TRON: Legacy: Flott visuals, men en svak historie

Helt siden jeg så TRON på LaserDisc i 1983, har jeg gledet meg til oppfølgeren til den seminale sci-fi-filmen. Så selvfølgelig gikk jeg for å se TRON: Legacy åpningshelgen.

Jeff Bridges i TRON: Legacy (Kreditt: Walt Disney Pictures, skjermbilder av CNET)

Jeg tok min kone for å se TRON: Legacy spesifikt for at jeg skulle ha en mening fra noen som aldri hadde sett den første filmen (hun trodde at TRON bare var et arkadevideospill fra 80-tallet). Her er en kort oversikt over historien, så vel som våre tanker om filmens generelle kvalitet.

TRON: Legacy's plot (* spoiler alert *)

Karakteren Sam Flynn, som er sønn av Jeff Bridges karakter Kevin Flynn, blir fremstilt i begynnelsen av filmen som en ondskapsfull sønn som er den største aksjonæren i ENCOM, selskapet hans far hjalp til med å finne. Hans eneste engasjement i selskapet er en årlig prank, komplett med et høyteknologisk innbrudd, et serverhack som gir selskapet et svart øye på tirsdag av deres nye OS-utgivelse, og en vågal flukt som ville gjort Ethan Hunt stolt .

Sam får beskjed om at en venn av faren - mannen som hjalp mentor Sam da Kevin forsvant inn i maskinen - mottok en side fra Kevins gamle arkadekontor. Sam går for å undersøke, finner farens skjulte laboratorium under arkaden og blir fraktet inn i The Grid av den samme laseren som tok faren dit mange år før.

Det første stedet Sam havner er i "spill" -delen av The Grid, hvor han engasjerer seg i "Disk Wars", en sekvens som vil virke veldig kjent for fans av den originale filmen. Denne sekvensen er der de visuelle effektene er på sitt beste, med Matrix- lignende unnvike og "de-rezzing" av programmer som virkelig utnyttet 3D-mediet. Sam går videre til lyssyklusdelen av spillområdet (hvor det visuelle er fantastisk), og deretter reddes Sam fra Clu av et kvinnelig program.

I et minnemontasje der Kevin Flynn forteller til sønnen hvordan The Grid ble det den gjorde, lærer vi at The Grid skapte nye livsformer, kalt ISO-er og at Kevin's program fra den opprinnelige filmen, Clu, bestemte at de ikke passer inn i sin visjon om et "perfekt" rutenett. Clu begår folkemord på ISO-ene, og Kevin hadde planer om å avsløre denne informasjonen for den virkelige verden som et "mirakel", en ny livsform født av datamaskinen.

Når Sam bestemmer seg for at han skal legge seg til portalen for å forlate verden der faren følte seg fanget, legger Sam, Kevin og den siste av ISO-er ut på en reise der de får vite at Clu planlegger å ta ominnsatte programmer til den virkelige verden for å ta over og skape den perfekte verden Clu ble programmert til å forfølge.

TRON: Legacy: Det gode og det dårlige

Begynnelsen på filmen, som foregår utenfor The Grid, var veldig engasjerende. Jeg likte øyeblikkelig Sam Flynn, og kona følte det på samme måte. Dessverre var historien litt svak og ikke spesielt godt utviklet, til tross for en kjøretid på 2 timer og ni minutter. Min kone forventet stadig at karakterene skulle bevege seg mellom den virkelige verden og The Grid, og hun var skuffet over at de ikke gjorde det.

Jeg ble ekstremt imponert over det visuelle og grafiske, selv om jeg skulle ønske jeg ikke hadde avskallet de ekstra $ 10 for 3D. Kampsekvensene var godt koreografert, men de scenene så ikke ut til å passe inn i historien. Jeg forstår at filmskaperne ønsket å være tro mot følelsen av den originale filmen, og "spill" -sekvensene var en stor del av den, men de kunne ha gjort en mye bedre jobb ved å bruke disse sekvensene for å fortelle historien i stedet for bare å være gratuitøst øyegodteri. Disse scenene føltes som et innkast for å la denne filmen passe inn i TRON- universet.

TRON: Legacy er en morsom flukt for alle til sci-fi eller store visuelle effekter, selv om historien er ganske svak. Hvis du har sett TRON: Legacy, hva likte du eller likte ikke med filmen?

Mer om TRON: Legacy

  • TRON: Legacy offisiell side
  • 28-års ventetiden på TRON: Legacy er over (TechRepublic)
  • Trons lange reise tilbake i teatre (CNET News)
  • Jeff Bridges på 'Tron, ' 3D og gadgetavhengighet (CNET News)
  • Jeff Bridges Age-Reversed in New "Tron" Movie (CBS News)
  • 'Tron: Legacy' konseptkunst (TechRepublic)
  • Lekene til 'Tron: Legacy' (TechRepublic)
  • "Tron: Legacy" Sneak Peek Wows Publikum i IMAX 3D (CBS News)
  • Cast intervjuer, trailere og mer TRON: Legacy videos (IMDB)

© Copyright 2020 | mobilegn.com