Topp 4 utfordringer med å ta i bruk samtaleoboter i bedriften

Hvordan endre Google Assistant-stemmen Utviklerne av Googles digitale assistent har nå inkludert muligheten til å endre stemmen som ble brukt med Assistant. Jack Wallen fra TechRepublic viser deg hvordan.

Mer om kunstig intelligens

  • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
  • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
  • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
  • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

En av de store måtene kunstig intelligens (AI) har fått terreng i hjemmet og foretaket er gjennom samtaleagenter, ifølge en torsdagrapport fra KPMG. Å bruke disse agentene - som rapporten definerer som "chatbots og intelligente assistenter som samhandler med mennesker via tale- eller tekstkanaler, på enheter som smarttelefoner, bilindustrien infotainment-konsoller og smarte høyttalere" - har blitt andre natur for forbrukerne som snakker til dem hver dag i hjemmene sine, biler, online shoppingøkter og mer.

Et ytterligere tegn på spredningen av samtaleagenter er salg av smarte høyttalere, som IDC spår at de vil ramme nesten 12 milliarder dollar innen utgangen av 2018, og nå 28 milliarder dollar i 2022, fant rapporten. I tillegg forventes AI-applikasjoner å øke fra 644 millioner dollar i 2016 til 37 milliarder dollar i 2025, som er en faktor på 56, fant rapporten.

Samtaleagenter er ikke begrenset til forbrukere - disse verktøyene har en mengde brukssaker i bedriften, ifølge rapporten. Samtaleagenter kunne fungere som kontorassistent, fullføre oppgaver, planlegge møter, oversette dokumenter, bestille lunsj og mer. De kan også brukes til å effektivisere kontoroperasjoner, for eksempel å planlegge konferanserom, eller analysere data og trekke konklusjoner, fant rapporten.

Organisasjoner står imidlertid overfor flere utfordringer når de integrerer samtaleagenter med teamene sine. Rapporten identifiserte følgende fire viktigste hindringer som samtaleagenter bringer til arbeidsplassen:

For at samtaleboter skal kunne integreres i en organisasjon, må de ta i bruk disse fire grunnleggende mulighetene: De må lære, mislykkes nyttig, bli personalisert og prioritere brukeropplevelse, ifølge rapporten.

Bedrifter som ønsker å integrere AI-chatbots i arbeidsflyten, må først se om forretningsmessige mål samsvarer med styrken ved teknologien. Klikk her for å lære mer om hvordan bedriften din kan dra nytte av chatbots.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Samtale-boter er intelligente assistenter og chatbots som hjelper folk raskt å utføre oppgaver og styres av stemme. - KPMG, 2018
  • Disse robotene kan være gunstige, men medfører personvernhensyn, risikotrusser, knappe treningsdata og begrenset tilgjengelighet. - KPMG, 2018

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com