Topp 5 måter å holde produktansvarlige glade for

Topp 5 måter å holde produktledere glade Produktledere er verdifulle medlemmer av ethvert produktutviklingsteam. Tom Merritt anbefaler fem måter du kan sørge for at du holder dem lykkelige på.

Produktledere ... du kjenner en, du jobber med en - du liker nok virkelig å jobbe med en. Hvis du holder produktlederne dine lykkelige, er produktet ditt bedre, arbeidet ditt er bedre, og ting går greit for alle. Men de er ikke du! Først av alt, ikke kall dem "prosjektledere" - de hater det. Det er en verdifull, men helt annen rolle. Kall dem "produktledere", og husk disse fem andre tingene for å holde produktansvarlig fornøyd.

Hvordan utvikle IT-teamets evner (nedlasting av TechRepublic)

  1. Snakk med dem. Hvis du tenker på forbedringer, eller problemer, eller har et spørsmål, ikke vent til produktsjefen tar det opp. Kommuniser smart - ikke planlegg et møte for hva som kan være en e-post. Ikke skriv en e-post på 50 000 ord for det som kan være en fem minutters ansikt til ansikt.
  2. Husk at de vil gjøre ting riktig. En produktsjef ber ikke om noe fordi de liker det (de kan eller ikke kan) - de ber om det fordi det er det rette for kunden og bedriften. Produktsjefer er bare virkelig glade når brukere er fornøyde. De kjemper for brukeren!
  3. Arbeid med dem. Produktsjefer elsker å samarbeide og lære av deg. Del kompetansen din. Finn et tavle og jobb problemet med dem. Og husk at de ikke liker papirene mer enn du liker å fikse feil, men ingen kan forutse hva som vil gå galt på en gitt dag. De setter enorm tillit til teamene dine og koden din, så gi dem den tilliten med en gang tilbake.
  4. Drøm sammen med dem. Bruk så mye energi på å forestille deg hvordan et prosjekt skal lykkes som hvordan det vil mislykkes. Når en beslutning er tatt, ikke fortsett å diskutere om det var riktig beslutning - finn ut hvordan du gjør det riktig.
  5. Vær ærlig. Ikke skjul sideprosjektene dine. Ja, du kan være flau over tiden du bruker på dem, eller bekymre deg for at de blir deprioritert, men det er også mulig at en produktsjef kan legge mer ressurser bak det og gjøre det til en større ting. Og de vil være mye lykkeligere å vite om det på forhånd i stedet for å finne ut av det på en annen måte senere.

Se? Produktsjefer er bare folk som deg som vil ha det bra og lage gode ting. Behandle en produktsjef godt, så behandler de deg godt tilbake. Og du har et bedre produkt å starte opp.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com