De tre beste faktorene som øker likestilling på arbeidsplassen

Video: Karriereråd for unge kvinner som ønsker å være virksomhetsledere TechRepublic snakket med den regionale lederen for Anthem Blue Cross Blue Shield om hvordan kvinner kan gå inn i lederposisjoner på jobben.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
 • Fet lederskap, omfattende tiltak og et myndiggjørende miljø er tre kategorier av faktorer som kan bidra til å lukke kjønnsgap i bedriften. - Accenture, 2018
 • Hvis arbeidsplasser der disse faktorene er vanligst, var tilgjengelige for alle yrkesaktive, kan kvinner tjene 94 dollar for hver 100 dollar som en mann tjener, og hep for å lukke lønnsgapet og løfte kvinners samlede inntjening med 202 milliarder dollar. - Accenture, 2018

Selskaper som offentlig forplikter seg til å lukke kjønnsgapet, betyr ofte bra, men det er fortsatt faktum at kvinner fortsatt tjener mindre og det er mindre sannsynlig at de blir forfremmet - spesielt i teknisk industri.

For å hjelpe bedrifter med å tette kjønnsgapet identifiserer en tirsdag Accenture-rapport de viktigste faktorene som er statistisk bevist å påvirke avansement og lønn for kvinner.

Accenture undersøkte mer enn 22 000 yrkesaktive menn og kvinner i 34 land for å måle sin oppfatning av faktorer som bidrar til likestilling på arbeidsplassen. De fant at 40 forskjellige faktorer påvirker avansement for både menn og kvinner, og disse faktorene faller inn i tre kategorier:

  • Fet lederskap: Et mangfoldig lederteam som setter, deler og måler likestilling
  • mål åpent.
  • Omfattende tiltak: Politikk og praksis som er familievennlig, støtter begge deler
  • kjønn, og er partiske uten å tiltrekke og beholde mennesker.
  • Styrkende miljø: Et som stoler på ansatte, respekterer enkeltpersoner og tilbyr
  • frihet til å være kreativ og å trene og jobbe fleksibelt.

    I organisasjoner der flere av disse faktorene er til stede, sa 98% av de ansatte at de er fornøyd med karriereutviklingen, og 95% sa at de elsker jobben sin minst mesteparten av tiden. Det er også større sannsynlighet for at ansatte rapporterer om ledelses ambisjoner i selskaper der disse faktorene er til stede, viser rapporten.

    "Det er avgjørende at selskaper skaper et virkelig menneskelig miljø der mennesker kan få suksess både profesjonelt og personlig - der de kan være som de er og føle at de hører til, hver dag, " sa Ellyn Shook, Accentures øverste ledelse og personalsjef, i rapporten.

    Hvis alle disse faktorene var utbredt på alle arbeidsplasser, ville kvinner fem ganger så sannsynlig å nå toppsjef og direktørnivå i USA, og fire ganger så sannsynlig globalt, fant Accenture. Vi vil se opptil 87 kvinnelige ledere for hver 100 mannlige ledere, sammenlignet med dagens forhold på 65 til 100. Og som et resultat, kan kvinners lønn øke med 52%, eller ytterligere 20 000 dollar per kvinne hvert år.

    Hvis arbeidsplasser der disse faktorene er vanligst, var tilgjengelige for alle yrkesaktive, kan kvinner tjene 94 dollar for hver 100 dollar en mann tjener, og hep for å lukke lønnsgapet og løfte kvinners samlede inntjening med 202 milliarder dollar, ifølge rapporten.

    Menn er også mer sannsynlig at 20% går videre til leder eller over i organisasjoner der disse likestillingsfaktorene er vanligst, og kvinners sjanser for fremgang er høyere.

    "Forskningen vår viser at i selskaper med kulturer som inkluderer arbeidsplassfaktorer som hjelper kvinner med å avansere, trives menn også, og vi alle stiger sammen, " sa Julie Sweet, Accentures nordamerikanske administrerende direktør, i rapporten.

    Executive Briefing Nyhetsbrev

    Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

    Registrer deg i dag

    © Copyright 2021 | mobilegn.com