Topp 5 læringstrender på arbeidsplassen i 2020

Opplæring av arbeidere i en tid med digital transformasjon Opplæring er mer enn bare et nytt begrep, det blir en nødvendighet for mange selskaper som svar på jobbautomatisering.

Mer om kunstig intelligens

 • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
 • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
 • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
 • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

Kunstig intelligens (AI) og big data har gjort sin tilstedeværelse kjent i bedriften, men påvirkningen fra disse teknologiene vil nå nye høyder i 2020, viser en rapport fra Udemy. Teknologien har gjort virksomheten smartere og mer effektiv for detaljister, helsevesen, feltarbeid, cybersikkerhet og mer, men 2020 vil se AI og big data ta i bruk virksomhetslæring.

Tekniske forutsigelser for 2020: Mer målesningsdekning (TechRepublic på Flipboard)

Basert på hva mer enn 40 millioner mennesker lærer om Udemy over hele verden, inkludert etter rolle, industri og land, identifiserte Udemys 2020 Workplace Learning Trends Report de fem beste trendene for organisasjoner å vurdere i 2020.

Med både tekniske ferdigheter og myke ferdigheter som viste seg å være kritiske for landing og å beholde tekniske jobber, tilbød rapporten følgende fem innsikter for å hjelpe organisasjoner med å oppgradere og reskill sine ansatte; og AI og big data er konsistente temaer i disse trendene, ifølge Udemy.

Topp 5 læringstrender på arbeidsplassen

1. AI går mainstream

Et stort skifte mot AI og datavitenskap skjedde de siste tre årene, med teknologiske ferdigheter inkludert TensorFlow, chatbot, Microsoft Azure-arkitektur, OpenCV og nevrale nettverk som hadde den største veksten fra 2016 til 2019. I 2020 vil AI ikke bare være populær, men det vil være normen for bedrifter, fant rapporten.

De mest populære teknologiske ferdighetene for 2020 inkluderer Python, React, Angular og maskinlæring, noe som indikerte en sterk vektlegging av AI, data science og webutvikling, ifølge Shelley Osborne, visepresident for læring ved Udemy.

"Totalt sett viser disse teknologitrendene en sunn appetitt på både AI- og datavitenskapelige ferdigheter (30%) og nettutviklingsrammer (30%), " sa Osborne. "Som en pålitelig indikator på hvilke ferdigheter som etterspørres, illustrerer denne aktiviteten hvorfor vi spår at 2020 er året som AI vil gå mainstream. Så hvis du leter etter et første skritt inn i et voksende teknisk yrke, kan du ikke gå galt med en introduksjon til Python eller TensorFlow. "

Dette temaet er også vist i Udemys topp nye teknologiske ferdigheter fra 2020, som inkluderte Gatsby.js webramme, AWS big data, React Hooks, Microsoft Azure Architecture og Next.js webramme.

Python spiser verden: Hvordan en utviklerens sideprosjekt ble det hotteste programmeringsspråket på planeten (cover story PDF) (TechRepublic)

2. Det fulle potensialet til mennesker og maskiner vil bli realisert

Frykten eller roboter for å stjele menneskelige jobber har spredt seg for det meste, da mennesker innså kraften til roboter som støtter deres arbeid. Partnerskapet mellom mennesker og automatisering vil bli enda mer utbredt i løpet av 2020, viser rapporten, ettersom robotprosessautomatisering (RPA) vinner terreng.

Både RPA og forretningsprosessstyringsverktøy rangerte i de ti hurtigst voksende prosess- og verktøyferdighetene for 2020, ifølge rapporten.

RPA er programvareroboter som automatiserer repeterende, manuelle oppgaver mennesker utfører på verktøy som Microsoft Excel, databaser eller webapplikasjoner, ifølge rapporten. Bedrifter vil fortsette å innse at jo mer de automatiserer monotone oppgaver, jo mer tid vil menneskelige ansatte måtte utføre viktigere arbeid.

RPA-systemer er ikke alene om å nå sitt fulle potensial, ettersom mennesker utvider sine myke ferdigheter for å fokusere på veksttankegang, kreativitet og kommunikasjon i 2020. Myke ferdigheter er avgjørende for teknikere, og flertallet (67%) av HR-fagfolk sier de holder tilbake jobbtilbud fra kvalifiserte IT-kandidater fordi de mangler disse ferdighetene, ifølge en rapport fra West Monroe Partners.

Andre topp myke ferdigheter som rangerte høyt i rapporten inkluderer fokus mestring, innovasjon, historiefortelling og kulturbevissthet.

Lær programmeringsspråk gratis: Githubs beste guider for Java-utviklere

3. Læring og utvikling vil bidra til å drepe arbeidsstokken på nytt

Automatisering og andre forstyrrende teknologier vil tvinge organisasjoner til å tilby mer læring og utvikling (L&D) trening; og ansatte ser ikke på dette skiftet som en dårlig ting, fant rapporten.

Flertallet av organisasjonene (64%) har et uformelt eller formelt reddingsprogram for ansatte, noe som viser seg å være et bedre system enn å erstatte gammelt talent med nytt, ifølge rapporten.

Ansatte var til og med optimistiske når det gjaldt å lære seg disse nye ferdighetene, og 29% sa at de var glade for å forbedre ferdighetene sine med begynnelsen av automatisering. Med det sagt, sa 35% av L & D-team at de økte L & D-budsjettet det siste året, fant rapporten.

4. Organisasjoner vil bevege seg mot en datadrevet kultur

Med datadrevne organisasjoner som statistisk sett presterer bedre enn de som avgir beslutningstaking, prioriterer organisasjoner på tvers av bransjer databaserte ferdigheter, ifølge rapporten.

Forretningstjenester, finansielle tjenester, programvare og teknologi, informasjonsteknologi, industri, offentlige og nonprofit-, forbruksvarer og detaljhandelsindustrier er alle henvendt til data, og lærer de ansattes teknologiske ferdigheter til å omfatte dyp læring, algoritmer, automatisering, naturlig språkbehandling, Excel, dataanalyse og nettskyen.

Sjekk ut sidene 23 til 29 i rapporten for å finne de ti raskest voksende ferdighetene for å finne de 10 raskest voksende ferdighetene i hver av disse bransjene.

5. Land vil oppfylle ettertraktede tekniske ferdigheter

Oppskoling skjer både over bransjer og over hele verden, ifølge rapporten.

USA, India, Brasil, Storbritannia og Tyskland anslås å ha de fleste fagfolk som lærer populære teknologiske ferdigheter i 2020. Når det gjelder de beste landene med høyest læring om populære teknologiske ferdigheter per elev, Bulgaria, Italia, Ukraina, Hellas, og Canada toppet listen, fant rapporten.

Totalt sett avslørte rapporten hvor avgjørende opplæring og omskolering av ansatte vil være i 2020.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se hvordan du forbereder arbeidsstokken din for den digitale epoken på TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

 • Dark Web: Et jukseark for profesjonelle (TechRepublic)
 • Tekniske konferanser og arrangementer å fange i 2019 (TechRepublic nedlasting)
 • Retningslinjer: Arbeidsplassetikk (TechRepublic Premium)
 • Remote working 101: Professional's guide to the tools of the trade (ZDNet)
 • 5 beste stående skrivebordskonvertere for 2019 (CNET)
 • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
 • Teknisk historie: Sjekk dekningen vår (TechRepublic på Flipboard)
Bilde: iStockphoto / PhonlamaiPhoto

© Copyright 2021 | mobilegn.com