Topp 5 digitale transformasjonsutfordringer virksomheter står overfor

Video: Hvordan CIOs kan lede digital transformasjonsinnsats På Landmark CIO-toppmøtet i New York City, forklarer Isaac Sacolick fra StarCIO hvordan CIOs kan bedre samarbeide med resten av C-suiten for å lede digital transformasjon.

Mer om innovasjon

 • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
 • Augmented reality for business: Cheat sheet
 • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
 • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Innovasjon er fortsatt et hovedmål for forretningsfolk, med digitale transformasjonsinitiativer i spissen. Utgiftene til digital transformasjon er spådd å ramme 1, 7 billioner dollar ved utgangen av 2019, ettersom selskaper fortsetter å bevilge midler til å smi bedre bedriftsøkosystemer, kundeopplevelser, kapitalforvaltning og mer, ifølge TIBCOs 2018 CXO Innovation-undersøkelse, utgitt torsdag.

Rapporten kartla mer enn 600 forretnings- og IT-fagfolk, hvis titler inkluderer CXO, senior visepresident, visepresident, seniordirektør og direktør for å bestemme organisasjoners topp innovasjonsstrategier og utfordringer. En positiv sammenheng eksisterer med selskapets digitale transformasjonsmodning og evne til å innovere, viser rapporten, og beviser hvor viktig digital transformasjonsinnsats er for fremtidens virksomhet.

Imidlertid fortsetter organisasjoner å slå veisperringer under den digitale transformasjonsprosessen. Undersøkelsen identifiserte følgende fem store hindringer for innovasjonsprosjekter, og antall CXO-er som står overfor:

 1. Begrenset tid og ressurser (13, 3%)
 2. Begrenset eller ingen budsjett (10, 66%)
 3. Sikkerhetsproblemer (10, 16%)
 4. Mangel på nye ferdighetssett (8, 73%)
 5. Brukernes aksept (adopsjon) (7, 01%)

Bedrifter kan bekjempe disse hindringene ved å skape en nyskapende arbeidskultur, tilpasse ressurser og budsjetter med innovasjonsmål, foreslo rapporten. I tillegg kan de rette teknologiene hjelpe ved å åpne smidighet i eksisterende arkitekturer og sikre innovasjonsinitiativer, ifølge rapporten. De to siste hindringene kan avbøtes ved å se på mennesker som eiendeler, og få dem til å føle seg verdsatt og iboende for selskapet.

Mer enn to tredjedeler av forretningsfolk rapporterte om mangel på tillit til selskapenes digitale transformasjonsinnsats, og bemerket at de ikke føler at de har nådd "ekspert" -status, fant rapporten. Ved å analysere og angripe disse hindringene fremover, har organisasjoner imidlertid et bedre skudd på å nå digital ekspertise.

Sjekk ut denne TechRepublic-artikkelen for å lære om prognoser for digital transformasjon for bedrifter i 2019.

De store takeawayene for teknologiledere:

 • De største hindringene innen digital transformasjon er begrenset tid og ressurser, begrenset til intet budsjett, sikkerhetsproblemer, mangel på nye ferdighetssett og aksept av brukere. - TIBCO, 2018
 • Bedrifter kan overvinne disse hindringene ved å samkjøre forretningsmessige mål med forretningsinitiativer. - TIBCO, 2018

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com