Topp lagringsnyheter for 2018

I august 2018 sa Intel at den nye solid-state-stasjonsformfaktoren kan inneholde 1 petabyte (1 024 terabyte) på bare 1u rackplass. Selskapet gjorde det ved å sette sammen minnemoduler i form av en linjal.

Bilde: Walden Kirsch / Intel Corporation

Tilhengere av lagringsindustrien i virksomheten var vitne til betydelige endringer i 2018, som ikke alltid kan sies om det ofte vanskelige feltet hvordan du tar vare på 0-er og 1-er. Her er noen av de mest kjente overskriftene fra året - forutsatt at det ikke skjer noe større denne måneden - slik vi ser dem fra perspektivet å dekke industrien.

Januar: Bedrifter som lager programvare for sikkerhetskopiering av data, inkludert Commvault, Dell-EMC, IBM, Veeam og Veritas, avslørte alle at de mener at dine sikkerhetskopierte biter bør settes i arbeid i stedet for bare å sitte der i tilfelle de noen gang trengs . Funksjoner som data mining / analyse og testing av nye applikasjoner for bakoverkompatibilitet er noen eksempler på måter å få mer ut av loafing backup.

Februar: Akademiske forskere presenterte en idé som kalles korrupsjonstolerant replikasjon, smart stavet "CTRL", som de sa er en bedre måte å gjenopprette fra skadede klynger av replikerte statlige maskiner. Eksperter likte ideen så mye at de ga den en god oppgave på en prestisjetunge konferanse.

Mars: Nedetid for sky er verre enn du skjønner, sa Veritas. En tredjedel av 1 200 respondenter i en Veritas-undersøkelse sa at de forventet nedetid på skyen på 15 minutter per måned, men faktisk opplevde en halvtime nedetid per måned.

April: Nimbus Data forklarte sin 100-terabyte solid-state-stasjon. Designen fokuserer på pålitelighet, ikke hastighet. To utfordringer: Det vil være dyrt, og det vil ta 36 timer å skrive tilbake en stasjon med full kapasitet i tilfelle datagjenoppretting fra en sikkerhetskopi. Det kan gå omtrent fem år før stasjoner med slik kapasitet brukes i mainstream-produkter.

Mai: Swordfish er den nyeste standardmetoden godkjent av Storage Networking Industry Association (SNIA). Tidligere innsats fokuserte på maskinvare, gikk for lang tid mellom oppdateringer og var ikke tilstrekkelig skalerbar. SNIA-ledelsen sa at de lærte av disse feilene. I 2019 vil bransjen kanskje finne ut om noen er villige til å gi denne ideen en ny sjanse. På papiret høres det bra ut for all lagring å samsvare med en enkelt styringsstandard, men har i virkeligheten alltid vært proprietær.

Juni: Hva skjer hvis du endrer den fysiske formen til flash-lagringsmoduler? Da kan du kreativt passe flere data i mindre mellomrom, noe som er flott så lenge du kan kontrollere varmen. Samsung sa at stasjonene ved bruk av den nye designen gir rom for 8 terabyte per stasjon og 576 terabyte per hver 2.000 rackplass.

Juli: Western Digital stengte en konvensjonell harddiskfabrikk fordi den bygger en ny solid-state lagringsfabrikk. Vi har visst i et par år at tradisjonelle harddisker er på vei ut, så det er interessant å se stasjonsprodusentene gå over på konkrete måter som dette.

August: Intel, etter Samsungs kunngjøring fra juni, sa at sin egen nye solid-state-stasjonsformfaktor kan inneholde 1 petabyte (1 024 terabyte) på bare 1u rackplass. Selskapet gjorde det ved å sette sammen minnemoduler i form av en linjal, med den ene langsiden som kjølingskanal, og deretter sette flere regler sammen i en matrise.

September: Noen ganger er noe av det vanskeligste med å administrere big data å finne de små dataene du søker. Globalt filsøk er fortsatt en utfordring etter alle disse årene, men oppstarter jobber med nye tilnærminger. For eksempel har Cloudtenna programvare for å vurdere atferden og trender for filer og deres brukere, i stedet for bare å søke basert på Google-lignende rangeringer.

Oktober: For all hype om å flytte til skyen, er det noen selskaper som går den andre retningen. Årsaker kan inkludere reduserte forretningsbehov, mindre kostnadsbesparelser enn forventet, for mye driftsstans, for mye latenstid, endringer i budsjettet, sikkerhet, en fusjon / oppkjøp, forskjellige ansatte med ulik kompetanse. Alle er gyldige grunner til å bringe dataene dine internt, observerte eksperter.

November: IBM kjøpte Red Hat, noe som umiddelbart fikk alle til å stille spørsmål ved fremtiden til Ceph og Glustre. Visst nok, den neste historien var at Linux Foundation kunngjorde et nytt Ceph Foundation, "i stand til å utnytte investeringer fra en mye bredere gruppe for å hjelpe med å støtte infrastrukturen som trengs for å fortsette suksessen og stabiliteten til Ceph-økosystemet" - de gjorde ikke nøyaktig trekke slag.

Bonus : Hele året oppgraderte lagringsselskaper produktene sine for bedre å støtte NVMe (ikke-flyktig minneuttrykk), som er en fancy måte å si at de bygger servere, lagring og nettverksutstyr med interne komponenter spesielt designet for solid state stasjoner. Legacy-maskinvare er designet for konvensjonelle harddisker, så mens SSD-er er en forbedring, er det fremdeles som å prøve å kjøre Ferrari på veier laget for hestevogner. NVMe reduserer flaskehalsene drastisk.

Datasenter Trender Nyhetsbrev

DevOps, virtualisering, hybridsky, lagring og driftseffektivitet er bare noen av datasentertemaene vi vil trekke frem. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com