USA faller bak Kina i kappløpet til 5G, skader bedrifter og risikerer økonomiske fordeler

Verizon til å distribuere 5G i Houston Verizon kunngjorde at Houston vil være stedet for sin neste distribusjon av 5G.

USA risikerer å miste sin teknologilederskapsposisjon når den faller bak Kina i løpet mot 5G-utplassering, viser en ny rapport fra Deloitte.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Til tross for den globale teknologikonkurransen som USA har potensial til å tape hvis de bestes av Kina, kan det også gå glipp av potensielle økonomiske fordeler som følger med å legge milliarder av enheter til et 5G-nettverk, ifølge en pressemelding.

Rapporten fant at siden 2015 har Kina outspent USA med totalt 24 milliarder dollar. I samme tidsramme bygde Kina 350 000 celletårnsteder, godt over USA som bygde færre enn 30 000. I løpet av bare tre måneder av 2017, ifølge en Reuters-rapport, hadde Kina bygget flere celletårnbedrifter og transportører enn USA hadde gjort de tre foregående årene.

Kina planlegger å investere totalt 400 milliarder dollar i 5G i løpet av de neste fem årene. Kostnaden for utstyret som er nødvendig for å legge bærere til 5G, er imidlertid omtrent 35% billigere i Kina enn i USA, heter det i rapporten. Dette betyr at USA må bruke opp til 2, 67 ganger beløpet som Kina bruker for å generere den samme mengden nettverkskapasitet.

En annen rapport kalt Kinas ledelse i 5G-løpet "China Surge" og bemerket at Kina har potensial til å lede gjennom 2021.

Deloitte bemerket at bruk av 5G-teknologi i kommunikasjonsinfrastrukturen blir stadig mer kritisk. Hvis USA ikke klarer å holde tritt, risikerer de å miste den makroøkonomiske ledelsen den fikk i forrige trådløse investeringsperiode.

Lagging 5G-teknologi kan hindre bedrifter i å høste store fordeler som utvidede mobilinitiativer, store IoT-prosjekter og forbedrede oppgavekritiske tjenester. Det er viktig å merke seg at total 5G-adopsjon ikke vil være øyeblikkelig og vil kreve nye teknologier, men bedriftsledere kan forvente at deres digitale modeller vil endre seg etter hvert som 5G blir et vanlig sted.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • USA risikerer å miste sin teknologiledelsesposisjon hvis de ikke klarer å følge med Kinas økende investeringer i 5G ifølge en rapport fra Deloitte.
  • 5G-distribusjonskostnader er 35% billigere, ifølge Deloitte, noe som gjør det lettere for landet å holde seg foran i løpet for neste generasjons nettverk.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com