferdighetsbetegnelser for å stille spørsmål om stillingsbeskrivelsene. Rapporten fokuserte på de siste fem årene, spesielt fordi faktisk har et rikt sett med data om tekniske stillingsannonser i den tidsperioden, sa Andrew Flowers, økonom ved faktisk Hiring Lab og forfatter av rapporten.

Seks programmeringsspråk etterspurt: komme i gang (gratis PDF) (TechRepublic)

De siste fem årene avslører vi trender om endringene i tekniske jobber og teknologier. Disse trendene er tydelige i måten forskjellige teknologiske ferdigheter stiger og faller, sa Flowers.

De 20 beste teknologiene fra 2014 til 2019

Rapporten identifiserte følgende 20 mest populære teknologiske ferdigheter fra de siste fem årene, sammen med den prosentvise endringen i popularitet i løpet av tiden:

 1. SQL (-5%)
 2. Java (8%)
 3. Python (125%)
 4. Linux (3%)
 5. Javascript (21%)
 6. AWS (434%)
 7. C ++ (4%)
 8. C (13%)
 9. C # (17%)
 10. .net (-12%)
 11. Oracle (-37%)
 12. Html (-13%)
 13. Scrum (67%)
 14. Git (157%)
 15. CSS (-1%)
 16. Maskinlæring (433%)
 17. Azur (1112%)
 18. Unix (-31%)
 19. SQL-server (-13%)
 20. Docker (4237%)

På vei oppover

To ferdigheter som skiller seg ut på listen er Amazon Web Services (AWS) og Python, som begge så betydelig vekst og havnet i topp 10.

Når det gjelder AWS, representerer denne veksten den blomstrende populariteten innen sky computing og skyverktøy de siste fem årene. Den eksplosive veksten i skyverktøy støttes også av Azures økte popularitet, sa Flowers, ettersom AWS og Microsoft Azure er to av de mest populære skyleverandørene til dags dato.

Pythons popularitet kan tilskrives veksten i dataforskere og dataingeniører de siste årene. "Den eksplosive mengden data som selskapene produserer og økningen av dataforskere og dataingeniører har virkelig hjulpet drivstoff til Pythons oppgang, " sa Flowers.

TechRepublic-bidragsyter Lance Whitney, skrev at "en årsak til Pythons popularitet er den sterke støtten innen kunstig intelligens (AI), ifølge IEEE. Python tilbyr også et sunt antall biblioteker og pakker som programmerere kan bruke slik at de er å ikke bygge noen kode fra grunnen av, "i artikkelen Why Python regnes som det beste programmeringsspråket foran JavaScript og C ++.

Til tross for Pythons vekst i popularitet, kom SQL ut på toppen av listen. "Denne ferdigheten er nyttig fordi alle typer tech-jobber bruker den. Det er som et spørrespråk for databaser, så hvis du er programvareutvikler som skriver kode, og du trenger tilgang til databasen, vil du sannsynligvis bruke SQL for å få data ut eller legg inn dataene. Alle typer teknikere bruker SQL - det er en del av grunnen til at de er populære, "sa Flowers.

Årsaken til at SQL har opprettholdt sin popularitet de siste fem årene er fordi den kommer i mange forskjellige former. "SQL er ikke bare en ting. Det er Microsoft SQL-server, det er åpen kildekode SQL, klientgrensesnitt, etc. Det er alle typer forskjellige måter du kan bruke SQL og koble den til et proprietært system. For eksempel bruker jeg SQL med Google Cloud plattform. Det er tilpasningsdyktig til forskjellige plattformer, noe som er en stor grunn til at den har oppholdskraft, "sa Flowers.

På vei ned

Mens SQL er nr. 1 og har oppholdskraft, avslørte listen en svak nedgang de siste fem årene.

Denne nedgangen skyldes at "det har vært en økning av andre databasespørringsverktøy som NoSQL som på en måte har tatt sin plass. Og grunnen til det er fordi med denne digitale verdenen vi lever i, produseres det masse data som ikke passer inn i vår boksede forståelse av det, "sa Flowers. "SQL er en relasjonsdatabase, som bruker tabelldata, som et regneark."

Tekniske ferdigheter øker og faller på grunn av etterspørselen etter gitte tekniske jobber, som krever forskjellige ferdigheter, eller utviklingen av nye tekniske jobber som krever nye ferdigheter, fortsatte Flowers.

Oracle er et godt eksempel på en tidligere populær ferdighet som hadde betydelig tilbakegang de siste fem årene. "Databaseadministratorene som bruker Oracle bruker nok fortsatt Oracle i dag som de var for fem år siden. Det er bare at det er så mange nye tekniske jobber, som dataforskere, full stack-utvikler og front-end-utvikler - disse nye tech-jobbene har vokst over de siste fem eller ti årene, og de bruker sjelden bruk for Oracle, "sa Flowers.

Mens mange kjente navn er på listen over topp teknologiske ferdigheter, avslører svingningen i popularitet en sammenheng mellom etterspørselen etter tech-jobber og etterspørselen etter visse ferdigheter, fant rapporten.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du sjekke de fem mest etterspurte tekniske jobber og ferdigheter på TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com